ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bravo Nole!

Novak je toliko pun samopouzdanja, da ce teško mu neko parirati... onako odigrati najvažnije poene, zaista mogu samo velemajstori. U svakom slučaju odličan meč, žao mi Rafe, ali neko je morao izgubiti :)

Sad mi kolega salje PP...i citira mi post sa RT.RS...izmedjuostalog...neko je napisao...

UBI NOLE KAO SVETI ILIJA :hahaha: ....

Kakav mec...kakva drama...ja ne mogu opisati svoje trenutne emocije...
Toliko me ispunio, toliko me ucinio ponosnim...samo zato sto je SVIMA dokazao da je KALIBAR najboljeg tenisera IKADA...
...stvar je sto mozda nema titule ali trenutno UBIJA dva najveca tenisera svih vremena i to je ono sto mi kaze da sam IPAK bio u pravu...nakon svih godina nadanja i navijanja (: ...

HVALA TI MAJSTORE...
NEKA TE BOG CUVA!!!
120312122afpkarimsahibo.jpg

6430djokovickjudinelire.jpg

noleusopen0956.jpg
[/URL]

8756642724d9647fe798a08.jpg

Sad mi kolega salje PP...i citira mi post sa RT.RS...izmedjuostalog...neko je napisao...

UBI NOLE KAO SVETI ILIJA :hahaha: ....

Kakav mec...kakva drama...ja ne mogu opisati svoje trenutne emocije...
Toliko me ispunio, toliko me ucinio ponosnim...samo zato sto je SVIMA dokazao da je KALIBAR najboljeg tenisera IKADA...
...stvar je sto mozda nema titule ali trenutno UBIJA dva najveca tenisera svih vremena i to je ono sto mi kaze da sam IPAK bio u pravu...nakon svih godina nadanja i navijanja (: ...

HVALA TI MAJSTORE...
NEKA TE BOG CUVA!!!
120312122afpkarimsahibo.jpg

6430djokovickjudinelire.jpg

noleusopen0956.jpg
[/URL]

8756642724d9647fe798a08.jpg

Nadam se Borise da ti negde iz prikrajka Srlesrle, Hesse, Uros i druge neverne Tome :kpozdrav::kpozdrav::kpozdrav: do zemlje:lol:

Evo Borise vraticu se na ovaj pdf samo jer si me ti trazio, inace ne bih, ima drugih foruma na kojima se pise o TENISU a ne samo o Novaku. ;)
Razmisljam da ATP temu ne posecujem uopste posto nema svrhe uvek cu ja biti taj koji pise gluposti! :ok:

Poslednja izmena od moderatora:
Evo Borise vraticu se na ovaj pdf samo jer si me ti trazio, inace ne bih, ima drugih foruma na kojima se pise o TENISU a ne samo o Novaku. ;)
Razmisljam da ATP temu ne posecujem uopste posto nema svrhe uvek cu ja biti taj koji pise gluposti! :ok:

Dobro nam dosao, Urose (: ...

A na tim drugim forumima je NOLE vjerovatno jos uvjek TRECERAZREDNI IGRAC (: ...

Back