ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Drago mi je sto su Amerikanci usli u 1/2 ali mi je turnir od pocetka delovao kao smejurija epskih razmera.. polufinalisti zajedno imaju nekih 5 titula a dobri mecevi su misaona imenica

Filip ce imati priliku da postane petnaesti teniser koji je osvojio svoju prvu ATP krunu na jednom od prva 4 turnira na kojima je ucestvovao a Ameri jure prve titule na sljaci

Kakav smejurija juce!!!! Dakle,secas se sta smo juce pricali???? Tacno ono sto smo i rekli! Noletu Beograd ne treba,Krajinovicu je svaki bod vazan i covek ga je pustio!!!!

Ovaj turnir je stvanro smesan i tuzan i jadan...Prosle sezone Zimonjic i Nestor NAMERNO puste Marka Djokovica u dublu,ove godine Nole preda bas nasem Krajinovicu....A posle ce biti sto nema ljudi na tribinama,sto ovo,sto ono....Lepo uredjen i uradjen turnir,ali svake godine imaju veliku mrlju zbog namestanja meceva.E sad,sto to niko ne proverava,to mi uopste nije jasno.

Kako sta bi,uplasio se da tamo ne naleti na Krajinovica :D :D :D

Nole ce najverovatnije izgubiti drugu poziciju pre Roland Garosa,mozda i bezveze....Doduse,ko kaze da ce Rafa uci u finale Madrida? OK,ako gledamo formu,on bi trebao lagano da osvoji Madrid,ali svi znamo da u 7 dana sve moze da se promeni....

Federer za manje od 2 sata pocinje mec sa Montanjesom za prvo finale posle AO....Koja smejurija,eventualno prvo finale i to na turniru 250 :p :p :p

Sad nesto razmisljam....Pa zar ne bi bilo bezveze,teoretski gledano,da se Fed i Rafa sretnu u polufinalu RGa? Pa nema smisla,ipak je lepse kad igraju finale :D

Doduse,pre toga treba da se ne pojavi neki Soderling..... ;)

Zrijeb za Madrid http://www.atpworldtour.com/posting/2010/1536/mds.pdf

Federer - Bye
Moya - Becker
L. Mayer - Benneteau
Granollers - Wawrinka

Youzhny - Lacko
Gulbis - Montanes
Kubot - F. Lopez
Roddick v Bye

Murray - Bye
Cuevas - Q1
Hanescu - Andreev
Q2 - Querrey

Ferrer - Chardy
Baghdatis - Chiudinelli
Mathieu - Schwank
Bye - Cilic

Verdasco - Bye
Korolev - Karlovic
Q3 - Melzer
Nalbandian - Berdych

Bellucci - Riba
Monaco - Greul
Almagro - Troicki
Bye - Soderling

Tsonga - Bye
Garcia-Lopez - Q4
Fognini - Petzschner
Robert - Monfils

Isner - Q5
Kohlschreiber - Q6
Q7 - Seppi
Bye - Nadal

Poslednja izmena:
Taj nece igrati finale Estorila!!!

Novo brukanje za ''prvog reketa sveta'' i ovo postaje sve veca smejurija... jedino sto me sprecava da povracam je cinjenica da je konacno doslo vreme da krene odbrana 5000 bodova

Ajmo Fed.. gubi ih redom

Federer za manje od 2 sata pocinje mec sa Montanjesom za prvo finale posle AO....Koja smejurija,eventualno prvo finale i to na turniru 250 :p :p :p

Nista ni od tog finala. :lol:

Barem se fino provozao. :lol:

0435007.42.jpg

Montanes
clap.gif

Back