ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sto nema sanse :D :D :D Pa ko zna-zna,nema sta ;)

Kako je uspeo da dobije 135 bodova od ovog turnira,bas mi nikako nije jasno,al ajde... :D :D :D

Razlika izmedju njega i Rafe je sada....220 poena?A izmedju Feda i Noleta je 1.980 poena :D

Mau je pobedio Bogdanovica 4-6 6-3 24-22 u drugoj rundi kvalifikacija za Vimbldon.. najveci broj odigranih gemova u poslednjem setu od kad se kvalifikacije igraju na dva dobijena seta i peti rezultat sa +20 gemova u poslednjem setu za pobednika meca u kvalifikacijama u citavoj Open eri

Poslednja izmena:
Na ATP Turu trenutno igra 6 od 24 igraca koji su bili broj 1 a krajem meseca,kao veliko iznenadjenje,pridruzice im se i cetrdesetdvogodisnji Tomas Muster. On ce igrati na Celindzeru u Braunsvajgu,po pvi put od Rolan Garosa 1999. i bice sjajno ako uspe da zabelezi neku pobedu

Videcemo da li ce posle toga pokusati da odigra i neki julski ATP turnir na sljaci.. sa 40 titula na toj podlozi WC nece biti problem gde god pozeli da igra

Na ATP Turu trenutno igra 6 od 24 igraca koji su bili broj 1 a krajem meseca,kao veliko iznenadjenje,pridruzice im se i cetrdesetdvogodisnji Tomas Muster. On ce igrati na Celindzeru u Braunsvajgu,po pvi put od Rolan Garosa 1999. i bice sjajno ako uspe da zabelezi neku pobedu

Videcemo da li ce posle toga pokusati da odigra i neki julski ATP turnir na sljaci.. sa 40 titula na toj podlozi WC nece biti problem gde god pozeli da igra

Opa, nice :)

Jako je razocaran porazom u kvalifikacijama Wimba, tako da nisam pitao koji ce dalje turnir igrati. Pitao ga uopste kako izgleda zivot na turu, kaze da je super osim non stop putovanja, i da igracima ugadjaju na sve nacine. Kaze da je Nik super, i da puno psuje :D itd....

I naravno najvaznije morao sam ja o JJ pitati!!! :D I samo da znaju svi oni koji kazu da je uobrazena, to je glupost, kaze da je jako prijatna i vesela, i da svi vole da se sa njom zezaju!!!!!!!!

Back