aja63
Ističe se
- Poruka
- 2.290
Red je da i ja naebem

Jašta neg' je opasna, kad nesposobno muško ne mož' da zaradi za hranu, tu je žena da se snađe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Red je da i ja naebem

Koja te konkretno interesuje, sunce mojeDobro da nam Administracija nije otkrila ovu ilegalnu KaHvanu
el ima neko...trave
 , mis'im znaš i sam da ih je više vrsta
, mis'im znaš i sam da ih je više vrsta
Jašta neg' je opasna, kad nesposobno muško ne mož' da zaradi za hranu, tu je žena da se snađe

Otkud znaš, možda se spremila da umlati nešto kundakom, a ne da puca, mada u pravu si, ako krene da trči za plenom u onoj suknjici, neće se 'leba najesti od lovaako se u međuvremenu ne osakati držeći ovako pušku.

i što su muški obučeni, a žene gole?

Zbog radi zinat
A i nemam pojma sta vi zenskinje ocete od golog muskog, nabildovanog, mrsavog, debelog, s dlake, depiliranog.
Zato eve vam ga na u odelu a vi ga skidajte u mislima

zene su lepse gole

tako mogu da se igram i sa avatarima...

Ne znam kako bi rek'o... meni je nekako uvek izazovnija ona koja ima bar nešto na sebi (makar i samo naočare), nego kad je kao od majke rođena... skroz razgolićena žena je isto što i razgolićena misterija, naročito na fotkama.zene su lepse gole
i što su muški obučeni, a žene gole?

))
)) )
)

Ne znam kako bi rek'o... meni je nekako uvek izazovnija ona koja ima bar nešto na sebi (makar i samo naočare), nego kad je kao od majke rođena... skroz razgolićena žena je isto što i razgolićena misterija, naročito na fotkama.

bando raspustena))
e ovo je jos jedino drustvo na forumu, koje bih volela da upoznam i licno)
al i zazi da dodje
ps. i pored sovinistickih stavova

Posle zatezanja kože. Ostalo viška za kožni mantil.Jel ovo neka skorasnja il iz mladosti?

E, to, to! Naočari.

Ne znam kako bi rek'o... meni je nekako uvek izazovnija ona koja ima bar nešto na sebi (makar i samo naočare), nego kad je kao od majke rođena... skroz razgolićena žena je isto što i razgolićena misterija, naročito na fotkama.