ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zaboravila sam da chestitam Rafi na dobroj igri, ali Nole je bio bolji,shto je i sam Rafa rekao,pravi je sportista:)
Josh jednom BRAVO NOLE
856t.jpg

A ti Borise mislis da je jedan covek dovoljan? Ispada da pricas sam sa sobom. Slusaju i citiraju samo kad u postu vide "Novak Djokovic".
I znam sad ces opet reci da ja nisam u pravu. :lol:

NE-ZE-ZAJ (: ...
Kad Rafa pobjedi...uvjek mu se cestita...(: ...
A gdje su ti DRUGI...nisu se mogli pomiriti sa tim da sve vide crno bjelo...necemo o tome...vec sam knjigu napisao o tome...

Nek si se ti nama vratio...

• Podržavam
Reactions: Nez
Dobro, nema svhre da se nastavljamo. Ja mogu do sutra. ;) Necu pominjati Novaka jedino tako mogu da komuniciram sa vama a i na drugim forumima. Posto se svuda strogo kaznjava losa rec o Bogu Novaku. :lol:

Ja ne znam da li ti primećuješ da su ovde svi na sva usta hvalili Nadala. Dakle nemoj molim te sa tom pričom da ovde svi samo o Novaku melju. Mada čak i da melju, svako ovde treba da melje o teniseru koji ga interesuje na ovaj ili onaj način. Tako da ne filozfiraj, nego piši bre!

Kolege oduševljene Đokovićem i Nadalom
Teniseri: Nenormalan meč, Novače, daj nam neki savet!
I.Đukić | 03. 04. 2011. - 22:48h | Komentara: 10

Najbolji teniseri i teniserke sveta oduševljeno su pratili finale u Majamiju između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala koje je pripalo srpskom teniseru (2:1).
126848_nolereuters_f.jpg

:D:super::D

Ja nisam zadovoljan Nadalovom igrom u 1 i 2 setu ni malo. I opet da me pogresno ne shvate ne govorim da bi umanjio Novakovu pobedu :roll: Nego zato sto tako mislim.
Ja mislim da Rafa ima NAJGORI ritern kod igraca, Ocaj, 3 set je i bio dobar a ovo ne bas na Rafinom novou.

Ja nisam zadovoljan Nadalovom igrom u 1 i 2 setu ni malo. I opet da me pogresno ne shvate ne govorim da bi umanjio Novakovu pobedu :roll: Nego zato sto tako mislim.
Ja mislim da Rafa ima NAJGORI ritern kod igraca, Ocaj, 3 set je i bio dobar a ovo ne bas na Rafinom novou.

Uvek je neko dobar koliko mu protivnik dozvoli:D, Rafa je dobar uvek ali se Nole popravio kondicionalno i psihicki. Najvaznije u muskom tenisu i jeste psiha. Svi top 20 su priblizno jaki ali samo oni koji veruju u sebe...pobedjuju. Nole je momentalno najkompletniji na tom polju:D

Ajde ovako...

Novak je prvi set izgubio svojim greškama, prvo onaj vetar, pa sunce, užas. Drugi set je bio odličan. U trećem se moglo desiti da zbog očajnog servisa izgubi meč, nijanse su odlučivale i pre Novakove pobede sam rekla da će mi biti žao ako izgubi bilo ko, jer su stvarno bili odlični.

Novak privatno je jedan sasvim normalan dečko, kao i pre nego što je postao nađ najbolji teniser i 3 teniser sveta.

Da li treba da kažem da sam silne živce pogubila?

Još nešto, Novak je dokazao da mu beton kao podloga savršeno odgovara, ne verujem da će takav biti i na šljaci, (koju lično ne volim jer od one boje, ne vidim lopticu) ali se nadam da će otpor Rafi pa i Fderereru biti dostojan igrača br 2.

Zaista ne razumem cemu ovolika frka oko Novaka?
Pa valjda smo neke patriote, ako nista drugo.
Verujem da mnogi od vas sa ovog foruma posecuje i forume sa engleskog govornog podrucja, pa onda ne moram vise da pisem ista... valjda je sve jasno.
Svako hvali svog igraca i ne znam zaista cemu toliko dizanje prasine oko igre Novaka Djokovica.
Juce je pobedio bolji, to je rekao i sam Rafael Nadal, koga volim i kao igraca i kako izgleda uostalom, mnogi me ovde znaju kao osobu koja je i suvise iskrena... zasto da ne kazem sve sto mi je na dusi i srcu.
Federera ne volim i ja bih mogla reci za njega da je naduvenko, mozda i jeste, mozda su svi oni naduveni - da me ne shvate neki pogresno - mozda previse drze do sebe, ali tenis je takav sport gde sve sam radis i odlucujes hoces li pobediti ili ne, moras da verujes u sebe i da drugima mozda i izgledas kao naduvenko, normalno ako si spreman i fizicki i psihicki za pobedu, inace biti naduven a gubiti, to bi izgledalo veoma smesno - priznacete - a na nesrecu ima i takvih tenisera...
Ne vidim zasto se takvi vrhunski individualni sportisti ne bi ``duvali`` - pa oni imaju bukvalno SVE na ovom svetu, obezbedili su novcano i stambeno i unucice svojih unucica... jednom sam pricala o zenskom tenisu i motivaciji zenskih teniserki sto se tice tenisa... one moraju ili ne moraju (sve zavisi od toga da li vole da imaju decu ili ne...) i da razmisljaju o materinstvu, verujem da je moja slatka i mila Ruskinja koja se nedavno penzionisala to uradila i zbog toga da bi se mogla posvetiti i drugim stvarima koje cine zivot jedne zene, materinstvo, mozda rad u sportskom novinarstvu, jednostavno je zaradila dovoljno da moze da prestane da profesionalno igra tenis i da radi nesto sasvim drugo.
Ako sam nekog svojim postom iznervirala, izvinjavam se.
Urose, mnogo volim kako pises, zato - budi nam ovde i pisi. <3

Poslednja izmena:
Cao Arvena (:...
Zasto bi nekog izneverila...ti si rekla ono sto mislis...a ja takve ljude cjenim...
Svi ovde imamo svoje poglede i shvatanja koje branimo ARGUMENTIMA a ne uvredama...i to je dio sporta (: ...

Ovo je Srbija i sasvim je normalno da ljudi VOLE I GLEDAJU NOLETA...bilo bi apsurdno da vecina navija za ljude iz drugih zemalja...zar ne !?

Garantujem da ne postoji ni jedas Svicarac koji mrzi Federera a voli NOLETA...to mogu garantovati!!!
Tako nesto potpostavljam da je i u Spaniji...tako da...pustite one koji pricaju nesto drugo (: ...

PS. sinoc od uzbudjenja nisam mogao zaspati do 2h, a jutros sam morao na posao (: ...

Ma Naravno, Rafa je igrao ispod nivo jer mu je Nole tako odredio. ;) Slazem se, naravno :D

Urose,nije Nole Bog nije ni veliki Rodzer ni Rafa ...
Ali jedno znam da i ma sta rekao ti si uvijek bio na kraju jedno dobro kulturno dijete .
Primao si sale nikad nisi vracao tako da nekog uvrijedis.
Pa i kad ti je bilo tesko, bilo je nama Noletovim navijacima, razumijem te .
Vrijedan si druzenja ,vrijedan da si sa nama ,evo ja te znam skoro od samog pocetka forumasenja na Krsti,a tome ima preko dvije godine.

Nole je posle meca rekao...
Međutim, ovo je tek početak sezone. Mislim da je prerano pričati o prvom mestu na ATP listi. Rafa je definitivno najbolji igrač sveta u ovom trenutku.

Rekao sam necu vise iznositi moje misljenje o Novaku, komentarisacu samo igru i to je to. ;)

Rekao sam vec da nisam nikad video nekog da izgleda tako mocno na terenu kao Novak. Mogu ja njega da ne volim ali vidim isto sto i vi a to je da on igra bez mane. Nema slab udarac, postao je bolji defanzivan od Rafe, sto znaci najbolji na svetu. Kad gledam pomislim da ce osvojiti sve ove godine jer jednostavno nicji igra ne pali protiv njega. Ne znam sta ce biti na sljaci, ali Rafa mi izgleda lose. :confused: Znam da nece odbraniti sve na sljaci, i oko Vimblodona Novak sigurno moze na 1 mesto.

Mnogo ti se izgleda zamerio Novak, Urose.
Ali, dobro. Postujem to sto neces da iznosis svoje misljenje o Novaku kao coveku, vec samo kao sportisti.
Sve ostalo si sjajno napisao. S Rafom se nesto desava, kao i sa Federerom. Ili je to prirodan sled stvari. Ko ce ga znati.
Vreme je za nove snage, Dolgopolova, Raonica... nekog cu zaboraviti pa necu dalje...

Realno, ni Novak ni Rafa nijesu odigrali na nivou kom mogu da igraju. Rafa, uzasan ritern, Novak prvi servis katastrofa. Mada po grimasama na licima vidjelo se da su premoreni. Navijao sam kao i uvijek za Rafu, ali sta da se radi. Ne može ni on stalno da pobjedjuje. :)

Novak je definitvno u formi, a ne lozite se sa tim komentarima "Ja sam za tebe Djokovic", "Rafa je igrao lose jer mu Djokovic nije dozvolio" jer mnogo smara ;)

Back