Ateisticki kutak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato drug Jerohinac ima...pravi potpis :per: samo ga po nekada...zaboravi :hahaha1:

Ovde se osećam kao nekada u ...konaku...pa se malo opustim a i potpis malo zanemarim...

Da li znaš ono zašto je Bog u petak stvorio ženu...Kažu da je u utoraj stvorio kokošku pa u sredu gusku pa onda u četvrtak čurku i...onda mu nestalo perja pa...stvorio ženu...:hahaha1:

P.S. Javlja mi se da sam nahebo kada se pojave forumske dame...

Ovde se osećam kao nekada u ...konaku...pa se malo opustim a i potpis malo zanemarim...

Da li znaš ono zašto je Bog u petak stvorio ženu...Kažu da je u utoraj stvorio kokošku pa u sredu gusku pa onda u četvrtak čurku i...onda mu nestalo perja pa...stvorio ženu...:hahaha1:

Dovoljna ti je i Jeca da te...sa`rani:hahaha1:
A ono drugo sam izvukao iz...tvog potpisa. Ucim od drugih(tudjih)...potpisa:per:

• Podržavam
Reactions: Nez
Red je da i ja naebem :per:

women-outside-kitchen-1.jpg

Nisi nahebo, samo ćemo ti malo očupati višak perja(sa velikim zadovoljstvom), što ti ostanulo od kurčevitog kokota:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back