Ateisticki kutak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa to što pretekne, to je "mašala". :)

A reci ti meni nije li lepše da mi muškarci stavljamo lepe žemske, a vi muške...svako po ukusu... gde ja mogu da izaberem lepog muškarca, pošto kako god okreneš meni uvek najlepši oni momci koji su baby face, dakle koji liče na žene... :)

Zato, nemo te mrzi već sama nađi i stavi nekog lepog ateistu.

Drugi je problem što se vi žene mnogo više razlikujuete po ukusima nego muški. Evo na primer, ja sam više nego siguran da će ova riba odgovarati barem 99% muških posetilaca ovog bogougodnog foruma. Osim Servantu, razume se.

Pogledajte prilog 255772

. :ok: (ponajviše za prilog :D )

Ja već pitala na Staroslovenskoj religiji, dokle bre, više sa dobre ženske, kamo lepo muško.Odgovorio mi dragi Vo Slavu, postavio dva fenomenalna crteža st. bogova, da se razboliš, ali mi i rekao da nema više(ende), oduvek su se preferilale bujne i zanosne Boginje.
Sad gledam šta ovde postavljate, ista priča, razmišljam da prestanem da budem i ateista.Eto, Jerihonac, što ne postavi i nekog dugokosog, mišićavog Samsona, pored ove bujne dugokose Dalile. pa valjda i mi žene imamo dušu(što god tvrdio Servent):D

Nekako sam siguran da ti se Samson ne bi svideo ama baš nikako.

220px-Lovis_Corinth_-_Der_geblendete_Simson_-_Google_Art_Project.jpg

barem onaj ...biblijski...

Šta je bre ovo... svi spavaju.... ajde, pošto vidim da su moje ideje za buđenje muških članova foruma imale pozitivnog odjeka, evo još jedne djevojčice koja rano rani... i grabi šta god poželi.

zehot.jpg

Pa to što pretekne, to je "mašala". :)

A reci ti meni nije li lepše da mi muškarci stavljamo lepe žemske, a vi muške...svako po ukusu... gde ja mogu da izaberem lepog muškarca, pošto kako god okreneš meni uvek najlepši oni momci koji su baby face, dakle koji liče na žene... :)

Zato, nemo te mrzi već sama nađi i stavi nekog lepog ateistu.

Drugi je problem što se vi žene mnogo više razlikujuete po ukusima nego muški. Evo na primer, ja sam više nego siguran da će ova riba odgovarati barem 99% muških posetilaca ovog bogougodnog foruma. Osim Servantu, razume se.

Pogledajte prilog 255772

не свиђа ми се...
...обучена...
само настави.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back