ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa sta bi sa Faficom??? Ajde, Novaku ne lezi Rodik. Neka tako bude. A izgubio je jer mu se nije igralo, i to ne opravdavam. Sramota.

Ali...kako to da je Bagdatis isprasio Rafinja??? Auuuu!!!!

Da nema sljake, Nadal bi bio treutno 7,8.teniser svijeta.

Rafa ima jednako titula na betonu koliko i Federer na sljaci, svako ima neku podlogu koja mu najvise odgovara, samo sto je Rafa previse dobar na sljaci, pa se ne vidi koliko je ustvari on postigao i na betonu, za osvajaca jednog GS-a, olimpijskih igara i 5 mastersa na betonu ne mozes reci da lose igra na njemu.

Hhaha bio Rodik seljak ili ne dobija ga vec 4 put za redom a da nije izgubio ni set.Ocekivana pobeda za Rodika, nadam se da ce u finale :ok:
I jel zna neko kada je poslednji put Novak dobio nekog iz top 10, nikako ne mogu da se setim? :confused:

Istina Rodik ga stvarno cepa poslednjih par meceva,ali sta onda reci o duelima Nadal Djokovic,zadnja tri meca ga pocepao Nole!!!:klap: Skroz ocekivano tri pobede zaredom hahahhaa:super:

Kad se vec pravite toliko pametni onda recite statistiku do kraja!

Pa sta bi sa Faficom??? Ajde, Novaku ne lezi Rodik. Neka tako bude. A izgubio je jer mu se nije igralo, i to ne opravdavam. Sramota.

Ali...kako to da je Bagdatis isprasio Rafinja??? Auuuu!!!!

Da nema sljake, Nadal bi bio treutno 7,8.teniser svijeta.

Ma pusti ove slepce nek pisu sta hoce:lol: Nek nam daju odgovor ovi navijaci nadala kako to da je Djokovic poslednja tri meca razbio nadala,i zasto nadal nije osvojio trofej godinu dana do marta ove godine:lol:

Istina Rodik ga stvarno cepa poslednjih par meceva,ali sta onda reci o duelima Nadal Djokovic,zadnja tri meca ga pocepao Nole!!!:klap: Skroz ocekivano tri pobede zaredom hahahhaa:super:

Kad se vec pravite toliko pametni onda recite statistiku do kraja!

Mislis cepao ga Nole onda kad Rafa nije znao da napravi viner, ono kad se vratio od povrede, kad nije igrao Wimb?

Dobro ljudi,sve je to lepo,ali Federer uze Masters,i posle to koliiko god hoces vremena i ovde niko ni bravo da kaze.....Ebo vas Nole koji nije dobio nikog iz Top 15 poslednjih 10 meseci,odnosno od Masters Kupa u novembru prosle sezone....Ako gresim,neka me neko ispravi...

Daleko od toga da je sistem bodovanja los,daleko od toga da po tom sistemu Nole nije zasluzio da bude jedno vreme drugi,a sada i definitivno treci teniser sveta,ali....Nole treba da bude presrecan ako do kraja sezone ne bude cetvrti teniser sveta....Mada je i to,opet,neverovatno,obzirom da se lakomoze desiti da do kraja sezone ne dobije nikog iz Top 15.

Federer je osvajanjem svog 17.Mastersa uspeo da se izjednaci sa Agasijem na mestu br.2 po broju Mastersa...Jos je samo Rafa ispred njega sa 18 :p

Danas sam bas bio fino dokon i sabirao turnire do kraja sezone...Cudo jedno da Federer jos uvek ima realne sanse da bude prvi,naravno,on mora da odigra vrhunski do kraja sezone,a to je 5 ili 6 turnira,a da Rafa pomalo zezne stvar na svakom narednom...Mada kljuc svega toga lezi najpre u US Openu.Ako to Fed ne osvoji a Rafa ne ispadne bare,recimo u 1/4 finalu,tesko da mogu da ocekujem povratak Federera na prvo mesto tokom ove sezone.

A posto sam napokon dobio Net ovde gde sam sad,mozemo da pocnemo sa redovnim prepucavanjem :D :D :D

Inace,ne razumem sto se ovde i dalje vode polemike da li je bolji teniser Nadal ili Djokovic....Mislim,ocigledno je,pogleda se tabela,aha,razlika je u ovom momentu nesto vise od 4.000 poena,koliko ima sestoplasirani teniser sveta,Davidenko,sto je,mora se priznati,ogromna razlika.

Dalje,pogledate broj osvojenih Grend SLem turnira,aha,Nole JEDAN,Rafa osam.

Onda dalje,pogledate broj Mastersa,Rafa je svetski rekorder sa 18 a Nole ima 5 komaOdnos u ukupnom broju titula je 41-17 u korist Rafe....Dakle,ima cak 24 titule vise,sto je pitanje da li ce Nole za zivota uzeti....

Jedino gde je Nole bolji od Rafe,to je broj Masters Kupova...Nole ima jedan a Rafa nema jos uvek taj trofej.

Onda,dodajte da je Rafa uzimao Masterse na betonu,uzimao GS titule u Australiji i 2 puta na Vimbldonu,posto o sljaci ne treba trositi puno reci i.....Do cega dodjemo?

Rafa je MNOOOOOOOOOOOOGO bolji teniser,generalno,na svim poljima od Noleta! E sad,druga je stvar sto je Noel nas,pa ga gotivimo,ali treba biti i realan.JEST,Nole moze da pobedi i Rafu i Federera,ali realno - nije bolji od njih.

I naravno,zaboravio sam,Nole je mladji od Rafe oko 11 meseci....Dakle,ni tu nema izvlacenja da ima previse vremena,da kad Nole bude imao isto godina moze da ima i vise titula i sve ostalo....Tu mozemo da teoretisemo u vezi Nadala i Federera,pa opet,sve da ostane na teoriji....

Dakle,ako sad i dalje ima ljudi koji veruju da je Nole bolji od Rafe...OK,ja sam svoje ispucao :)

Federer uzima 41. titulu na betonu i 50. na otvorenom. Vise titula na betonu imaju samo Konors i Agasi a vise na otvorenom samo Lendl,Konors i Viljas... niko od njih mu ne bezi previse

Na listi ukupnih titula konacno se izjednacio sa Borgom na 63 i sada mu sledi dostizanje Samprasovih 64. Verujem da ce tesko dostici Mekinroa na 77,posebno ako ih bude uzimao kao ove godine

Postao je igrac sa najvise pobeda na Mastersima i zaostaje jednu titulu za Rafom (ako Rafa nastavi ovako kako igra do sad brzo ce drzati sve rekorde vezane za ovaj rang takmicenja)

Prestigao je Bekera po ukunom broju ATP pobeda i sada juri Nastaseovih 755

Verovatno ce i sestu godinu za redom zavrsiti medju prva 2,ali gotovo sigurno drugi,kao i 2008.

Back