gost 216949
Buduća legenda
- Poruka
- 31.866
5 : 4 za Nadala...i njegov servis...ne izgleda dobro...
Ovi ovde ne prenose ni na jednom kanalu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
5 : 4 za Nadala...i njegov servis...ne izgleda dobro...
Nista vise ne smijem napisati...
Sad mi kolega salje PP...i citira mi post sa RT.RS...izmedjuostalog...neko je napisao...
UBI NOLE KAO SVETI ILIJA....
Kakav mec...kakva drama...ja ne mogu opisati svoje trenutne emocije...
Toliko me ispunio, toliko me ucinio ponosnim...samo zato sto je SVIMA dokazao da je KALIBAR najboljeg tenisera IKADA...
...stvar je sto mozda nema titule ali trenutno UBIJA dva najveca tenisera svih vremena i to je ono sto mi kaze da sam IPAK bio u pravu...nakon svih godina nadanja i navijanja (: ...
HVALA TI MAJSTORE...
NEKA TE BOG CUVA!!!
![]()
![]()
[/URL]![]()
![]()
Nadam se Borise da ti negde iz prikrajka Srlesrle, Hesse, Uros i druge neverne Tome:kpozdra: do zemlje
![]()
Znas kad sam i ja to htio napisati...
Srle se sada pojede, a SPANAC je u hitnoj...Hesse je vec davno prezalio LUPANJE Federera
...
Posle svega sta se desava, ne mislim da im cvetana drugom
"realnijem"forumu....
O kom to vi DRUGOM forumu pricate...?
O kom to vi DRUGOM forumu pricate...?
Ma sta ja znam jedno vreme su pozivalisamo to me nije zanimalo,
ovde im klima nije prijala..![]()
Ma sta ja znam jedno vreme su pozivalisamo to me nije zanimalo,
ovde im klima nije prijala..![]()
Pa onaj drugi, realni forum na kojem je Federer još uvek prvi zajedno sa Nadalom, a drugih tenisera tu ni nema.
nole, majstore!!!!!!!!!!!!!!!
(ja sam do samog poslednjeg poena zestoko strahovala da ne izgubi)
Evo Borise vraticu se na ovaj pdf samo jer si me ti trazio, inace ne bih, ima drugih foruma na kojima se pise o TENISU a ne samo o Novaku.
Razmisljam da ATP temu ne posecujem uopste posto nema svrhe uvek cu ja biti taj koji pise gluposti!![]()
Dobro nam dosao, Urose (: ...
A na tim drugim forumima je NOLE vjerovatno jos uvjek TRECERAZREDNI IGRAC (: ...