stnco
Elita
- Poruka
- 17.945
Strašni sud je tu, samo što nije, i šta li će da kaže Onaj tvoj odozgo, kada vidi šta si postavio?Profesore, Tebi hitno treba medicinska pomoć.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strašni sud je tu, samo što nije, i šta li će da kaže Onaj tvoj odozgo, kada vidi šta si postavio?Profesore, Tebi hitno treba medicinska pomoć.

Strašni sud je tu, samo što nije, i šta li će da kaže Onaj tvoj odozgo, kada vidi šta si postavio?
I ovo ne smem da shvatim doslovno.
Meni se ova baš svidja...

Ima lepo lice
A ova tvoja se ne vidi...

Ne znam Srki, meni ova tvoja izgleda OK, ali da bi me riba baš oduševila, moram da barem poverujem da je extra inteligentna, a kod ove mi nešto fali... previše liči na tonu Amerikanki koje poznajem - all looks and no substance...
Volem one opasne, koje umedu da se svađaju....

Pa dobro, ovde postavljamo slike raznih Ferrarija i Lamborghinija, što ne znači da ne bi smo provozali i Pežoa ili Audija....Al ste postali izbirljivi

Ne znam Srki, meni ova tvoja izgleda OK, ali da bi me riba baš oduševila, moram da barem poverujem da je extra inteligentna, a kod ove mi nešto fali... previše liči na tonu Amerikanki koje poznajem - all looks and no substance...

Jojjjjjjj....ja decenijama bivao samo sa takvima pa mi sada nekako paše kada žensko ume malo i da ...čuti...

Zar postoji zena koja cuti?
kada žensko ume malo i da ...čuti
Pa zar ima i tih sto malo cute?

Ala ovde puca od sovinizma

Meni to od previse izlozenosti zilotima.
Uslo mi u podsvest da je zenama mesto na podu.

samo ga po nekada...zaboravi
 samo ga po nekada...zaboravi 
I predrasuda ...