gost 268930
Poznat
- Poruka
- 8.832
A, ovaj...ti živiš u iluziji da je biblijsko postanje dokazana činjenica?![]()
Dokazanija od npr. evolucije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A, ovaj...ti živiš u iluziji da je biblijsko postanje dokazana činjenica?![]()
Taj je bio "pravi" hriscanin."Koljite sve, bog će prepoznati svoje".
Čuvena izjava hrišćanskog sveštenika kao odgovor na pitanje vojnika kako da prepozna "prave" hrišćane, a kako jeretike.
Ako su ateisti "moralno uniženi" i "umiruju savest", onda se ovakvi vernici kao prasci valjaju u moralnom blatu.
Taj je bio "pravi" hriscanin.
A sta ono pise u Talmudu?![]()
U Talmudu ne piše ono što maloumni neonaciji pokušavaju da proture, a što prolazi kod isto tako maloumne publike.
A dokazi po redu važnosti su:Original postavio YHWH
A dokazi po redu važnosti su:
?
Navodio sam ih vec nekoliko puta.A i Servant takodje. Ne bih da se ponavljam.
www.halos.com
www.creationscience.com
Boli istina,zar ne...pa se smiješ od muke.
A sada ćao. Odoh spavati.![]()
Ova tema je uvek aktuelna, na njoj bi mnogi vernici mogli da se iskazuju, zaapravo da iskazuju svoje verovanja u zagrobni zivot u kome ce uzivati do iznemoglosti. Da li ce? I kako ce?bese naivna i poverova![]()
Ova tema je uvek aktuelna, na njoj bi mnogi vernici mogli da se iskazuju, zaapravo da iskazuju svoje verovanja u zagrobni zivot u kome ce uzivati do iznemoglosti. Da li ce? I kako ce?
Ovo je najzliji smajli na najzlijem mestu... nešto kao "Kafana kod Feniksa....".
nisam ja stradala što sam poverovala, nego što sam se našla u pogrešno vreme na pogrešnom mestu...![]()
Kamael, zar nasu Djavolicu? Umesto da se obratis nekom crkvenom sa teoloskog, predlazem da ispitas pravni osnov da se pokrene sudski postupak za dobijanje obestecenja za dozivljeno stradanje, tj. za pretrpljeni dusevni i fizicki bol.isto ti je to, na kraju si opet stradalnik
znam neke ljude sa teoloskog, videcemo da li postoji mogucnost da budes proglasena mucenicom i da dobijes crveno slovo![]()
blagodarim svima koji su donirali.
Kamael, zar nasu Djavolicu? Umesto da se obratis nekom crkvenom sa teoloskog, predlazem da ispitas pravni osnov da se pokrene sudski postupak za dobijanje obestecenja za dozivljeno stradanje, tj. za pretrpljeni dusevni i fizicki bol.