ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Almagro ocekivano izbacuje Verdasca. :kafa:

Nando je, bas kao i Ferrer, pretjerao sa igranjem prije RG-a. Uz tri Mastersa, odigrati Barcelonu, a posebno Nicu je suludo. Na greskama se uci, Nando- vise pameti iduce sezone. :cool:

200. ATP pobeda na sljaci iscedjenih iz samo 216 meceva.. jedna od najdominantnijih brojki teniske Open ere :worth::worth:

Od 9 aktivnih tenisera koji imaju 400 ATP pobeda samo Moja i,od danas,Rafa imaju 200 pobeda na sljaci i betonu

Poslednja izmena:
Odluka Verdaska da igra u Nici bila je potpuno ludacka,vec protiv Kolsrajbera je delovao skroz iscrpljeno... a jos je tamo uspeo da izgubi dobijen mec i prepusti titulu Gaskeu

Drugo Gren Slem 1/4 za Almagra,drugo na Frens Openu i drugo protiv Rafaela Nadala... 2008. je uzeo citava tri gema

FrensOpen.jpg

Najbolji teniseri danasljice zavrsili su svoja 4 meca bez izgubljenog seta i sada bi stvari trebale postati ozbiljnije. Federer bije svoju 285. nedelju na celu i ako pobedi Soderlinga zasigurno rusi Samprasov broj nedelja na vrhu ATP liste. Srecom,imace najtezeg protivnika u 1/4 pa mozda i postoji neka sansa za iznenadjenje (ni njega ni Rafu niko nije terao da prikazu maksimum)

Razlika je pred meceve cetvrtfinala samo 1300 bodova

Sad bas nesto gledam ovu listu sto si postavio sto se tice bodovanja....Realno gledano,Fed je imao i najtezeg protivnika i u 1/8 finala u odnosu na Rafu i Noleta.Takodje,imace najtezeg rivala u 1/4 finalu.Opet,ako prodje Soderlinga,a ne znam zasto to ne bi uradio,imace verovatno najlakseg protivnika u polufinalu :D

Kako god da okrenes,zreb je cudna stvar...AKo ti se otvori,mozes i do polufinala bez zvucnih protivnika...Kao Nole ove sezone na RGu.Noletu to moze biti i veliak prednost,opet,ne verujem ni da ce se Rafa previse istrositi na Almagru.Mozda ce cak najbolji mec biti Berdih - Juznji :D :D :D

Cek,prosle godine ni Fed ni Rafa nisu igrali nista posle Roland Garosa?Mislim,Fed je igrao Vimbldon a posle toga nista do americke turneje.....?Dok je Rafa preskocio i Kvins i Vimbldon i sve redom do onih US Mastersa?Jel Nole igrao nesto pre Vimbldona?

Sad bas nesto gledam ovu listu sto si postavio sto se tice bodovanja....Realno gledano,Fed je imao i najtezeg protivnika i u 1/8 finala u odnosu na Rafu i Noleta.Takodje,imace najtezeg rivala u 1/4 finalu.Opet,ako prodje Soderlinga,a ne znam zasto to ne bi uradio,imace verovatno najlakseg protivnika u polufinalu :D

Kako god da okrenes,zreb je cudna stvar...AKo ti se otvori,mozes i do polufinala bez zvucnih protivnika...Kao Nole ove sezone na RGu.Noletu to moze biti i veliak prednost,opet,ne verujem ni da ce se Rafa previse istrositi na Almagru.Mozda ce cak najbolji mec biti Berdih - Juznji :D :D :D

Cek,prosle godine ni Fed ni Rafa nisu igrali nista posle Roland Garosa?Mislim,Fed je igrao Vimbldon a posle toga nista do americke turneje.....?Dok je Rafa preskocio i Kvins i Vimbldon i sve redom do onih US Mastersa?Jel Nole igrao nesto pre Vimbldona?

Igrao je nesto u zatvorenom ja mislim izgubio od Hasa.

Proverih ja :D

Nole je prosle sezone posle RGa puko od Hasa u finalu Halea i u 1/4 finalu Vimbldona. Dakle,posle RGa Nole brani celih 510 bodova,Federer 2.000 a Rafa NULA! Veoma,veoma,interesantno....

Onda ovako...Dosadno mi,sta cu :D :D :D

Nole do kraja avgusta brani jos 1/4 finale i finale na Mastersima pre US Opena.Dakle,brani 780 bodova + bodovi nakon RGa = 1.290 poena

Rafa brani 1/4 finale i 1/2 finale,ukupno 540 bodova.....Bez Viblica = 540 poena!

Federer tu brani opet najvise,brani titulu i 1/4 finale,ukupno 1.180 poena + Vimbldon ....3.180 poena!!!

Dakle,kako god da saberes,Federer do US Opena ima posteno velike sanse da bude cak TRECI!!!
Opet,ne verujem u taj splet okolnosti,ipak nije ni on valjda toliko neozbiljan.....Mada,ko zna?

Ne!! Vavrinka definitivno nije najtezi protivnik kojeg je mogao dobiti jer mu on na Slemu nikada ne bi pravio problem. Cak verujem da bi ga Beluci pobedio da su njih dvojica igrali. Vavrinka je covek koji nikada nista veliko u tenisu nece postici

Protivnik u 1/4 mu jeste najjaci ali Berdih sigurno nije nista laksi protivnik od onog kojeg ce eventualno imati Rafa,naprotiv

Nisu igrali nista pre Vimbldona (Federer kao po obicaju vukao za nos ove u Haleu do kraja) a vec godinama ne igraju nista od Vimbldona do prvog Mastersa posle sljake

Ipak mislim da je Nole ozbiljniji protivnik od eventualno Berdiha....Koliko god to mozda zvucalo cudno,ipak je Nole do skoro bio No 2.

Jel si video ovu listu sto sam izveo? Boga mi,Rafa ako bude bio pametan i osvoji RG i uradi bilo sta na Vimbldonu,moze da se zeza do US Opena najopustenije.

Ipak mislim da je Nole ozbiljniji protivnik od eventualno Berdiha....Koliko god to mozda zvucalo cudno,ipak je Nole do skoro bio No 2.

Jel si video ovu listu sto sam izveo? Boga mi,Rafa ako bude bio pametan i osvoji RG i uradi bilo sta na Vimbldonu,moze da se zeza do US Opena najopustenije.

Mislim da bi Federeru bilo potpuno svejedno da li ce igrati protiv njega ili Berdiha,a slicno je i sa Spancem

Rafa bez ikakvih problema moze biti prvi reket sveta na kraju sezone jer ima cist Vimbldon i cist Masters kup pred sobom.. stavise,ubedjen sam da ce tako i biti osvoji li Rolan Garos

Poslednja izmena:
Rafa mozda nikada nece imati Federerove Slem titule ali ga jedna velika stvar izdvaja u odnosu na Svajcarca

Pre par minuta,u upravo prekinutom mecu,Federer na 5-4 u trecem setu i 0-30 na servis Soderlinga nije ni hteo da pridje jednoj sumnjivoj loptici vec je sa dva i po metra prepotentno sugerisao da je bila u autu. Loptica je,naravno,bila dobra... e ovo Spanac nikada ne bi uradio,koliko god gubio i kakva god situacija bila

Ja se secam kada je Nadal dobio Soderlinga 6:0,6:1 onda Soderling nije bio ovako poznat
Soderling je dobio cist poen,sudija je video pogresnu loptu na liniji i dodelio poen Nadalu.
Soderling se svadjao sa sudijom jedno pet minuta dok je Nadal cutao kao zaliven,onda me poprilicno iznervirao Nadal,ne kazem mozda nije video,ali opet to je ispred njega.

Ja se secam kada je Nadal dobio Soderlinga 6:0,6:1 onda Soderling nije bio ovako poznat
Soderling je dobio cist poen,sudija je video pogresnu loptu na liniji i dodelio poen Nadalu.
Soderling se svadjao sa sudijom jedno pet minuta dok je Nadal cutao kao zaliven,onda me poprilicno iznervirao Nadal,ne kazem mozda nije video,ali opet to je ispred njega.

A da se ti malo prisetis... covek ne ume da zapamti gde je trag loptice koja se spustila dve sekunde ranije (sa tim Nadal,valjda,nema nista). A i ne vidim kako je ovo bilo na Rafinoj strani i kako se to moze porediti sa onim sto se desilo malopre

Bice zanimljivo videti kada ce kisa prestati i,sto je jos vaznije,sta ce biti narednih dana.. Rafa je svoj dug vremenu vec platio sa dva meca u dva dana a sad bi konacno bio red da se poremeti i raspored Svajcarca

I dok ja to pisem oni su opet na terenu :D

Back