Espada_De_Fuego
Domaćin
- Poruka
- 3.098
Komentatori ionako postoje da se ne bi culo asmo plop-plop-AUT na TVu.....Nemoj ih ozbiljno shvatiti,barem ne ovde![]()
![]()
Gledam onu statistiku koju si izvukao....Hmmmmm.....Federer ako uspe da napravi jos plafoncina 250-300 pobeda do kraja karijere,na foru,5 godina po 60 pobeda(tesko) i da peva.....Iskreno,ne verujem da moze vise ni on,niti bilo ko drugi,ipak je drugacije vreme.
Ovaj rekord koji stoji ostace zauvek,siguran sam u to.Covece,kad pogledam i ovaj Viljas koliko ima pobeda.....Auh....Stvarno su potrebne godine i godine vrhunskog tenisa za ovako nesto!
E da,kad mi igra Federereriska? Koliko znam,sad je trece kolo,jos jedno od onih neozbiljnih kola?Sa kim sledecim igraju Nole i Rafa?
U svakom slucaju,veliko ostavrenje koje ovde naravno niko drugi ne zeli ni da isprati
Sigurno ce srusiti Bekera,Nastasea,Samprasa i Edberga a vec se ne bi smeli olako razbacivati sa 170 pobeda koliko ga jos deli od Andrea... takodje,teorije nema da on vise odrzava 60 pobeda po sezoni i moze da peva ako ukupno dogura do 900

tek drugo Gren Slem 1/4 u karijeri za njega ali ga je stvarno zasluzio u velikom stilu. Mislim da mu Juzni nece biti problem i da cemo ga gledati i u 1/2

A ako si druga smjena citavu sedmicu, onda ionako nista neces moci gledati, pa ti je bolje da se pripremis na to.