Zaista?
Pogledajmo zajedno:
19.04.2010., 13:34
21.04.2010., 10:06
21.04.2010., 22:30
22.04.2010., 10:50
15.05.2010., 11:43

Šta si mislio, da će ti ovakve laži proći tek tako?
Videli smo da si upravo to implicirao.
IMPLICIRAO. Ti, implicirani, opet odgovaras u ime Pande. Poceo si da razmisljas njegovim mozgom, ili on tvojim. Tebe nisam uopste pitao i ne znam zasto mi ti odgovaras? Mozda se pandica razboleo, pa te je ovlastio da u njegovo ime odgovaras. Cudno je da na pitanja upucena tebi ti blentavo prelazis preko toga.. Covece, ti mora da si mator kao Metuzalem kad nemas ni malo casti da se suocis sa pitanjem u vezi tvojih teza hilljadugodisnjim rataovima.. Ti stalno nesto impliciras, a panda stalno podmece nesto sto nisam napisao. I on mora da je star kao Kineski zid.
Da si iole inteligentniji, ti ne bi shvatio da sam zainteresovan za tvoju licnost, Pitanja su bila postavljena u sklopu diskusije, a ne zbog toga sto sam bio zarko zainteresovan koje si vere. I dalje tvrdim da je totalno irelevantno koje si vere, ali se postavlja pitanje zasto je krijes. Zasto nisi odgovorio na ta silna pitanja? Znam, nije lako verovati u budalastine, u lazi, u mitove.

Interesantno da se hvatas sa sitnice kao davljenik za slamku. Reci mi kada je poceo
HILJADUGODISNJI RAT izmedju Germana i Slovena, i navedi mi kada je zapoceo
hiljadugodisnji rat izmedju "nas" i Grka, koje su sve bitke vodjene (ime bitke, datum i mesto) ko su bili vojskovodje, ko su bili pobednici i kada se taj
hiljadugodisnji rat zavrsio?.
I jos jedno interesantno pitanje, Da li si procitao ateisiticku dogmu i, ako jesi, ko je pisac te 'svete knjige'?.
I, na kraju, jedno licno pitanje. Na kom si fakultetu zavrsio studije "Elementarne matematike"?

.