*SONJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.414
Zaboravila sam da chestitam Rafi na dobroj igri, ali Nole je bio bolji,shto je i sam Rafa rekao,pravi je sportista
Josh jednom BRAVO NOLE

Josh jednom BRAVO NOLE

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije i tamo ga vole isto kao i ovde, ali su bar objektivni za razliku od Novakovih fanatika ovde.
I tamo su culi za tenisere tipa Dolgopolov, Raonic itd![]()
A ti Borise mislis da je jedan covek dovoljan? Ispada da pricas sam sa sobom. Slusaju i citiraju samo kad u postu vide "Novak Djokovic".
I znam sad ces opet reci da ja nisam u pravu.![]()
Dobro, nema svhre da se nastavljamo. Ja mogu do sutra.Necu pominjati Novaka jedino tako mogu da komuniciram sa vama a i na drugim forumima. Posto se svuda strogo kaznjava losa rec o Bogu Novaku.
![]()
Na Politici to ne kaznjavaju, ima cak i onih koji uvazavaju misljenje da je Novak "naduvenko" i slicno.Dobro, nema svhre da se nastavljamo. Ja mogu do sutra.Necu pominjati Novaka jedino tako mogu da komuniciram sa vama a i na drugim forumima. Posto se svuda strogo kaznjava losa rec o Bogu Novaku.
![]()
Dobro, nema svhre da se nastavljamo. Ja mogu do sutra.Necu pominjati Novaka jedino tako mogu da komuniciram sa vama a i na drugim forumima. Posto se svuda strogo kaznjava losa rec o Bogu Novaku.
![]()
Na Politici to ne kaznjavaju, ima cak i onih koji uvazavaju misljenje da je Novak "naduvenko" i slicno.
Ja ne znam da li ti primećuješ da su ovde svi na sva usta hvalili Nadala. Dakle nemoj molim te sa tom pričom da ovde svi samo o Novaku melju. Mada čak i da melju, svako ovde treba da melje o teniseru koji ga interesuje na ovaj ili onaj način. Tako da ne filozfiraj, nego piši bre!
Ja nisam zadovoljan Nadalovom igrom u 1 i 2 setu ni malo. I opet da me pogresno ne shvate ne govorim da bi umanjio Novakovu pobeduNego zato sto tako mislim.
Ja mislim da Rafa ima NAJGORI ritern kod igraca, Ocaj, 3 set je i bio dobar a ovo ne bas na Rafinom novou.
Sta kaze Nadal Federeru kad se sretnu???
Ma ja sam za tebe bre Novak Djokovic!!!
*sa sajta B92, komentar je odličan !
Ma Naravno, Rafa je igrao ispod nivo jer mu je Nole tako odredio.Slazem se, naravno
![]()