Ateizam

Можда је и овај:

benedict_xvi-769613.jpg

Bog je duhovno bice i on nije stovren on je vecan. On je savrsen i neunistiv. On je sve i ne mozemo da pricamo o njemu jer smo mi atomi da bi se poredjivali s njim. Toliko...

O vidi ti ovo. Mi smo atomi a mene je neko slagao da samo u 18 g vode ima šesto dve trilijarde i trista triliona molekula vode, a još pomnoženo sa tri, atoma.

inache postoje dve vrste ateista... oni sa malo mozga i oni bez ikakvog...mislm naravno na ateiste koji se bave duvanjem demagoske magle.... kod vernika su svi manje vise na istom nivou postujuci doktrinu manje ili vise primenjujucije u svakodnevnom zivotu.... zato ih ima i vise.

inache postoje dve vrste ateista... oni sa malo mozga i oni bez ikakvog...mislm naravno na ateiste koji se bave duvanjem demagoske magle.... kod vernika su svi manje bvise na istom nivou postujuci doktrinu manje ili vise je primenjujuci u svakodnevnom zivotu.... zato ih ima i vise.

ma el vidis druze da se zna ko placa a ne zna se ko pie. dolaze ovde da ubijaju dosadu, i pokusavaju nesto da lupaju o darvinovoj teoriji, a kladim se da glupalja knjiga na planeti nije napisana ''poreklo vrsta''

inache postoje dve vrste ateista... oni sa malo mozga i oni bez ikakvog...mislm naravno na ateiste koji se bave duvanjem demagoske magle
Sto se tice vernika postoje oni koji spaljuju ljude koji govore istinu, i oni koji ushiceno posmatraju ljude na lomaci dok je vatra vec potpaljena!
Zemlja je ravna ploca, u centru univerzuma, svi koji misle drugacije, treba da budu spaljeni, zato sto se jedino u Bibliji nalazi vecna istina! z:lol:

.... kod vernika su svi manje vise na istom nivou postujuci doktrinu manje ili vise primenjujucije u svakodnevnom zivotu.... zato ih ima i vise.
Postoje i vernici koji veru ne mesaju sa zdravim razumom, i ne odbacuju cinjenice. Medjutim mnogo vise, kao sto si napisao, ima onih koji slepo veruju ljudima u crnom. Ne zato sto su pametni, vec zato sto ih mrzi da razmisljaju, da uce. Mnogo je lakse kada na svako pitanje odgovor glasi BOG, mnogo manje boli glava! z;)

Sto se tice vernika postoje oni koji spaljuju ljude koji govore istinu, i oni koji ushiceno posmatraju ljude na lomaci dok je vatra vec potpaljena!
Zemlja je ravna ploca, u centru univerzuma, svi koji misle drugacije, treba da budu spaljeni, zato sto se jedino u Bibliji nalazi vecna istina! z:lol:

Postoje i vernici koji veru ne mesaju sa zdravim razumom, i ne odbacuju cinjenice. Medjutim mnogo vise, kao sto si napisao, ima onih koji slepo veruju ljudima u crnom. Ne zato sto su pametni, vec zato sto ih mrzi da razmisljaju, da uce. Mnogo je lakse kada na svako pitanje odgovor glasi BOG, mnogo manje boli glava! z;)

jel a de to danas ima? :roll:

super.. aj da uzmemo samo ovaj forum koji je svet u malom pa da vidimo koliko nevernika ima na jednog vernika... vernik kaze ovde npr. bog... oma petoro nasrnu ko hijene na njega da ga ubede da to ne sme da kaze, ne sme tako da misli, da mora da se obrazuje, da ga nauce postanju u njihovoj varijanti :lol: i jos nako uzgred da ga zaebavaju....

sreca da u srbiji ima 3 miliona pravih i iskrenih pravoslavno verujucih..... jadna zemlja gde svi samo gledaju u izloge i kompove i nemaju svoju crkvu... :roll: mada ce mozda ovi zhuti i da nam nametnu novu ko sto su banqe :lol:

ma el vidis druze da se zna ko placa a ne zna se ko pie. dolaze ovde da ubijaju dosadu, i pokusavaju nesto da lupaju o darvinovoj teoriji, a kladim se da glupalja knjiga na planeti nije napisana ''poreklo vrsta''

Sto se tice knjige "Poreklo vrsta", savetujem ti da je procitas. Medjutim treba da znas i to da Darvin nije doziveo da vidi mnoge stvari koje su u trenutku otkrica neoborivo isle u prilog njegovoj teoriji. Takodje nije lepo kritikovati neko knjizevno delo, a ne procitati ga. Zato ti savetujem da ga procitas, pre nego pocnes da pljujes po tom delu.

Poslednja izmena od moderatora:
Sva sreca da nema, obzirom da crkva vise nije na vlasti takve stvari su deo proslosti! z;)

super.. aj da uzmemo samo ovaj forum koji je svet u malom pa da vidimo koliko nevernika ima na jednog vernika... vernik kaze ovde npr. bog... oma petoro nasrnu ko hijene na njega da ga ubede da to ne sme da kaze, ne sme tako da misli, da mora da se obrazuje, da ga nauce postanju u njihovoj varijanti :lol: i jos nako uzgred da ga zaebavaju....
Poenta nije u brojkama, moze i ceo svet vernika da tvrdi kako je zemlja ravna ploca ali to nece promeniti istinu da je zemlja okrugla. Prema tome kada bi vernici imali valjane argumente i dokaze za svoje tvrdnje niko im ne bi mogao reci nesto suprotno. Sto se tice obrazovanja niko te ne tera da se obrazujes, ali bi i sam trebalo da shvatis da je obrazovanje veoma bitna stvar. Sto se tice teorije evolucije, predpostavljam da o tome govoris, niko te ne tera da slepo verujes naucnicima, postoji dosta radova, materijala, dokaza u korist ove teorije. Ako zelis mozes i sam sve da ih proveris, mozda i uspes da opovrgnes teoriju, sto bi te svakako svrstalo medju najslavnije naucnike u istoriji planete.
Na kraju, ne vidim kako te to iko zaebava (kako si se izrazio), ljudi iznose argumente, ako imas kontra argumente onda ih iznesi, uostalom forum i sluzi za debatu, ako zelis da misljenje delis sa istomisljenicima onda idi u crkvu i tamo te niko nece osporavati.

Sva sreca da nema, obzirom da crkva vise nije na vlasti takve stvari su deo proslosti! z;)

Poenta nije u brojkama, moze i ceo svet vernika da tvrdi kako je zemlja ravna ploca ali to nece promeniti istinu da je zemlja okrugla. Prema tome kada bi vernici imali valjane argumente i dokaze za svoje tvrdnje niko im ne bi mogao reci nesto suprotno. Sto se tice obrazovanja niko te ne tera da se obrazujes, ali bi i sam trebalo da shvatis da je obrazovanje veoma bitna stvar. Sto se tice teorije evolucije, predpostavljam da o tome govoris, niko te ne tera da slepo verujes naucnicima, postoji dosta radova, materijala, dokaza u korist ove teorije. Ako zelis mozes i sam sve da ih proveris, mozda i uspes da opovrgnes teoriju, sto bi te svakako svrstalo medju najslavnije naucnike u istoriji planete.
Na kraju, ne vidim kako te to iko zaebava (kako si se izrazio), ljudi iznose argumente, ako imas kontra argumente onda ih iznesi, uostalom forum i sluzi za debatu, ako zelis da misljenje delis sa istomisljenicima onda idi u crkvu i tamo te niko nece osporavati.

wooow... odgovor dostojan kurcia malapartea :lol:

poenta je da naucnici nemaju pojma vise ni sa cim... mos misliti kad su sad otkrili sta sve na marsu ima pa i sume i melioracione kanle a do pre godinu i po dana smejali se takvim tvrdnjama... mos misliti da nemaju preca posla no da prave mutirane viruse kako bi istrebili populaciju na svetu prodavajuci im kao fol vakcinu koju niko ziv ko ima mozga nece da primi... a sto se tice boga... :) on postoji. ja znam da postoji. tacka. i nisam nikom duzan da objasnjavam kako znam a ponajmanje onima kojima promaja duva od levog ka desnom uvetu....

jadna srbija gde neko ne razlikuje provokatora od ozbiljnog sagovornika.. ili se razlikuje pa se pravi blesav... jadna srbija koji se izjasnjavaju kao manjine i zele da manipulisu vecinom preko tzv nvo grupacija... jadan srbija gde se neko nije ispilio iz jajeta a misli da je faksom posisao svu mudrost sveta procitavsi stotinak knjiga...

wooow... odgovor dostojan kurcia malapartea :lol:

poenta je da naucnici nemaju pojma vise ni sa cim... mos misliti kad su sad otkrili sta sve na marsu ima pa i sume i melioracione kanle a do pre godinu i po dana smejali se takvim tvrdnjama... mos misliti da nemaju preca posla no da prave mutirane viruse kako bi istrebili populaciju na svetu prodavajuci im kao fol vakcinu koju niko ziv ko ima mozga nece da primi...
Gledas mnogo filmova, medjutim otkricu ti tajnu, osim filmova i casopisa "Trece oko", i njemu slicnih postoji i naucna literatura. Probaj malo sa tim, pa javi kako ide.

a sto se tice boga... :) on postoji. ja znam da postoji. tacka. i nisam nikom duzan da objasnjavam kako znam a ponajmanje onima kojima promaja duva od levog ka desnom uvetu....
Nisi ti nikome duzan da objasnjavas naravno, samo cisto samog sebe radi, bilo bi dobro da saznas koji od danas aktuelnih bogova predstavlja pravog boga. Zamisli umres odes bogu na ispovest, a tamo Alah koji pocne da te proziva sto si jeo prasetinu i nisi postovao njegove obicaje! :lol:

можда су рођени са тим, а можда је то комплекс?

Back