Ateisticki kutak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jerohinac, treba ti veća dioptrija. :lol:

Ako mi išta ne treba to mi ne treba jer još uvek imam kako bi se reklo...oko sokolovo. Iako sam u nekim godinama ne koristim nikakve kako se kaže...naočare...

A što se tiče ''bičevanja'' nešto ne bih imao ništa protiv da me recimo ova...

bic-za-bicevanje~1340222.jpg

malo izbičuje ...bičem od svoje kose...

Pozdravčić tebi.

Ja već pitala na Staroslovenskoj religiji, dokle bre, više sa dobre ženske, kamo lepo muško.Odgovorio mi dragi Vo Slavu, postavio dva fenomenalna crteža st. bogova, da se razboliš, ali mi i rekao da nema više(ende), oduvek su se preferilale bujne i zanosne Boginje.
Sad gledam šta ovde postavljate, ista priča, razmišljam da prestanem da budem i ateista.Eto, Jerihonac, što ne postavi i nekog dugokosog, mišićavog Samsona, pored ove bujne dugokose Dalile. pa valjda i mi žene imamo dušu(što god tvrdio Servent):D

Ne, ovde su slobodoumni ljudi, koji vole da vide lepotu oba pola i da se tome raduju, bez straha da će ih utepati neko odozgo, samo zato što je besposlen.
Nisu bas svi slobodoumni .. Prosle godine dolazio jedan sa Religije na Ljis i zalio se sto je onanisao . Zaboravio sam koji je nick .
Bio je u panici , a cak je bio i temu postavio .Mi na Ljisu smo uglavnom zajebanti i i kao fol davali smo mu savjete , a ustvari
zestoko smo se zevzecili s njim .Nismo bili ni svjesni da jos postoje osobe koje jos nisu usle u 21. vijek .

Nisu bas svi slobodoumni .. Prosle godine dolazio jedan sa Religije na Ljis i zalio se sto je onanisao . Zaboravio sam koji je nick .
Bio je u panici , a cak je bio i temu postavio .Mi na Ljisu smo uglavnom zajebanti i i kao fol davali smo mu savjete , a ustvari
zestoko smo se zevzecili s njim .Nismo bili ni svjesni da jos postoje osobe koje jos nisu usle u 21. vijek .

ahahaha da nije servant :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back