gost 202039
Poznat
- Poruka
- 7.122
Daj mi Srki ...jednu predrasudu...u kontekstu priče...
Za ovu moju
su rekli da ne deluje inteligentno .... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj mi Srki ...jednu predrasudu...u kontekstu priče...
su rekli da ne deluje inteligentno .... 
Zato drug Jerohinac ima...pravi potpissamo ga po nekada...zaboravi
![]()

Za ovu mojusu rekli da ne deluje inteligentno ....
![]()
Ovde se osećam kao nekada u ...konaku...pa se malo opustim a i potpis malo zanemarim...
Da li znaš ono zašto je Bog u petak stvorio ženu...Kažu da je u utoraj stvorio kokošku pa u sredu gusku pa onda u četvrtak čurku i...onda mu nestalo perja pa...stvorio ženu...
P.S. Javlja mi se da sam nahebo kada se pojave forumske dame...

A zašto bi to bila...predrasuda...

Jer se to nikako ne može saznati na osnovu fotografije...
Mada, da budem iskren, nisam inteligenciju ni imao na umu kada sam postavljao sliku![]()

Mada, da budem iskren, nisam inteligenciju ni imao na umu kada sam postavljao sliku![]()

Dovoljna ti je i Jeca da te...sa`rani
A ono drugo sam izvukao iz...tvog potpisa. Ucim od drugih(tudjih)...potpisa![]()

Dovoljna ti je i Jeca da te...sa`rani
A ono drugo sam izvukao iz...tvog potpisa. Ucim od drugih(tudjih)...potpisa![]()

Sta ce ti inteligentna, da peres sudje i peglas, kuvas rucak i ostale rabote znas i bez...takve![]()

Nego sunce ti ebem zarko jos malo pa cu skupiti okruglo 6 godina od uclanjenja u ovu jazbinu![]()

Au čoveče pa stvarno mnogo jazbinariš...ali meni dodješ kao neka vrsta ...utehe...![]()

dečaci, sve ću vas prijavim za diskriminaciju.
a ti bi, srđane, trebalo da usmeravaš temu dvosmerno.![]()
Pih, nije me bilo skoro godinu dana
Navukle me bitange![]()
Evo ja se...kajem...zgrešio sam i neću više nikada do naredne prilike...
A za Jecu zna se...
![]()

sve ti je oprošteno do naredne prilike.![]()

Dobro da nam Administracija nije otkrila ovu ilegalnu KaHvanu
el ima neko...trave![]()

'Fala, sa zakašnjjenjem, nije ni đgoljav, ni ostale insinuacije, baš je ubav za 'bro jutroIl odozdo, kako ko voli
elem, znam da ce sad bar nekoj da se ne svidi al evo ti jedan lepotan za dobro jutro
![]()

Nisi nahebo, samo ćemo ti malo očupati višak perja(sa velikim zadovoljstvom), što ti ostanulo od kurčevitog kokotaOvde se osećam kao nekada u ...konaku...pa se malo opustim a i potpis malo zanemarim...
Da li znaš ono zašto je Bog u petak stvorio ženu...Kažu da je u utoraj stvorio kokošku pa u sredu gusku pa onda u četvrtak čurku i...onda mu nestalo perja pa...stvorio ženu...
P.S. Javlja mi se da sam nahebo kada se pojave forumske dame...