- Poruka
- 50.256
i men'š'čini...![]()
..ja se pitam koji li im je djavo to i trebalo...
..al definitivno bi manje pažnje privukle da su gole, samo je pitanje zašto je to tako..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i men'š'čini...![]()
..al definitivno bi manje pažnje privukle da su gole, samo je pitanje zašto je to tako..
verujem da sve 4 zajedno imaju jedva prosečan iq... a ti pitaš 'zašto'.![]()

Da li je ovaj pri sebi? Mozda bi hteo da se transformise u ateiste? Nemoj ni da pokusavas. Nema sanse da dobijes status ateiste.i listic preko medjunozja![]()
gde ce ti dusa?
http://3.***************/_zPgAxv_xas0/SYJw3dWRNtI/AAAAAAAAAos/n4zI9RU9Ttk/s400/4+tiny+bikinis.bmp
A gde je postavi ovako sočnu pođe mi voda na usta. Poželjnija je od nekih slika koje ovde postaviše.![]()
Gde si stari prijatelju...
A što se tiče ...poželjnosti... pogledaj malo jagode sa šlagom...
![]()
P.S. Gde li će mi duša ovako grešnom kada više volim jagode sa šlagom tako servirane nego onu...pitu...
Pa to ti je ona igra iz osnovne skole - "Jeleckinje Barjackinje, koga cete?"Nikako mi nije jasno...zašto li se drže za ruke...
Ne razmišljaš dovoljno široko.A gde je postavi ovako sočnu pođe mi voda na usta. Poželjnija je od nekih slika koje ovde postaviše.![]()
Žene su bolje bilo koje pite.

Evo, da ne kažu gospojice da su neravnopravne.
Svako na slici vidi šta oće. Međedi bi videli ognjeno jezero, pretpostavljam.
![]()
ne sumnjam...Evo, da ne kažu gospojice da su neravnopravne.
![]()

gde ce ti dusa?
I kulinari su, cesto, vrhunski umetnici. Svaka cast autoru.

Misliš da bi zalutale na onoj plaži ako se ne bi držale za ruke...![]()
Tjah... Ipak je ovo religiozni forum.Aham, kacis slike iz Hitlerjugenda![]()

Spoljni momak je nekada bio izraz za kafanskog dobavljača. Nije imao posla u kafani nego je donosio robu.Cak sam jednom video vrlo cudnu scenu idu dve ribe u sredini i drze se za ruke a spolja njihovi deckici drze svako svoju za ruku i onda svo 4 idu tako ulicom drzeci se za ruke![]()
Da li je ovaj pri sebi? Mozda bi hteo da se transformise u ateiste? Nemoj ni da pokusavas. Nema sanse da dobijes status ateiste.
.....Boze sacuvaj...
Ne razmišljaš dovoljno široko.Žene su bolje bilo koje pite.
Recimo 'vako - prvo pustiš Najdželu da ti napravi vrhunsku pitu, a onda zoveš pomoćnicu da očisti kuhinju...![]()
![]()
Tooo snajka...a onda se izvalis i gledas istinsku lepotu
što kaže jedan moj Tuzlanac "bolan, da me je ova rodila, sisao bih do dvadesete..."
Znaci , ko dva policajca ?verujem da sve 4 zajedno imaju jedva prosečan iq... a ti pitaš 'zašto'.![]()

Evo, da ne kažu gospojice da su neravnopravne.

Baš lepa košuljica..![]()