ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Komentatori ionako postoje da se ne bi culo asmo plop-plop-AUT na TVu.....Nemoj ih ozbiljno shvatiti,barem ne ovde :D :D :D

Gledam onu statistiku koju si izvukao....Hmmmmm.....Federer ako uspe da napravi jos plafoncina 250-300 pobeda do kraja karijere,na foru,5 godina po 60 pobeda(tesko) i da peva.....Iskreno,ne verujem da moze vise ni on,niti bilo ko drugi,ipak je drugacije vreme.
Ovaj rekord koji stoji ostace zauvek,siguran sam u to.Covece,kad pogledam i ovaj Viljas koliko ima pobeda.....Auh....Stvarno su potrebne godine i godine vrhunskog tenisa za ovako nesto!

E da,kad mi igra Federereriska? Koliko znam,sad je trece kolo,jos jedno od onih neozbiljnih kola?Sa kim sledecim igraju Nole i Rafa?

U svakom slucaju,veliko ostavrenje koje ovde naravno niko drugi ne zeli ni da isprati

Sigurno ce srusiti Bekera,Nastasea,Samprasa i Edberga a vec se ne bi smeli olako razbacivati sa 170 pobeda koliko ga jos deli od Andrea... takodje,teorije nema da on vise odrzava 60 pobeda po sezoni i moze da peva ako ukupno dogura do 900

Federer ce igrati predposlednji mec na Satrijeu a Marej poslednji na Lenglenu (njemu ionako treba svaki slobodni minut za oporavak)

Federer - Vavrinka
Soderling - Cilic

Marej - Berdih
Juzni - Conga

Manje vise ocekivani ljudi u zavrsnici gornjeg dela zreba,uz sjajan mec Skota i Ceha u najavi. Jedan od najlosijih igraca koji su ikada usli u Top 10 nece Federeru stajati na putu i on ce doci samo na korak od 1/2 koje mu garantuje skidanje Samprasa. E sad,Svedjanin je u prva dva meca protiv slabijih igraca igrao sjajno ali je protiv Montanjesa brljao. On bi ipak protiv Federera imao vise sanse od usporenog Hrvata

Marej je lagano mogao zavrsiti takmicenje u prvoj rundi ali ga je spasila ona serpa koju je Gaske uzeo u Nici pre nedelju dana. Posle je igrao dva sigurnija meca ali ako Tomas bude krotio njegov servis kao sto je radio protiv Iznera Marej nece proci dalje.

Juzni i Conga bi isto mogli igrati 5 setova

Pazi da ti ne kaze...

Berdih maestralan :worth: tek drugo Gren Slem 1/4 u karijeri za njega ali ga je stvarno zasluzio u velikom stilu. Mislim da mu Juzni nece biti problem i da cemo ga gledati i u 1/2

Ocekivano drugo 1/4 i mec proslogodisnjih finalista,u kojem ce Federer traziti svoju 200. Gren Slem pobedu

Bice zanimljivo videti kako cer se sutra odvijati mec Verdaska i Almagra jer Nikolas nikad do sad nije uzeo ni set. Igrali su 4 taj-brejka u tri meca a mislim da cemo sutra videti jos neki

Rafa ni protiv jednog ni protiv drugog nikada nije izgubio mec i mislim da mu je sasvim svejedno ko ce mu pasti u 1/4.

David Ferer je odigrao prakticno kompletnu sezonu na sljaci i ostao bez gasa na najvaznijem turniru a i Ferero je nastavio sa svojim ludackim nizom u Parizu. Komarac je u prva dva ucesca vezao dva 1/2,zatim je igrao u finalu pa iz cetvrtog pokusaja uzeo titulu. Od tada na 7 turnira nije prosao trece kolo

Poslednja izmena:
ma sav sam se potresao sto Rafa ima tezi zreb od Novaka... :lol:
mislim da je krajnje vreme da spanac pocne da igra tenis da bi dobio mec...do sada mu je bilo dovoljno samo da se pojavi na terenu...

Pa eto vidis za razliku od nekih njemu je dovoljno samo da se pojavi i pobedi u 3 seta, dok neki posle jednoh poena prave grimasu kao da igra 3 sata a ne poen od 3 razmene. :roll:
Rafa ce zaigrati kad bude trebao, za sad mu je dovoljno samo da se pojavi ;)

Ocekivana pobjeda NOLETA.
VIdjecemo sta ce biti u sledecem kolu...
U svakom slucaju...moze lako do polufinala, odbranio je bodove i sada moze samo da profitira.
Nadam se dobrom polufinalnom mecu sa Nadalom ali za pocetak treba pasti Melcer.
Sa nestrpljenjem cekam (nadam se mecu) Nadal : Verdasko...

Back