- Poruka
- 199
Ne vidiš citat u mojoj poruci?
Uzgred, ne poznajem polutke.
vish ja poznajem i cetvrtaljqe... nebitno je dal su vernici ili nevernici... ali i od sesnaestine mozes svasta da naucis...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vidiš citat u mojoj poruci?
Uzgred, ne poznajem polutke.

procitaj sneg pa mozemo da pricamo
ili ko sho bi treko onaj goto na post br. 1 od kencije![]()
po tvojoj izjavi ja nemam (ili imam vrlo malo) mozga...
koja bi poenta bila pricati sa tobom (ili, zasto bi ti pricao sa mnom)?
eventualno ako smtras da si neki 'novi' mesija koji moze slepim ateistima/bezboznicima da otvori oci i izleci ih od gluposti...
u startu si krenuo sa dosadnim uvredama tako da...

joq..tis u startu se nakacio na moj post sa svojom proizvoljnoscu na koju sam ti odgovorio... kako da pricamo o knjizi koju nisi ni pogledao? mislis ja da pricam a ti da bacash kukavicja jaja
nema svrhe da vernik ista objasnjava ateisti...kao sto nijedan ateista npr u ovom forumskom svetu ne moze nijednom verniku da objasni npr sustinu projekta cern ili da objasni otkud to da zna da na mesecu nema inteligentnog zivota a sam nil armstrong koji je bio tamo kaze da ima...
ovi ateisti sa foruma su sveznalice kake ne postoje...![]()
a ja bih trebalo da iscitam knjigu na osnovu preporuka osobe koja generalno ateiste svrstava u osobe bez mozga?
na osnovu cega mislis da zasluzujes kompetentnost?
tvoj citat je i napisan tako da trazi dopunu...

jok.. samo na osnovu preporuke da je pamuk nobelovac i da je pobegao iz turske bas zbog "verskog" terora o kome vi drvite...![]()
....Verski teror koji vrše pripadnici avramskih religija. Zašto stalno moram da skrećem pažnju na to?verski teror i jeste realnost.
Verski teror koji vrše pripadnici avramskih religija. Zašto stalno moram da skrećem pažnju na to?![]()

verski teror i jeste realnost.
ime mi nije zvucalo poznato ali mi je zvucalo poznato to bezanje iz turske - bese neka poznata osoba koja je imala problema zbog izjave o genocidu nad jermenima ali nisam je povezao sa tim imenom. ok, jesam cuo za pamuka, nisam znao da je to taj i nisam znao da je nobelovac.
zanimljivo je sto si povezao 'verski teror' sa nacionalnim pitanjem turske oko pomenutog genocida....
covek je imao problema sa slobodom govora a ne sa verskim terorom...ili...mozda...postoji neka spona....
Da, vrlo smo upoznati sa slobodom govora u šerijatskim državama. Na svu sreću, Turska nije ni blizu dna na koje može da se padne kad verski fundamentalisti krenu da propisuju pravila.
Nije problem vera u nepostojeća bića, problem je sprovođenje i razumevanje naredbi koje dolaze od takozvanih "proroka".

Vidim ti se dosta žrtvuješ za dobrobit drugih.... sto pedeset poruka za dva dana! Kao onaj zen učitelj koji je propagirao život neopterećen materijalnim dobrima, pa ih je svesrdno prihvatao na dar - da druge oslobodi tereta.da sam na njegovom mestu prvo bi ukinuo internet u srbiji za dobrobit duhovnog zdravlja mlade populacije... posle sve ostalo...![]()
goto #4804
pardon tcsh #4804
![]()
upucujes me na moj post?
sta ti tamo nije jasno?
da je tvom nastupu nema prizemnog sirovog neuspelog nepoentalnog pokusaja vredjanja ateista mozda bih se i zadrzao na tvom postu i eventualno izguglao ako mi je nesto nedovoljno poznato...ovako sam ga preleteo...
potrudi se da promenis nacin nastupanja da bi bio ozbiljnije shvacen.
jedno je biti ironican/sarkastican/cinican/negativan/saljiv/dovitljiv a drugo je izbacivati niske pokusaje uvreda...
i gde sam te to uvredio? uvredio si sam sebe dezavuisuci nobelovca o kome si se vidim na netu posle "potpuno" informisao 
Vidim ti se dosta žrtvuješ za dobrobit drugih.... sto pedeset poruka za dva dana! Kao onaj zen učitelj koji je propagirao život neopterećen materijalnim dobrima, pa ih je svesrdno prihvatao na dar - da druge oslobodi tereta.

Ovo nema toliko veze sa brojem postova, koliko sa time da ti kritikuješ internet a koristiš ga svesrdno. Priznaj da je to licemerno... kao oni "treehuggeri" koji kritikuju zagađenje izazvano prevoznim sredstvima, a redovno putuju kolima i avionima na svoje konferencije.sizfe.. pa nemoj ko svi pre tebe koji nisu imali ni 10 deo tvog znanja pa kad nemaju odgovor zapleteni u corsokaku svojih iracionalnih razmisljanja osvrcu se samo i iskljucivo na moju aktivnost na forumu i broje mi postove... drzi nivo ybg...![]()
ja ne zelim da budem ozbiljno shvaceni gde sam te to uvredio?
uvredio si sam sebe dezavuisuci nobelovca o kome si se vidim na netu posle "potpuno" informisao![]()
Ovo nema toliko veze sa brojem postova, koliko sa time da ti kritikuješ internet a koristiš ga svesrdno. Priznaj da je to licemerno... kao oni "treehuggeri" koji kritikuju zagađenje izazvano prevoznim sredstvima, a redovno putuju kolima i avionima na svoje konferencije.
joq bre.... koristim ono sto mi je trenutno pri ruci... veruj da vise volim razgovor u rl jedan na jedan ili salonski tip razgovora da kazem u formi kruzooka o bilo cemu.... ali slazes se da to ne moze stalno pa je ovo jedan od nacina da covek ostane u formi 
ne mene licno. pokusao si u globalu niskim prozivkama na nivou osnovne skole...mene sigurno nisi uvredio...
kao sto sam napisao, znao sam za tu osobu ali nisam znao da je to osoba iz tvog posta jer nisam mu znao ime i ne nisam upoznat sa njegovim knjizevnim delima - citam drugu tematiku...
nisam dezavuisao njega vec sam ti pojasnio da tvoji postovi po mom misljenju nemaju neku 'tezinu' pa i nisam obracao paznju...
morao bi da se operes od nekih plitkih postova da bih pazljivije citao neke tvoje buduce.
i da...gugl sluzi da se informacije upotpune.
ja sam ovde i dosao da se obrazujem... evo vec sam naucio nesto o pamuku, njegovoj knjizevnosti, verskoj opredeljenosti i pocheh krupnim koracima da sirim svoju koherentnost Svi mi više volimo razgovor uz pivo/kaficu, ali za to nema uvek prilike... a kad se to desi, internet dobro dođe. Zato sam reagovao na tvoju opasku da ga treba zabraniti.ja????joq bre.... koristim ono sto mi je trenutno pri ruci... veruj da vise volim razgovor u rl jedan na jedan ili salonski tip razgovora da kazem u formi kruzooka o bilo cemu.... ali slazes se da to ne moze stalno pa je ovo jedan od nacina da covek ostane u formi
![]()
Svi mi više volimo razgovor uz pivo/kaficu, ali za to nema uvek prilike... a kad se to desi, internet dobro dođe. Zato sam reagovao na tvoju opasku da ga treba zabraniti.
... tebi kad bi oduzeli platnu karticu ti bi sve priznala 

znam da sam plitak....ja sam ovde i dosao da se obrazujem... evo vec sam naucio nesto o pamuku, njegovoj knjizevnosti, verskoj opredeljenosti i pocheh krupnim koracima da sirim svoju koherentnost
![]()
........internet je masovna zabluda i svakim danom sve vise ljudi naseda na nju, tragicno mladih ljudi.......