ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Rafa se sa 24. uzastopnom pobedom priblizio svom najboljem ostavrenju iz 2006. kada je vezao Monte Karlo,Barsleonu,Rim,Rolan Garos i dve pobede na Kvinsu,za ukupno 26. On je i prvi igrac na Turu u 2010. sa 40 pobeda

Malo ko se u proteklih 10 godina (osim Federera) moze pohvaliti i sa 14 vezanih pobeda na travi

Poslednja izmena:
Kako niko nije primetio da je ispao i Davidenko :p :p :p

Federer igra sa Kolsajberom,cuvenim RG pobednikom (nad Noletom) a nakon toga....Federer ako sad ne uzme turnir,nece ga uzeti nikada,ostatak "kostura' je blago receno,smesan.

E sad,nemoj da se vredjamo :D :D :D

Gledah do malopre Mahuta i Cilica...Onaj decak uopste nije za bacanje mada je pomalo folirant sa onim padovima i uslovno receno,pokusajima da se povredi...Tja....Naravno,sd moram na posao(trebao sam vec i da budem) i necu gledati ni Nadala ni Federera :(

No,Rafa nije igrao bas nista posebno protiv Istomina,mada je i onaj dao ama bas sve od sebe.Videcemo Rafu u narednim mecevima.

E sad,nemoj da se vredjamo :D :D :D

Gledah do malopre Mahuta i Cilica...Onaj decak uopste nije za bacanje mada je pomalo folirant sa onim padovima i uslovno receno,pokusajima da se povredi...Tja....Naravno,sd moram na posao(trebao sam vec i da budem) i necu gledati ni Nadala ni Federera :(

No,Rafa nije igrao bas nista posebno protiv Istomina,mada je i onaj dao ama bas sve od sebe.Videcemo Rafu u narednim mecevima.

Javljacu ti ja

Jeste pobedio Maua ali je ispao od Lodre.. nista ni od njega nakon 2 male titule i 1/2 Australije (svi polufinalisti Melburna nakon tog turnira jedva da su se pomerili sa mrtve tacke)

E pa hvala :D :D :D

Molim te mi javi za obojicu,znas da sam ja ipak i veliki postovalac Nadala,koliko god on bio pretnja ciak Fedji :D

E,sto imam sliku,karikaturu Feda i Rafe.....Samo kad bih znao da postavlajm,bilo bi sjajno :D

E pa hvala :D :D :D

Molim te mi javi za obojicu,znas da sam ja ipak i veliki postovalac Nadala,koliko god on bio pretnja ciak Fedji :D

E,sto imam sliku,karikaturu Feda i Rafe.....Samo kad bih znao da postavlajm,bilo bi sjajno :D

Znam druze :D

Ma bre.. http://imageshack.us/ oznaci images / videos idi na Browse,nadji gde ti je ta slika i posle samo Upload

Ja koristim Photobucket pa ne znam ali mozes da nam das sve linkove koje ti posle uploadovanja da,pa cemo videti

Back