M-M
Aktivan član
- Poruka
- 1.617
zatim derbi druge runde igraju Berdih i Nalbandian.
Nista od ovog derbija, Berdych se povukao zbog problema sa kukom, a onda je i Nalbandian odustao. Tako cemo gledati americki derbi izmedju Fisha i Russella.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zatim derbi druge runde igraju Berdih i Nalbandian.

58 je imao u nasem gradu a u Madridu u dva meca vec je odvalio 43,pa je nakon danasnjeg meca najbolji server na Turu ove godineOpet lose matematike... Rafa ulaskom u finale konacno vraca svoje drugo mesto

Kako je igrao Rafa, nisam gledao![]()

Srletu matematika nije jaca strana.
Nisi mnogo ni propustio, Rafa solidan.Servis i dalje dobar, znam da te to najvise interesuje.
![]()

Federer i Marej igraju najbolji turnir nakon januara a Gulbis nastavlja da terorise svojim prvim servisom
Almagro i Melcer otvorice duele cetvrtfinala na Aranci od pola 2 a preostala tri meca igrace se na Santani... Rafa nece izaci pre pola 4 a vece je rezervisano za dva sjajna meca. Gulbis ce prvo pokusati da skrati Federera za 820 bodova a onda treba ocekivati veliku borbu Mareja i Ferera
Znaci on je tek usao u drugu polovinu, sto znaci da planira da igra jos desetak godina.Najbolji teniser sveta Rodžer Federer istakao je da ne namerava da prekine svoju karijeru posle Olimpijskih igara koje će se u Londonu održati 2012. godine.
“Nemam problem da priznam da sam ušao u drugu polovinu svoje karijere, jer imam decu i mnogo toga se u mom životu menja. Ali, isto tako, uživam u svemu i očigledno je da želim da sa time nastavim”, rekao je ovaj 28-godišnjak za BBC.