hogarius
Elita
- Poruka
- 15.124
Lepo s tvoje bande. Nesto hriscanski i od tebe.Ateisti svih zemalja,.ujedinite se!![]()
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo s tvoje bande. Nesto hriscanski i od tebe.Ateisti svih zemalja,.ujedinite se!![]()
Da je ta tema uvek bila aktuelna govori i broj postova bez obzira sto je preko 80% bezveznh. i "veliki je greh" njeno zatvaranje. Na zalost, nema vise Bulletdodgera, Henri Milera, Caliburna, Pandkungfua, Zazijavala i dr.![]()
Ne znam da li sam ja ateista,verujem u boga,ali mozda ne na pravi nacin.Vise me je strah og Njega.
Verujem da postoj "nesto",ali ne pripisujem sve sto se desava Bogu.
Ne znam da li me iko razume,ni sama to ne mogu da definisem.
Dete mi uci veronauku,zato sto mislim da je korisna za njega,otvara neke nove vidike,uci ih postovanju...vodim decu u crkvu,kad stignem.Ne radim nedeljom i praznicima,ali nisam bas sigurna da ja verujem,mozda vise zbog toga sto sam vaspitana da verujem.
Moja sestra ide svake nedelje u crkvu,redovna pricest,ispovedala se...Ja to ne mogu.
Neki ljudi pocnu da veruju kada im se nesto desi,to mi je malo licemerno.
Nisi u pravu . Mislis da ne vjerujemo u ljubav ?onda nisi ateista......to su ljudi koji samo veruju u ono sto vide i mogu da dodirnu
Nisi u pravu . Mislis da ne vjerujemo u ljubav ?
Sta sad ajde da ne citamo ono sto ateisti pisu na temi ateizam
Sto se ti Pando stalno plasis za vernike i religiju?
Zato sto SPC gubi na znacaju, zato sto zapad propagira ateizam, zato sto se vec u razvijenim zemljama oko trecina stanovnika izrazava kao ateisti, trecina veruje u visu silu, a trecina su vernici pa unutar njih hiljadu i jedna podela od verovanja u apple pie do Shive?
onda nisi ateista......to su ljudi koji samo veruju u ono sto vide i mogu da dodirnu
onda nisi ateista......to su ljudi koji samo veruju u ono sto vide i mogu da dodirnu
то би значило да се савремени сукоб цивилизација, који сеје
ратове, смрт, разарања и досад невиђену пљачку у историји, одвија између две културе- атеистичке и
исламске. између једне која не верује у Бога, и друге која верује у ''бога''.. ако ништа, бар
хришћани неће бити одговорни за суноврат света или свеопшти нуклеарни рат.
Ti ne krivis Boga,a?novo doba je neka treća tema.
za sunovrat sveta, ako ćemo se pozivati na religije, je odgovoran onaj koji ga je takvog i stvorio.
direktno, ili indirektno, zar je bitno?
јок, они верују да је теорија закон а и да се све дешава случајно.
odakle ti ideja da se radi o ateističko/islamskim sukobima?
i otkad se zapad izjašnjava kao ateistički orijentisan?
možda si mislio na katoličko/islamske sukobe?
a hrišćanstvo ima isuviše dodirnih tačaka sa obe od ovih vera, pripadale su jednoj, sećaš se?
novo doba je neka treća tema.
za sunovrat sveta, ako ćemo se pozivati na religije, je odgovoran onaj koji ga je takvog i stvorio.
direktno, ili indirektno, zar je bitno?
BTW, ateizam je ideologija.
Evolucija je ateistička religija koja služi umirivanju savjesti.
Da citiram Dokinsa:
"Tеорија еволуције је дала кључни допринос томе да се атеиста осећа морално спокојан".
само сам се надовезао на @Henri Miler:
''...zato sto zapad propagira ateizam, zato sto se vec u razvijenim zemljama oko trecina stanovnika izrazava kao ateisti, trecina veruje u visu silu, a trecina su vernici pa unutar njih hiljadu i jedna podela od verovanja u apple pie do Shive?''
...koja služi ispiranju mozga i moralnom uniženju čovjeka...i šta s tim?
Znam.Paradoksalno,ali ateisti su sebi napravili religiju.šta si sad rekao, znaš li?![]()
...koja služi ispiranju mozga i moralnom uniženju čovjeka...
Znam.Paradoksalno,ali ateisti su sebi napravili religiju.![]()
kako ide ona o balvanu u oku?
ne pričaj gluposti, života ti...
Kako ono bješe?
Nisu gluposti.Ako pogledaš koliko zagriženo ateisti brane nedokazanu teoriju...biće ti jasno da im je ona postala religion.
ne pada mi na pamet da gubim vreme demantujući kojekakve gluposti.
kada budeš imao šta da kažeš, bez izvođenja proizvoljnih i pogrešnih zaključaka, ti se javi...
a do tada uživaj u svojoj veri i ne brini za tuđu... da li ideologiju ili religiju, to ni ti sam više ne znaš.
Što se ljutiš? Boli istina,a?
![]()
''Нисам дошао да донесем мир него мач.''... čija istina, hrišćanine?
ajde, zdravo, bre.
...koja služi ispiranju mozga i moralnom uniženju čovjeka...
Znam.Paradoksalno,ali ateisti su sebi napravili religiju.![]()
Kako ono bješe?
Nisu gluposti.Ako pogledaš koliko zagriženo ateisti brane nedokazanu teoriju...biće ti jasno da im je ona postala religion.