konus
Zainteresovan član
- Poruka
- 154
Jel ima link za Novaka??????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel gledao neko Rafu? Vidm po rez da se namucio?![]()
sta??
znaci moglo bi da se ponovi finale iz 08-e,sa verovatno istim pobednikom...
Tebi je preslo u naviku da ga trpas u zavrsnice turnira.. e pa gledaj ga sad u tom finalu
Kako niko nije primetio da je ispao i Davidenko![]()
![]()
Federer igra sa Kolsajberom,cuvenim RG pobednikom (nad Noletom) a nakon toga....Federer ako sad ne uzme turnir,nece ga uzeti nikada,ostatak "kostura' je blago receno,smesan.
Ma bice interesantno kad se bude videlo ko sa kim moze da uleti u 1/8 finala.1/4 finalu...Prva tri kola ne bi trebalo da budu problem....Pazi,ne bi trebalo....
E sad,nemoj da se vredjamo![]()
![]()
Gledah do malopre Mahuta i Cilica...Onaj decak uopste nije za bacanje mada je pomalo folirant sa onim padovima i uslovno receno,pokusajima da se povredi...Tja....Naravno,sd moram na posao(trebao sam vec i da budem) i necu gledati ni Nadala ni Federera
No,Rafa nije igrao bas nista posebno protiv Istomina,mada je i onaj dao ama bas sve od sebe.Videcemo Rafu u narednim mecevima.
E pa hvala![]()
![]()
Molim te mi javi za obojicu,znas da sam ja ipak i veliki postovalac Nadala,koliko god on bio pretnja ciak Fedji
E,sto imam sliku,karikaturu Feda i Rafe.....Samo kad bih znao da postavlajm,bilo bi sjajno![]()
Koji smor od muskog tenisa, ove godine ako je bilo 2 dobra meca........