analogdigit
Primećen član
- Poruka
- 905
A mozda se neki plase da se ne vrate stara dobra vremena, spaljivanja nevernika na lomaci!можда су рођени са тим, а можда је то комплекс?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A mozda se neki plase da se ne vrate stara dobra vremena, spaljivanja nevernika na lomaci!можда су рођени са тим, а можда је то комплекс?

A mozda se neki plase da se ne vrate stara dobra vremena, spaljivanja nevernika na lomaci!![]()
Nadam se, niko!лепо, па сад ти види ко је остао још у средњем тзв мрачном веку.

Nadam se, niko!![]()

Dobro, sad ste, pretpostavljam, kvit.
Velika je greška generalizovati - tvrditi da ateisti imaju malo ili nimalo mozga, ili da su vernici nepismeni. I prosto se pitam da li zaista tako mislite. Jer, ako su vaši stavovi neki uzorak, merilo ... to onda znači da između verujućih i neverujućih nikada neće biti pomirenja .. ili da ljudi različitih ideoloških stremljenja ne mogu biti, npr, prijatelji.
velika je greska reci da se vernici nasladjuju patnjama ziteljima haitija a to tvoj prijatelj rece i ostade ziv....ali vidim to ti nije smetalo nimalo... samo sam se nadovezao njemu a ovaj utrca gonjen valjda nechim samo shto on zna shta je...
Naravno da je i to generalizacija.
Niko normalan se ne naslađuje tuđim patnjama - bio on vernik ili ateista.
Toliko od mene.
edit: post koji se spominje na drugoj je temi, i regulisan je.
problem vernika je taj sto su fokusirani na ono u sta veruju i ne vide koske koje ovde bacaju ateisti sa strane misleci da su shatro kao neki mudraci jer su imali 4 iz fizike i 3 iz hemije i ovi ispadaju bedasti jer ne vide samu sushtinu tih koski jer to su samo to... koske i nista vise od toga...npr. daj mi adresu boga, kako izgleda, kako je obucen, nepismen si bradat i zadrigo, patriota sto je na lekicima, sad anal ubaci i gej motiv a dobro se zna da su homosi operisani od pravosljavlja sto su pokazivali onim odurnim fotomontazama pocivseg patrijarha nam dragog..... znachi nebuloze... ako se i nadje neki agnostik i ateista koji ima mozga on prica normalno kao svaki covek i ne razbacuje se ko u kafileriji misleci da ako je on tup i zaostao da je takva vecina populacije foruma... ali to je siri problem i ima veze sa kompleksima frustracijama i emocionalnom inteligencijom sto se pokazalo da je najveci problem neverjucih... jer ne veruju ni u sta... u prirodi coveka je vera. kada ona izostane ostaje gola ljustura bez icega..

problem vernika je taj sto su fokusirani na ono u sta veruju i ne vide koske koje ovde bacaju ateisti sa strane misleci da su shatro kao neki mudraci jer su imali 4 iz fizike i 3 iz hemije i ovi ispadaju bedasti jer ne vide samu sushtinu tih koski jer to su samo to... koske i nista vise od toga...npr. daj mi adresu boga, kako izgleda, kako je obucen, nepismen si bradat i zadrigo, patriota sto je na lekicima, sad anal ubaci i gej motiv a dobro se zna da su homosi operisani od pravosljavlja sto su pokazivali onim odurnim fotomontazama pocivseg patrijarha nam dragog..... znachi nebuloze... ako se i nadje neki agnostik i ateista koji ima mozga on prica normalno kao svaki covek i ne razbacuje se ko u kafileriji misleci da ako je on tup i zaostao da je takva vecina populacije foruma... ali to je siri problem i ima veze sa kompleksima frustracijama i emocionalnom inteligencijom sto se pokazalo da je najveci problem neverjucih... jer ne veruju ni u sta... u prirodi coveka je vera. kada ona izostane ostaje gola ljustura bez icega..

Homosi nisu operisani od pravoslavlja, što dokazuje rečeni Pahomije i mnogi drugi.
Vera je u glavi vernika. I kad verniku presečeš veru u glavi, otpadnu mu uši.

das me sluso kad sam to reko i nacrto lepo kako funkcionise kod vas ateista ne bi sad prizivao tudje ushi iz lavora svog neznanja...
kad nabrojis 100 njih na 3 miliona vernika potrudicu se da ti objasnim... bas ko sto se nadje jedan mudar ateista medju hiljadama operisanih od razuma, logike i ljubavi prema kako kazete 'riscanima...![]()

Nije važno koliko ih je, sve dok ih crkva štiti.
Uvek mi je zabavno kad neko ko "zna" da je Isus hodao po vodi i sasvim je siguran da je Marija bila devica pre, za vreme i nakon porođaja, kritikuje tuđi razum i logiku.
A pogledaj svoje postove, pa ćeš videti zašto je rišćane teško voleti.
sad se setih divne kratke i mudre recenice orhana pamuka jednog od najvecih knjizevnika danas.... pa kaze.... u romanu sneg...
"necu sa jednim ateistom o svojoj veri da raspravljam...."
Velika je greška generalizovati

velika je greska reci da se vernici nasladjuju patnjama ziteljima haitija a to tvoj prijatelj rece i ostade ziv....ali vidim to ti nije smetalo nimalo...

Ne, vec da takve zemlje ne mogu da ocekuju blagoslov.
Ako znamo sta Biblija govori o vracanju, gatanju i sl. aktivnostima onda moramo biti svesni da Bog ponekad mora da povuce crtu i kaze - Dosta.
Naravno prave razloge mi kao obicni smrtnici ne znamo, ali je moje licno misljenje eda kada se negde 'prelije casa' s onim sto je gad Gospodu Bog jednostavno dopusti da se desi odredjeno zlo ne bi li se ostatak naroda vratio na pravi put.
Niko normalan se ne naslađuje tuđim patnjama - bio on vernik ili ateista.

nastavak bi bio: 'mogla bi se poljuljati'...

Velika greška? Zaista?![]()