ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Viktor dobio mech,ali Robredo je predao zbog povrede.
Mislim da Viktor bas nije u nekoj formi,prva dva mecha se muchio,a ne volim kad se dobijaju mechevi na rachun nechije povrede.
No, nije Viktor kriv za to, nadam se da cje biti bolji u sledecjem mechu,Robredu zhelim brz oporavak.:)
Ponavljam isti post,,moje mishljenje je, da sigurno ni Viktoru nije drago shto je na ovakav nachin,zbog povrede kolege dobio mech.
Srecjno Viktoru u nastavku turnira:)

Bolji od Viktora u borbi za plasman u polufinale bio je Spanac David Ferer sa 2:0, po setovima 6:3, 6:3.
Bio je ovo treći duela srpskog i spanskog tenisera i treca pobjeda Ferera koji je u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Jirgen Melcer Rodzer Federer.
Viktor se drzao dobro ,bice nesto od ovog momka...
Zivi bili vidjeli ...Svu mu srecu zelim ...

Melcer je je u cetvrtfinalu savladao treceg tenisera svijeta Rodzera Federera sa 2:0, po setovima 6:4, 6:4.
Bio je ovo cetvrti duel Svajcarca i Austrijanca.
Melcer u prethodna tri duela nije uzeo ni set, ali je sada uspeo da savlada Federera u dva seta.
Protivnik Austrijanca u polufinalu biće Spanac David Ferer koji je prethodno izbacio Viktora Troickog sa 2:0.
Melcer i Federer odigrali su izuzetno izjednacen duel koji su odlucile brejk lopte.
Melcer je iskoristio dvije od pet, dok Federer nije nijednom oduzeo servis Austrijancu iz cak sedam prilika.
Federer je mogao da se trijumfom u Monte Karlu vrati na drugo mesto na ATP lisi, ali nije uspio u tome.
Svajcarac ce na listi u ponedeljak imati 8550 bodova, a Novak 9640.

Slijedi POSLASTICA , za tenis navijace ...
Rafael Nadal Endi Majer...Evo Endijeve izjave...

„Veliki izazov je preda mnom, biće veoma težak meč. Osećam da dobro udaram lopticu i moram da udjem u meč sa pravim stavom i adekvatnom taktikom. Igrao sam mnogo izvrsnih mečeva sa Rafom u prošlosti, uvek uživam u tim duelima. Daću 110% mogućnosti, mislim da imam šansu za trijumf, ali moram da odigram jedan od najboljih mečeva u životu“.

Prvi reket svijeta izgubio je set od Endija Marija ali je rutinski stigao do treceg uzastopnog finala sa 6:4, 2:6, 6:1.
David Ferer je bio bolji od Austrijanca Jirgena Melcera sa 6:3, 6:2.
Dva sunarodnika i drugara iz devis Kupa, do sada su imala 15 duela, a Nadal je 11 puta slavio protiv cetiri godine starijeg Ferera, sestog igraca na ATP lisi.

Koji od njih dvojice ce da slavi ubrzo cemo znati?

12860753724daa231d2101e022021185_160x120x003333.jpg

Back