gost 320077
Poznat
- Poruka
- 7.027
Pa života ti kad brže napabirči ovolike milione?
da me nisu banovali imala bi više...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa života ti kad brže napabirči ovolike milione?
Ima li neko više od tebe?da me nisu banovali imala bi više...![]()
ima ih poprilično...![]()
Daću svoj skromni doprinos da ih stigneš. Koliki je vremenski interval između dve uzastopne "zvezdice"?
Ipak postoji neki vremenski interval bez "obrtanja" ovih sedam. Ja sam dve poslednje raputacije uzastopno dao tebi, pre neki dan pa večeras, i nije mi komp prijavio nepravilnost.24h, ali moraš da obrneš još sedam forumaša pre mene...![]()
Možda si zaboravio da si pre neki dan koristio klona...Ipak postoji neki vremenski interval bez "obrtanja" ovih sedam. Ja sam dve poslednje raputacije uzastopno dao tebi, pre neki dan pa večeras, i nije mi komp prijavio nepravilnost.
Ipak postoji neki vremenski interval bez "obrtanja" ovih sedam. Ja sam dve poslednje raputacije uzastopno dao tebi, pre neki dan pa večeras, i nije mi komp prijavio nepravilnost.
Sada sam malo detaljnije pogledao. Ti si skupila ove milione od 3.12. prošle godine (za nešto manje od godine danaima ih poprilično...![]()
Sada sam malo detaljnije pogledao. Ti si skupila ove milione od 3.12. prošle godine (za nešto manje od godine dana).
zato što si dao na dva različita naloga.![]()
![]()
za manje od mesec dana.![]()
Ipak si učlanjena prošle godine, zar ne?
Da, ja recimo verujem da ću večeras u neko doba da idem na spavanje. Ali u bogove ne verujem, stoga sam ateista. Nešto si ti tu pomešao.Ateizam je utopija, svaki čovek u nešto veruje!![]()
da.
inače sa prvim nalogom 2008. sistem me je registrovao kao problematičnog korisnika i automatski usporio nalog.
to im je neki odbrambeni sistem protiv ovakvih kao što sam ja...![]()
Ateizam je utopija, svaki čovek u nešto veruje!![]()
Možda će biti bolje ako umesto zastrašujućeg "đavola nevesta" izabereš "beli anđeo" ili nešto slično. Možda će onda tolerisati tvoje nestašluke, kojih, ruku na srce, ima, ima, nije da ih nema.
Pošteno. Onda hrabro napred u nova banovanja.biću ista.
ne tražim toleranciju, sve što sam dobila pošteno sam zaslužila.![]()
Postoje razni bogovi!Da, ja recimo verujem da ću večeras u neko doba da idem na spavanje. Ali u bogove ne verujem, stoga sam ateista. Nešto si ti tu pomešao.![]()
Naravno... povezuje ih, između ostalog i to što nijedan ne postoji niti je ikad postojao...Postoje razni bogovi!![]()
da.
inače sa prvim nalogom 2008. sistem me je registrovao kao problematičnog korisnika i automatski usporio nalog.
to im je neki odbrambeni sistem protiv ovakvih kao što sam ja...![]()
Ateizam je utopija, svaki čovek u nešto veruje!![]()
Uf ljudi su u stanju i od zlatnog teleta boga da naprave.Naravno... povezuje ih, između ostalog i to što nijedan ne postoji niti je ikad postojao...
Uf ljudi su u stanju i od zlatnog teleta boga da naprave.
Ljudski mentakni sklop je takav da on u nešto mora verovati, no to verovanje je teško kontrolisati racionalnim razmišljanjem.
Čovek je između ostalog i duhovno biće i to je još ustanovio pre nekoliko hiljada godina hermeticizam.
Ljudi kažu ne treba verovati snovima ali mi svi sanjamo, jednostavno nismo u stanju da odlučujemo da li ćemo da sanjamo ili nećemo.
Tako je i sa verom od kad postoji ljudska vrsta.