ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije to Davidenku ni malo zagarantovano.. cak ima i lepe sanse da se u Londonu ne nadje. Berdih ce poptuno zasluzeno u London

Pa nije bas samo njihov problem igranje u Australiji 70-ih i ranih 80-ih.. ne znam da li bi ti voleo da docekas novu godinu igrajuci na Slemu koji nije imao vrednost preostala tri

Naravno da bih isao,dooobrooo,mozda ne bas svake godine :)

More,plaza,leto covece u to vreme...I malo pikam tenis,eto,da se nadje :D

Doduse,verujem da im ni nagrade nisu bile prevelike,pa je bukvalno bila fora,ma ko sljivi Australiju...Sa druge strane,onda se mora umanjiti znacaj titula onih koji su uzimali te trofeje do tada jer konkurencija nije dolazila :p :p :p

Sad gledam raspored turnira do kraja sezone....Moze da prica ko sta hoce,ali turniri su totalno OK rasporedjeni..Mislim,oni najvazniji :D

Posle US Opena,ko nece da igra turnire kategorije 250,ima cak 3 nedelje pauze do Pekinga ili Tokija i turnira 500..Nakon toga,2 sata leta avionom i hop,Masters u Sangaju.

Posle toga,ko hoce,neka igra u Stokholmu,Becu,Monpeljeu....Za 250 poena,a ko nece,ima 2 nedelje pauze do novog turnira 500 u Bazelu ili Valensiji.Posle toga ima opet par sati voznje avionom do Pariza i poslednjeg Mastersa u sezoni.

Nakon toga ide London,ali i tu ima pauze 6 dana....Dakle,potpuno OK za sve tenisere iz Top 10 da posle US Opena odigraju jos bar 4 turnira pre nego sto ode najboljih osam do Londona :p

E ja sam danas zavrsio sa vojskom pa sam do oktobra miran.. a onda nek su mi bogovi u pomoci da uhvatim bar zavrsnice turnira

Overi bar Rafu veceras pa idi u skolu mrtav umoran,nece ti nista faliti :D

Bez Stream-a nema nista ali nek mi bar puste jedan muski mec na Eurosportu pa cu neke druge lako pratiti na netu,vise od dva je skoro nemoguce

Nemam rjeci...
Zao mi je Troickog...ali mislim da NOLE ima vece sanse za neki rezultat.

U svakom slucaju...odusevljen sam SERVIS - MREZA igrom Troickog...jako lijepo...svidjela mi se njegova igra u svako segmentu...

Steta sto su se vec ovde sreli...ali ima vremena...

Sve najbolje...obojici...

Ma svi su oni cica mace,malo Sunca i odmah povracanje :p :p :p

Salu na stranu,ovo sa Noletom i Troickim...Tja..Gledam isecke,sve je to lepo,ali Troicki,kao sto sam i ranije rekao,NE UME da dobije mec sa protivnikom iz Top 10 i pored toga sto odlicno igra..Zentara.

Secam se pre 3 godine,dok jos Troicki nije bio ni pola igraca kao sto je sada,igrao je sa Federerom u Tokiju i sta je bilo? 7:6 i 7:6 za Federera...Dakle,ume da odigra sjajno ali ne ume da zavrsi.

No,ako samo maaaaaalo popravi to svoje samopouzdanje,lako od njega moze da bude Top 20 igrac....Doduse,cesto to malo fali vecini tenisera :(

Back