stnco
Elita
- Poruka
- 17.945
Strašni sud je tu, samo što nije, i šta li će da kaže Onaj tvoj odozgo, kada vidi šta si postavio?Profesore, Tebi hitno treba medicinska pomoć.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strašni sud je tu, samo što nije, i šta li će da kaže Onaj tvoj odozgo, kada vidi šta si postavio?Profesore, Tebi hitno treba medicinska pomoć.
![]()
Strašni sud je tu, samo što nije, i šta li će da kaže Onaj tvoj odozgo, kada vidi šta si postavio?
I ovo ne smem da shvatim doslovno.
Meni se ova baš svidja...
![]()

Ima lepo lice
A ova tvoja se ne vidi...

Ne znam Srki, meni ova tvoja izgleda OK, ali da bi me riba baš oduševila, moram da barem poverujem da je extra inteligentna, a kod ove mi nešto fali... previše liči na tonu Amerikanki koje poznajem - all looks and no substance...
Volem one opasne, koje umedu da se svađaju....![]()
Pa dobro, ovde postavljamo slike raznih Ferrarija i Lamborghinija, što ne znači da ne bi smo provozali i Pežoa ili Audija....Al ste postali izbirljivi![]()

Ne znam Srki, meni ova tvoja izgleda OK, ali da bi me riba baš oduševila, moram da barem poverujem da je extra inteligentna, a kod ove mi nešto fali... previše liči na tonu Amerikanki koje poznajem - all looks and no substance...

Jojjjjjjj....ja decenijama bivao samo sa takvima pa mi sada nekako paše kada žensko ume malo i da ...čuti...![]()

Zar postoji zena koja cuti?![]()
kada žensko ume malo i da ...čuti
Pa zar ima i tih sto malo cute?
![]()

Ala ovde puca od sovinizma![]()

Meni to od previse izlozenosti zilotima.
Uslo mi u podsvest da je zenama mesto na podu.
![]()
samo ga po nekada...zaboravi 
I predrasuda ...![]()