Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
Da se vratimo na temu 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A meni malo lici na Karlu del Ponte !Nije to nikakav bulmastif nego advokatkinja specijalizovana za razvode koju su najurili iz advokatske komore i sad radi kao taksista.![]()

U redu, i onda veoma zadovoljan odem da spavam.Ne razmišljaš dovoljno široko.Žene su bolje bilo koje pite.
Recimo 'vako - prvo pustiš Najdželu da ti napravi vrhunsku pitu, a onda zoveš pomoćnicu da očisti kuhinju...![]()
![]()
Eh moj jeroh, velika šteta za upropašćeni šlag i jagode.Gde si stari prijatelju...
A što se tiče ...poželjnosti... pogledaj malo jagode sa šlagom...
![]()
P.S. Gde li će mi duša ovako grešnom kada više volim jagode sa šlagom tako servirane nego onu...pitu...
Eh moj jeroh, velika šteta za upropašćeni šlag i jagode.![]()

To sve zavisi od ugla gledanja.Sto bre upropascen?
Nema nista da se baci![]()
Ne sekiraj se, mnogi to nisu u stanju da postanu.сад ми лакше...
а и није за воланом...
а ни ја нисам атеиста.
Ne sekiraj se, mnogi to nisu u stanju da postanu.

Zvao sam jutros biblioteku, pitao za knjigu.... kažu da nemaju....Odlicno stivo koje svaki ateista treba da procita, da vidi kako je ateizam funkcionisao.
Dimitry V. Pospielovsky. A History of Soviet Atheism in Theory and Practice, and the Believer
New York (1988)

Nemaju ni "The Mountain Meadows Massacre" by Juanita Brooks?Zvao sam jutros biblioteku, pitao za knjigu.... kažu da nemaju....![]()

Zazi, pa šta pričaš bre.... pa ta knjiga uopšte i ne postoji. Naročito ne postoji u Solt Lejk sitiju. To je sve ateističko maslo i propaganda.Nemaju ni "The Mountain Meadows Massacre" by Juanita Brooks?![]()

To kad Religija postane Kutak ubogih.1.Lepše bi zvučalo umesto ateističkog kutka,bezbožnički kutak.

кутак или кафана, битни су друштво и музика To kad Religija postane Kutak ubogih.![]()
To kad Religija postane Kutak ubogih.![]()
или умоболних.

hogar je lepo reka Bog ne postoji zato sto ne moze da se vidi.Ako se ne vidi ne znači da ne postoji.![]()
Nemaju ni Alisa u zemlji cuda ?Nemaju ni "The Mountain Meadows Massacre" by Juanita Brooks?![]()