ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tri od prva cetiri igraca na turniru ispadaju u trecem kolu a sad im se nakon 1/4 pridruzio i Nadal

1998. smo vrovatno poslednji put videli ovako neocekivane igrace u 1/2 jer su tada igrali Draper,Vudford,Tilman i Blek

Lopez je igrao odlicno i postao prvi zemljak koji ga je dobio jos od Rima 2008.

Rafa je stao na sjajne 24 uzastopne pobede i 14 uzastopnih pobeda na travi (Hjuit 17 izmedju 2001-2003,imao je jednu predaju bez borbe,a da i ne pominjemo Federerov niz)

Poslednja izmena:
Odmor mu je preko potreban.. steta je samo sto nije mogao da udje u sedmo uzastopno 1/2 ove godine i da se bori za ovu sjajnu titulu (bodovi mu u ovom slucaju nisu vredni rizika na terenu) ali sta da se radi,ja mu sigurno nista do kraja godine necu zamerati nakon 3 vezana Mastersa i Frens Opena

A komentator (koji je inace prebacen sa zimskih sportova) nastavlja teror... za Majkla Denta kojeg je on pominjao ne znam a Tejlor Dent jeste igrao jedan neverovatan mec na US Openu prosle godine ali ne protiv Lopeza vec Navara (protiv Lopeza nije cak ni igrao 5 setova)

On se nije nista zeznuo...ovaj turnir mu je bio samo priprema za Wimbledon i naravno da nece da igra na istom nivou ovdje i na nekom GS

Vise je u pitanju izbjegavanje eventualne povrede pred Wimbledon, gledao si mec jucer pa znas na sta mislim. :)

Kao sto sam i ocekivala, otkazao je dubl. :ok:

Poslednja izmena:
Izgubio Nadal....Po meni,ocekivano! Covek nije igrao 2 godine na travi i sada ima nekoliko treninga + 2 meca....Racunam da ce trenirati jos neki dan + 3 uvodna meca na Vimbldonu....Trebalo bi da se navikne.

Doduse,moje ocekivanje je da ce na Vimbldonu ISPASTI u 1/8 ili 1/4 finalu....Opet,ne zato sto ne zna vec zato sto nije igrao duugo na ovoj podlozi...A i bio bi red da ga stigne umor i taman da Federeru ne pravi veliku razliku pred US turneju :D :D :D

Izgubio Nadal....Po meni,ocekivano! Covek nije igrao 2 godine na travi i sada ima nekoliko treninga + 2 meca....Racunam da ce trenirati jos neki dan + 3 uvodna meca na Vimbldonu....Trebalo bi da se navikne.

Doduse,moje ocekivanje je da ce na Vimbldonu ISPASTI u 1/8 ili 1/4 finalu....Opet,ne zato sto ne zna vec zato sto nije igrao duugo na ovoj podlozi...A i bio bi red da ga stigne umor i taman da Federeru ne pravi veliku razliku pred US turneju :D :D :D

Aaaaaa to bi ti..:per:

Nastavlja se dugovecno rivalstvo Federera i Hjuita njihovim 25. mecom i 4 u finalima. U 4 dosadasnja duela na travi Svajcarac ima 3-1 ali i poslednjih 15 pobeda tako da ce sutra biti favorit da se posle januara konacno dovuce do neke titule

Od 1999. samo su 2006. propustili da odigraju mec jedan protiv drugog

Svajcarac u Haleu ima 29 uzastopnih pobeda i jurice sestu vezanu titulu

Poslednja izmena:
U Kvinsu cemo gledati duel dva Amerikanca,po prvi put od 1994 (Tod Martin pobedio Samprasa)

Mardi Fis ce igrati svoje 14. finale u karijeri (skromnih 3-10 za sada) i trece na travi (gubio je Hale 2004. i Notingem godinu dana ranije)

On je ove godine u Kvinsu bio prakticno nedodirljiv na svoj prvi servis i to je i glavni razlog sto se nasao u zavrsnici. Do sada je odservirao 56 as udaraca i u 5 meceva izgubio samo 18 poena na prvi servis (145 - 18)

Back