ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Steta sto ce Nole izgubiti drugo mesto zbog povrede i zdravlja...:roll: Nadal je sad iskoristio ovaj period kad najveci rivali imaju probleme,Djokovic i Del potro sa zdravljem,Federer sa motivom,a Marej ko zna sa cime...

Federer se konacno probudio, prvo 1/2 finale Mastersa ove godine za njega. Gulbis na pocetku dobar, ali posle nije imao resenja za Federerovu igru. Protivnik u 1/2 finalu ce mu biti pobednik meca Marej-Ferer koji su jos uvek na terenu, Ferer je dobio prvi set i ima brejk prednosti u drugom.

Marej je solidno odigrao Madrid ali i dalje ne moze da mrdne od 5. i 6. igraca planete koji ne igraju tenis vec nedeljama

Ferer je pre 2010. imao samo 3 Masters 1000 1/2 (dva poraza od Rafe i jedan od Federera) a sada je za samo mesec i po nanizao toliko i opet ce igrati samo sa Rafom i Fedom.. lider je po broju pobeda na Turu i ubedljivo prvi po broju pobeda na sljaci a za sve ovo bice nagradjen mestom broj 11. od ponedeljka

Almagro igra turnir karijere i on sa 35. skace na mesto broj 22. na listi od ponedeljka a ovo ce mu biti prvo Masters 1000 1/2

O Rafi i Fedu vise nema sta ni da se kaze,cekamo da vidimo ko ce podici pehar i sa kolikom ce se razlikom otici u Pariz

Isto tako je i Nadal izgubio prvo mesto.Po rezultatima ove god Novak ni ne zasluzuje 2 mesto.;)

To je tacno,Nole vise ne zasluzuje to drugo mesto,jer sada Nadal vec ima dva osvojena mastersa,pa samim tim zasluzeno se vraca na drugo mesto...Nego mi je zao sto Djokovic ne igra u Madridu,jer prosle godine su on i Nadal u polufinalu odigrali neverovatan mec...Cini mi se da je to bio najduzi mec na dva seta u istoriji...Pa bilo bi lepo da su to ponovili,pa da u direktnom duelu odluce ko ce biti broj 2 pred Rolan Garos:)

Nadal je zbog povreda izgubio prvo mesto,ali sad se isto tako penje na lestvici zbog povreda drugih igraca,i naravno zbog toga sto je poceo opet da igra odlicno...

Koliko vidim,Rafa igra sa Almagrom oko 14h a Federer tek oko 20h sa Fererom.....Hmmm....Totalno bezveze.Ko god bude bio pobednik ovog drugog duela,za koji ocekujem da traje jedno 2 sata imace koliko hoces manje vremena za odmor od,realno,Rafe.

Doduse,ko god udje u to finale sa Rafom...Realno....Dzaba mu i tri dana odmora....

Necu jos da dajem tabelu "Sta bi bilo kad bi bilo" ali je fora sto je do sada Federer "spasio" 360 bodova a prestoji mu odbrana jos barem 140....Ili svih 640(koliko mu je jos u igri ) :)

Za razliku od njega,Rafa jos treba da odbrani 140 bodova i mislim da je to vec vidjena odbrana bodova.

Bice interesantno pogledati ATP listu nakon RGa,a realnu listu treba ocekivati nakon Vimbldona.Nekako ne mogu da docekam tu prvu polovinu jula :D :D :D

Inace,nekako neprimetno Zima i Nestor dolaze do polufinala Mastersa,mislim da u Madridu mozemo ocekivati duel Titana...I verovatno najboljih dubla igraca sveta u poslednjih 10 godina,brace Brajan i nasih...Sem ako Troicki ne odluci drugacije :D :D :D

Mec pocinje u 18:30 ako se ja dobro razumem u vremenske zone ;)

Ljudi,pa ovo ce biti jedan jako fin mec i mogu slobodno reci,veoma i duuuuuuuugo iscekivano finale,bilo bi lepo da se njih dvojica nadju i u finalu Roland Garosa :D :D :D

Back