*SONJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.414
Pricajte sta hocete, NOLE je najbolji
Kakav Rafa, a tek federer
ni t od tenisera narocito ovaj drugi

Kakav Rafa, a tek federer

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja Federera nikad nisam pljuvao i omalovazavao kad je uzimao tri grend slema po sezoni,nadji mi taj post gde ja tako nesto pisem.Ja sam samo uvek pisao da ge ne gotivim bas nesto(ovako licno njegovo ponsasanje,itd.),i uvek navijam za Nadala kad igra protiv njega,da ne govorim da ovako sam fan Noleta...
Dobro,nisi ti,ali bilo je ljudi... A ja bi inace,kao veliki fan mogao do sutra da pljujem i Nadala i Djokovica i koga hoces....Doduse,umem da ponekad oplevim,nije d nije,ali ako je neko bolji,barem u tom momentu,e bem liga,to se mora priznati![]()
Ne stoji mi na Wallpaperu Noleta slika sada.ali jeste pre kad je uzeo onaj grend slem
Ju,ma ja lupio,no sad sam se setio da si to pisao ranije,da,da,oh,srece,srece radosti![]()
![]()
Sad mi stoje igraci Intera sa peharom Lige sampiona,sta kazes na toooooooooo aaaaaaaa Srleeeee,gde je tvoj Milan???Interu tripla kruna
Eeeeeeeej bre,hoces da se svadjamo nesto ozbiljno,aaaaaaaaaaaa![]()
![]()
Nije mi dovoljno sto u kuci imam jednog velikog Interara (video je Jankovic Fan verovatno na FBu sliku mene i brata u ful opremi) nego i ovde moram da dozivljavam napade
![]()
![]()
Eto,zato je i ovaj deo teksta crveno crni,ROSONERI for life
Sto se tice Rodika i Noleta,sad ce njemu Nole da se osveti na Us openu
Dolazim u Bg,da popijemo to,i da mi das cokoladu![]()
Xexeexeex...To mi nije palo na pamet,mada,koliki je,uskoro ce nositi moj dres Milana iz 1990-te...Da,da,to je bio moj prvi dres![]()
![]()
Inace,brat bio u Italiji i napokon mi je nasao dres Pirla...Hteo sam da vrisitim od srece![]()
Verujem ja u Noletove mogucnosti,ono barem protiv Rodika...Mada je razocarao svaki put u poslednja...Koliko bese,4 meca?
A za BG i to....Dok je lepo vreme daj da to obavimo....
Jest vala bolje dok je vreme lepoIskreno sto se tice Noleta ja sam se razocarao,kao sto rekoh deluje mi kao da vise nema neku volju za tenisom,vec eto ako otaljava sve to...Voleo bi da gresim.Da mislim da ga je Rodik dobio zadnja 4 ili 3 meca,ali nije ni bitno ocigledno mu ne lezi
Ja i ti imamo istu pricu u kuci,kod mene je moj brat Milanista a ja Interista
Ima sledece sezone opet da vas razbijemo 4-0![]()
Xaxaaxaa,pa gde si Borise,puska te ub'la....![]()
![]()
E,kupicu i tebi cokoladu,ali da me podrzis,moze? Ako je kapiten Zvezde presao u Partizan,moze valjda i Boris da napise nesto protiv Noleta![]()
![]()
Salim se,nesto sam tvrdio,nisam bio u pravu i to je to,covek posteno zaradi cokladu![]()
![]()
Sto se tice Bozoljca....Bolje da ide i snima neke reklame za donji ves,vise bi para zaradio....A Krajinovic....Eeeeeeeeeeee...Nekada davno,pre godinu dana,rece Srle da cemo videti ove godine hoce li nesto uraditi..I covek,realno,ne uradi nesto posebno.....Tek je 222.u ovom momentuIpak,da ne budem previse zlurad,ima jos par godina dok se ne razvije...E onda mozemo da vidimo njegove prave i realne domete.
Ove fore sto na jednom smesnom turniru kao sto je Beograd jedne godine u prvom kolu od mladjeg Djokovica ispadnu Nestor i Zima,a ove godien Nole od Filipa,to je smejurija...Turnir moze samo da izadje na Interpolovoj listi za prevare![]()
![]()
Oooooooo,Borise covece nas dragiPa opet Nole umoran,pa dokle,oh,dokle
![]()
![]()
E znas sta? Ako Nole dodje,do recimo polufinala,samo mi se javi sa izjavom da je umoran,ti ces meni doci jednu cokoladu,da znas..Taman da vratim ovu sto dugujem Gariju....
![]()