gost 159032
Veoma poznat
- Poruka
- 12.404
Ti tvrdis da vernik mora da podrzi kreacionizam, zatim rekao si da treba popovima zabraniti da iznose "obmane" pritom se nisi ogranicio na kreacionzam, vec si govorio i o zivotu posle smrti, sto nema veze sa kreacionizmom, vec hriscanstvom kao religijom.Krajnje je vreme, uvazeni panda, da pocnes da citas ono sto pise a ne sto vidis tim svojim himalajskim ocima. Gde si ti procitao da sam ja rekao da “vernici podrzavaju kreacionizam, …”. To vec prelazi svaku meru pristojnosti i civilizovan nacin opstenja. Zaboravi, nisi na Himalajima. Prvo, nisam rekao “vernici”, vec da se neko izjasnio da je “vernik”. Ako je taj neko vernik, on svakako nece podrzati postavku da je zemlja stara 4,5 milijardi godina, niti ce podrzati Darvinizam. Pokusaj da se ponasas kao mudri Kinezi i zen budisti. Razmisljas kad pises. Kad govoris gluposti to se brzo zaboravlja, ali kada nesto stavis na papir, to stoji kao cvrst argument.
Na taj nacin si povezao hriscanstvo i kreacionizam.
Zatim si otisao korak dalje i rekao da Caliburn koji je slovenski paganin, posto je vernik mora da podrzava kreacionizam, tako da si svoju izjavu prosirio da vernik podrzava kreacionizma, bez obzira na religiju kojoj pripada.
Stvarno bi treba da povedes racuna sta pises, ovo nije tvoj licni dnevnik, ovo citaju i drugi ljudi.

Caliburn nije moj verni podrzavaoc, vec osoba koja ima svoje misljenje i ima oblasti u kojima imao razlicite poglede.Moje pitanje “A, ko poistovecuje kreacionizam i religiju?” i nadalje ostaje neodgovoreno. Bas kao i pitanje upuceno tvom vernom podrzavaocu Carliburnu o dva HILJADUGODISNJA kontinuirana rata. Od njega, doduse, i ne ocekujem ozbiljan odgovor. Kako je moguce da neko ko je neozbiljan pruzi ozbiljan odgovor, odnosno da se od takvog forumasa ocekuje ozbiljna rasprava. On ne moze da se odlepi od kvalifikacije “ateisticka dogma” i “ateistiki talibani” To su mu glavni i jedini "neoborivi aduti". Klinacko ponasanje, zar ne?![]()