Ateizam

Ti treba da se plašiš šta bi ti se moglo desiti. Nikada nisam kuckao jednu jotu iz biblije ovde. Samo sam kopirao. Da se izbegnu greške.
Ti si, međutim sebi dozvolio slobodu da po svojoj volji presipaš čitave delove Novog zaveta u Stari.
I kada su te upozorili, ostade tvrdog srca i jed i čemer iz usta ti izlažahu.
Zato ti kažem, pokaj se, posti i skrušeno pristupi da se pričestiš. Pre nego što bude kasno. :neutral:

Да, али нисам ништа додао ни одузео.

A gde si ti video da oni pominju ili dopunjuju Stari ili Novi zavet?

Па ти си их због тога и цитирао, јер онај што каже да они што верују у Библију, или у Бога, су без мозга, а они што имају мозак не верују ни у Библију ни у Бога. Како си ти то разумео ја не знам?

Па ти си их због тога и цитирао, јер онај што каже да они што верују у Библију, или у Бога, су без мозга, а они што имају мозак не верују ни у Библију ни у Бога. Како си ти то разумео ја не знам?

Ne pominje se Biblija no religija

a za tebe evo ti ovaj citat

Priznajem da smo obojica Ateisti.Ja samo verujem u jednog Boga manje od tebe.Kada budes razumeo zasto odbacujes sve ostale moguce bogove,shvatices zasto ja odbacujem tvog

Ne pominje se Biblija no religija

a za tebe evo ti ovaj citat

Priznajem da smo obojica Ateisti.Ja samo verujem u jednog Boga manje od tebe.Kada budes razumeo zasto odbacujes sve ostale moguce bogove,shvatices zasto ja odbacujem tvog

Мораш најпре веровати у друге богове, да би их веровањем у свог Бога могао одбацити.

Мораш најпре веровати у друге богове, да би их веровањем у свог Бога могао одбацити.

Klin se klinom izbija jel to? :hahaha:

Ajde ja da mu objasnim - Vujadine kad ti shvatis zasto ne verujes u Zevsa onda ce ti biti jasno zasto ja ne verujem u Jahvea :rtfm: :arrow: :cool:

А где сам ја написао да не верујем у Зевса и остале. Ја чак верујем и у Бога Македона који је одгајао мак и правио дроге за друге Богове. По њему је и Македонија добила име јер је тај мак он гајио у Македонији. Мало комлицирано за ваш појам Бога. Ја верујем да то има логике, а све што има логике то је и за веровати.

А где сам ја написао да не верујем у Зевса и остале. Ја чак верујем и у Бога Македона који је одгајао мак и правио дроге за друге Богове. По њему је и Македонија добила име јер је тај мак он гајио у Македонији. Мало комлицирано за ваш појам Бога. Ја верујем да то има логике, а све што има логике то је и за веровати.

Sta je izvlachio iz maka,opijum ili heroin :?:

Zapravo, veruješ u sve što se ne može proveriti. Što je u redu, pretpostavljam. Zašto ne veruješ u ono što se može proveriti?

Sta je izvlachio iz maka,opijum ili heroin :?:

Да ли је то важно, дрога је дрога и зна се зашто служи. Зар ти није то мало чудно, да су баш у тим крајевима кугле земаљске настале све вере, трагедије, митови, дивови, богови и полубогови. Нисам набројао све али и оволико ти може бити од користи ако се за то интересујеш.

Back