Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
Bolje za ručak. Neće ti se linja u supu.![]()

Plus ne trosi sampon

Al trosi kremu za suncanje pa mu dodje na isto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje za ručak. Neće ti se linja u supu.![]()

Evo i za nas muske nesto da nam lepse pocne dan
![]()

prednost muskaraca koji se cesaljaju na celavo je ta sto ih ne stigne tipcna muska frustracija oko gubljenja kose. a nefrustriran muskarac je bolji....ovaj..da.![]()
Vladan se nije poženio, a ni neće dok mu je deviza "seti se svog svršavanja i nikad nećeš biti grešan" il' tako nekako.Nego da vas pitam, sta je sa mojim drugarima zilotima?
Jel su jos tu, jel se Vlada ozenio, jel su otisli u manastir, pocepase li se na jos neku sektu ?
dajte mi sat vremena sa njim nasamo da mu objasnim neke stvari pa mogu da mremIl odozdo, kako ko voli
elem, znam da ce sad bar nekoj da se ne svidi al evo ti jedan lepotan za dobro jutro
![]()

Sad bi ti rekla baba Tijana "Di nađe ovog ofucanog i džgoljavog? Ko da si ga iz đubra izvadio"

ozbiljan.ovaj bolji od one pegle...
nego jel ovo neki ozbiljan forum![]()

Ima jedna Sojka na Ljisu , cu se raspitam !Ima model što radi na sojkino mleko.![]()

![]()
nikako da se potrefi pravi,sve neki šmrljavci
ako može za ujutru ovako nešto moliću lepo![]()

ovo nije za doručak, ovo je za večeru...![]()
![]()

Pa to što pretekne, to je "mašala".a,dje je ono sto pretekne

A reci ti meni nije li lepše da mi muškarci stavljamo lepe žemske, a vi muške...svako po ukusu... gde ja mogu da izaberem lepog muškarca, pošto kako god okreneš meni uvek najlepši oni momci koji su baby face, dakle koji liče na žene...Ja već pitala na Staroslovenskoj religiji, dokle bre, više sa dobre ženske, kamo lepo muško.

on cim ga metne samo se stancuju deca...

serventh kad bi je opalio napravio bi dete..nema tu zezanja...on cim ga metne samo se stancuju deca...
![]()

A reci ti meni nije li lepše da mi muškarci stavljamo lepe žemske, a vi muške...svako po ukusu... gde ja mogu da izaberem lepog muškarca, pošto kako god okreneš meni uvek najlepši oni momci koji su baby face, dakle koji liče na žene...
Zato, nemo te mrzi već sama nađi i stavi nekog lepog ateistu.
Drugi je problem što se vi žene mnogo više razlikujuete po ukusima nego muški. Evo na primer, ja sam više nego siguran da će ova riba odgovarati barem 99% muških posetilaca ovog bogougodnog foruma. Osim Servantu, razume se.
Pogledajte prilog 255772

i 90%zena za razliku od zgoljavkuse koja je koliko vidimo dobra samo zato sto moze onoliki raskorak da napravi![]()