gost 320077
Poznat
- Poruka
- 7.027
А зашто онда доказују нетачност теорије еволуције ако она и непостоји као таква у природи?
Неписмен човек може да буде верник али не може да буде атеиста.
ne_postoji se piše odvojeno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А зашто онда доказују нетачност теорије еволуције ако она и непостоји као таква у природи?
Неписмен човек може да буде верник али не може да буде атеиста.
ne_postoji se piše odvojeno.
A kojim to jezikom prica bog ?Evo pitala bi saleta sta imas protiv Bozje reci?
- - - - - - - - - -
Isto pitanje i za Nea....
To vas bog treba da objasni .Moje pitanje kako objasnjavaju nastanak zivota ? Od svemirske prasine kako je nastao zivot ? Jednostavno kako od nezivog nastaje zivo ?
To vas bog treba da objasni .
On je od gline pravio Adama .
Da li ti kao ateista imas objasnjenje za nastanak zivota na zemlji ?
Ja ti rekoh,ali ti hoces raspravu!I Boga od nezivog blata napravi Adama,tako da ni tvoja teorija se nista ne razlikuje od teorije evolucije.Dakle,nemas pojma ni ti ni ateisti odgovor na tvoje pitanje,sto tebi ne zabranjuje da verujes i u vampire,tvoje stvar,samo sto verovanje nije dokaz!
Ispravi me ako gresim, ali zar teorija evolucije ne govori da je bilo prelaska iz jedne vrse u drugu?
Koliko ja znam (ili samo mislim da znam) prema fosilima i arheoloskim nalazima, nema nijedan les koji ce da potvrdi da je bilo prelaska iz vrste u vrstu.
Bilo je promena unutar vrste a ne prelaska iz vrste u vrstu.
Samim tim, ako je to tacno, nisu ljudi nastali od majmuna.
Lepo kazem,to je teorija,i kao takva puna je rupa i novih pitanja.Kad se budu nasli dokazi,onda ce biti zakon,ili ce se otkriti neki novi pravac u objasnjenju.
I teorija i ne tvrdi da su ljudi nastali od majmuna,sto bi mi i bilo prihvatljivije od teorije da smo nastali od blata i rebra.
Lepo kazem,to je teorija,i kao takva puna je rupa i novih pitanja.Kad se budu nasli dokazi,onda ce biti zakon,ili ce se otkriti neki novi pravac u objasnjenju.
I teorija i ne tvrdi da su ljudi nastali od majmuna,sto bi mi i bilo prihvatljivije od teorije da smo nastali od blata i rebra.
P.S. I sta je onda bog? Energija koja je postala svesna sebe.![]()
Evo pitala bi saleta sta imas protiv Bozje reci?
A kojim to jezikom prica bog ?![]()
Bog znachi prvo nije bio svestan sebe.....pa kaki je to Bog?Smesno to pravedni.....
Dokazi da sam pogresio i obori mi teoriju.![]()
Smesno da obaram neshto sto je oboreno u samoj postavci...Bog izvor svega,kreator nije svestan sebe....mislim......nema tu sta da se obara.....![]()
Kad je postao svestan sebe poceo je kreirati i eto ga "veliki prasak". Sta je bilo pre velikog praska?
Nego, kako to da bog koji je "oduvek" ima pocetak i kraj?
Бог...
Kad je postao svestan sebe poceo je kreirati i eto ga "veliki prasak". Sta je bilo pre velikog praska?
Nego, kako to da bog koji je "oduvek" ima pocetak i kraj?
ne to samo da znachi da bog postoji nachin koji je tebi nepojmljiv......i gde ti vidish da tu pishe da Bog ima pocetak?![]()