ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Srle ja sam ti samo skrenuo paznju da ja nisam poredio Nadala I Djokovica,vec samo dao cinjenicu da je Nole dobio poslednja njihova tri meca;)

Jeste Nadal uradio velike stvari u karijeri,ali bas zato zar ne zasluzuje kritiku takav kalibar igraca ka ne osvoji titulu godinu dana?Ja mislim da zasluzuje,e sad sto se to ne svidja njegovim fanovima ovde,nisam ja kriv.Ako mogu a kritikuju druge tenisere moraju biti spremni da cuju i kritiku na racun Nadala,kad to zasluzuje,kao u ovom skucaju kad nije uzeo trofej godinu dana.

Ja Federera nikad nisam pljuvao i omalovazavao kad je uzimao tri grend slema po sezoni,nadji mi taj post gde ja tako nesto pisem.Ja sam samo uvek pisao da ge ne gotivim bas nesto(ovako licno njegovo ponsasanje,itd.),i uvek navijam za Nadala kad igra protiv njega,da ne govorim da ovako sam fan Noleta...

Ne stoji mi na Wallpaperu Noleta slika sada.ali jeste pre kad je uzeo onaj grend slem:D

Sad mi stoje igraci Intera sa peharom Lige sampiona,sta kazes na toooooooooo aaaaaaaa Srleeeee,gde je tvoj Milan???Interu tripla kruna:);)

Sto se tice Rodika i Noleta,sad ce njemu Nole da se osveti na Us openu;)

Dolazim u Bg,da popijemo to,i da mi das cokoladu:p

Ja Federera nikad nisam pljuvao i omalovazavao kad je uzimao tri grend slema po sezoni,nadji mi taj post gde ja tako nesto pisem.Ja sam samo uvek pisao da ge ne gotivim bas nesto(ovako licno njegovo ponsasanje,itd.),i uvek navijam za Nadala kad igra protiv njega,da ne govorim da ovako sam fan Noleta...

Dobro,nisi ti,ali bilo je ljudi... A ja bi inace,kao veliki fan mogao do sutra da pljujem i Nadala i Djokovica i koga hoces....Doduse,umem da ponekad oplevim,nije d nije,ali ako je neko bolji,barem u tom momentu,e bem liga,to se mora priznati :p :p

Ne stoji mi na Wallpaperu Noleta slika sada.ali jeste pre kad je uzeo onaj grend slem:D

Ju,ma ja lupio,no sad sam se setio da si to pisao ranije,da,da,oh,srece,srece radosti :D :D :D

Sad mi stoje igraci Intera sa peharom Lige sampiona,sta kazes na toooooooooo aaaaaaaa Srleeeee,gde je tvoj Milan???Interu tripla kruna:);)

Eeeeeeeej bre,hoces da se svadjamo nesto ozbiljno,aaaaaaaaaaaa :D :D :D Nije mi dovoljno sto u kuci imam jednog velikog Interara (video je Jankovic Fan verovatno na FBu sliku mene i brata u ful opremi) nego i ovde moram da dozivljavam napade :D :D :D
Eto,zato je i ovaj deo teksta crveno crni,ROSONERI for life :)

Sto se tice Rodika i Noleta,sad ce njemu Nole da se osveti na Us openu;)
Dolazim u Bg,da popijemo to,i da mi das cokoladu:p

Verujem ja u Noletove mogucnosti,ono barem protiv Rodika...Mada je razocarao svaki put u poslednja...Koliko bese,4 meca?

A za BG i to....Dok je lepo vreme daj da to obavimo.... :D

Xexeexeex...To mi nije palo na pamet,mada,koliki je,uskoro ce nositi moj dres Milana iz 1990-te...Da,da,to je bio moj prvi dres :D :D :D

Inace,brat bio u Italiji i napokon mi je nasao dres Pirla...Hteo sam da vrisitim od srece :D

Sta bre Rafa nema ozbiljnog protivnika??? Evo ga prvi,Gabaasvili,ako nejg abude prosao,drugo kolo ne bi trebalo da bude problem,posle ide angazna mina Kolsajber...nemojte bs previse potcenjivati ove igrace..Koliko god to mozda sad zvucalo smesno!

Marej iam cudno lak zreb,jer drugi dok se pokolju..TU pre svega mislim na Stepaneka i Berdiha pa na ove visoke servere....Dok dodju do Mareja oni ce vec biti za staro gvozdje..Ispade da je Marej favorit bar do polufinala :(

Nole..Dragi Nole...Ima Troickog,koji za zez nije,ali mislim da nu nist nece moci...A ako Fis nastavi gde je stao,Nole moze da ima oooooozbiljan problem!U to delu su jos i Bagdadis i Rodik...Pa i Davidenko koji nece proci drugo kolo....Tja,teoretski ima tezak zreb,mada smo do sada videli da Noletu uleti lak zreb pa puf,ispadne..mozda mu bas i treba ovakav zreb,videcemo :D

Federer.....U trecem kolu Hjuit??? Boga mi...Posle,Melcer,Ferero...Na rkaju i Soderling....Tja,ako bude igrao kao u poslednjih mesec dana,nema straha...Doduse,kod nejga je sada sve relativno :D

Verujem ja u Noletove mogucnosti,ono barem protiv Rodika...Mada je razocarao svaki put u poslednja...Koliko bese,4 meca?

A za BG i to....Dok je lepo vreme daj da to obavimo.... :D

Jest vala bolje dok je vreme lepo;) Iskreno sto se tice Noleta ja sam se razocarao,kao sto rekoh deluje mi kao da vise nema neku volju za tenisom,vec eto ako otaljava sve to...Voleo bi da gresim.Da mislim da ga je Rodik dobio zadnja 4 ili 3 meca,ali nije ni bitno ocigledno mu ne lezi

Ja i ti imamo istu pricu u kuci,kod mene je moj brat Milanista a ja Interista:D
Ima sledece sezone opet da vas razbijemo 4-0:p

Jest vala bolje dok je vreme lepo;) Iskreno sto se tice Noleta ja sam se razocarao,kao sto rekoh deluje mi kao da vise nema neku volju za tenisom,vec eto ako otaljava sve to...Voleo bi da gresim.Da mislim da ga je Rodik dobio zadnja 4 ili 3 meca,ali nije ni bitno ocigledno mu ne lezi

Ja i ti imamo istu pricu u kuci,kod mene je moj brat Milanista a ja Interista:D
Ima sledece sezone opet da vas razbijemo 4-0:p

Ej...nemoj da te Srle uzima na te kvarnake...KUPICU TI COKOLADU pa ces me ti iz kurtoazije podrzati u izjavi :D...
...jao Srle, Srle...stara skolo :)...

Nego...ljudi, grijesite...nije on BEZVOLJAN...umoran je...

Xaxaaxaa,pa gde si Borise,puska te ub'la.... :D :D :D

E,kupicu i tebi cokoladu,ali da me podrzis,moze? Ako je kapiten Zvezde presao u Partizan,moze valjda i Boris da napise nesto protiv Noleta :D :D :D

Salim se,nesto sam tvrdio,nisam bio u pravu i to je to,covek posteno zaradi cokladu :p :p :p

Sto se tice Bozoljca....Bolje da ide i snima neke reklame za donji ves,vise bi para zaradio....A Krajinovic....Eeeeeeeeeeee...Nekada davno,pre godinu dana,rece Srle da cemo videti ove godine hoce li nesto uraditi..I covek,realno,ne uradi nesto posebno.....Tek je 222.u ovom momentu :( Ipak,da ne budem previse zlurad,ima jos par godina dok se ne razvije...E onda mozemo da vidimo njegove prave i realne domete.

Ove fore sto na jednom smesnom turniru kao sto je Beograd jedne godine u prvom kolu od mladjeg Djokovica ispadnu Nestor i Zima,a ove godien Nole od Filipa,to je smejurija...Turnir moze samo da izadje na Interpolovoj listi za prevare :p :p :p

Oooooooo,Borise covece nas dragi :D Pa opet Nole umoran,pa dokle,oh,dokle :) :) :) E znas sta? Ako Nole dodje,do recimo polufinala,samo mi se javi sa izjavom da je umoran,ti ces meni doci jednu cokoladu,da znas..Taman da vratim ovu sto dugujem Gariju.... ;)

Ne radi se o tome sto je 222. (do nedavno je bio oko 170.) vec sto ima 18 i po godina i nema apsolutno nikakvo iskustvo,da ne govorim o dugim i vaznim mecevima

Ako je on medju najtalentovanijim ''mladim'' igracima a doceka i 19. rodjendan bez ijednog meca na Slemovima (relane sanse za to,treba samo da ispadne u kvalifikacijama za Melburn) onda se tenisu ne pise dobro

Poslednja izmena:
Xaxaaxaa,pa gde si Borise,puska te ub'la.... :D :D :D

E,kupicu i tebi cokoladu,ali da me podrzis,moze? Ako je kapiten Zvezde presao u Partizan,moze valjda i Boris da napise nesto protiv Noleta :D :D :D

Salim se,nesto sam tvrdio,nisam bio u pravu i to je to,covek posteno zaradi cokladu :p :p :p

Sto se tice Bozoljca....Bolje da ide i snima neke reklame za donji ves,vise bi para zaradio....A Krajinovic....Eeeeeeeeeeee...Nekada davno,pre godinu dana,rece Srle da cemo videti ove godine hoce li nesto uraditi..I covek,realno,ne uradi nesto posebno.....Tek je 222.u ovom momentu :( Ipak,da ne budem previse zlurad,ima jos par godina dok se ne razvije...E onda mozemo da vidimo njegove prave i realne domete.

Ove fore sto na jednom smesnom turniru kao sto je Beograd jedne godine u prvom kolu od mladjeg Djokovica ispadnu Nestor i Zima,a ove godien Nole od Filipa,to je smejurija...Turnir moze samo da izadje na Interpolovoj listi za prevare :p :p :p

Oooooooo,Borise covece nas dragi :D Pa opet Nole umoran,pa dokle,oh,dokle :) :) :) E znas sta? Ako Nole dodje,do recimo polufinala,samo mi se javi sa izjavom da je umoran,ti ces meni doci jednu cokoladu,da znas..Taman da vratim ovu sto dugujem Gariju.... ;)

Srle...ni za brdo cokolada ja ne zborim protiv NOLETA :)...
Da je umoran, jeste...vidi Feda...vec se 3 godine provlaci kao prebijena macka...Nadal je sagorio...BURN OUT...ali pravi...sada se lagano vraca...ali mu je i za to trebala godina dana...
NOLE konstantno igra...konstantno nize uspjehe...pa nije on masina da moze stalno pobjedjivati...sjetite se prosle godine...

Mislim da on radi stvarno najpametnije...pred njim je bar jos 8 godina aktivne karijere i za to vrijeme ce naptaiti nesto sto ce ga ostaviti u korjenima bjelog sporta.

Po mom misljenju bi bilo najbolje da sada odmori jedno 6 mjeseci...da pusti bodove i titule...jednostavno da pusti mozak na pasu...i da se poslije AO-a vrati aktivnom tenisu.

Na njemu se vidi velika zelja ali da je strast sagorila...jeste...nema tu sta da se prica...ne samo kod njega...kada vidim Feda...sve mi je jasno...i iz tog razloga se ne cimam...mislim da bi zato trebao da ostavi tenis na kratko...jednostavno radi sebe...

Vidjecemo sta ce se desiti na US-u...

Nikada nam nisi rekao sta je to Djokovic uradio u 2009. (iako su ti falili ''jos samo neki podaci'') pa necu ni pitati gde on to konstanto nize uspehe (godina jos gora od prethodne.. debelo gora)

Federer se provlaci kao prebijena macka tri godine i za to vreme slucajno uzima 4 Slema i 3 Mastersa.. sta li bi drugi dali za to provlacenje!!!

A Rafa nakon BURN OUT-a (pravog,ne nekog laznog) za manje od 3 meseca uzima 2 Slema i 3 Mastersa i lagano ide ka mestu broj 1 na kraju godine

Ne ide im lose kad pogledas :lol:

Mislis da necim uporedis broj odigranih meceva pomenutih igraca :)!?

Da li je neko osporio te TOLIKE Fedove meceve i ono pucanje na AO-u...da li je neko osporio to da je Rafa prosle godine nije mogao da se sastavi...i da je izgubio od skoro sve i jednog iz prvih 10...:think:...ne, ne sporim.

Da je za UPISATI da sam rekao da NOLE nize uspjehe...da igra horore i da je umoran...jesam...

Da je Fed igrao samo NUZNO...jeste...da je sve cuvao za GS-ove...jeste...da su ga u toku sezone pobjedjivali i mnogo losiji igraci, jesu...da je Rafa zakazao i da nije mogao odigrati kvalitetan mec, jeste...
Da NOLE igra konstantno i da je poslednjih nekoliko godina u PRVA 3 igraca i igra najveci broj meceva...jeste...tako da je prica suvisna...

Podrzavam ga u namjeri da sada igra sto vise meceva i da skupi sto vise iskustva...da bi mentalno mogao mnogo lakse igrati predstojece velike meceve.

Poslednja izmena:
Uopste ne znam sta hoces sa tim odigranim mecevima i ne znam da li ga neko tera da ih toliko igra (i da nece mozda i ove godine odigrati najvise meceva?). Rafa igra svaki Masters 1000 turnir od 2007. (34 u nizu) i od 2005. je propustio samo dva Slema.. ako Djokovic nabije vise meceva od njega ucinice to na turnirima 500 i 250 kategorije a oni mu,slozices se,u karijeri nece doneti mnogo

Federer vec godinama ne daje pet para na turnire nize od Mastersa (cesto ga i za njih zabole uvo) i polako ali sigurno se blizi ATP mecu broj 900 bez ijedne predaje.. mislim da lik zna sta radi. Jeste puk'o u Australiji ali u finalu protiv najveceg i jedinog rivala u zadnjih 6 godina jer mu tada buducnost nije bas delovala svetlo ali je sve to naplatio u Parizu i Londonu

Taj Rafa koji prosle godine nije mogao da se sastavi je uzeo Gren Slem i 3 Masters 1000 turnira u prva 4 meseca ali to si naravno prenebregao.. problemi su se videli u maju ali je on do tog maja uzeo vise velikih titula nego 98% tura ima u karijeri

Jel Djokovic uspeo da ponovi barem nesto iz tih Masters 1000 turnira od prosle godine koje je igrao dobro?

Lepo mu se pise ako sa 23 godine skuplja iskustvo!!

Back