Ateisticki kutak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i za nas muske nesto da nam lepse pocne dan :mrgreen:

article-2212931-15598867000005DC-366_634x550.jpg

same koske i nije neka :cistinaocare:

Nego da vas pitam, sta je sa mojim drugarima zilotima?

Jel su jos tu, jel se Vlada ozenio, jel su otisli u manastir, pocepase li se na jos neku sektu ?
Vladan se nije poženio, a ni neće dok mu je deviza "seti se svog svršavanja i nikad nećeš biti grešan" il' tako nekako. :kafa:

U svakom slučaju, lova na međede nema dok ne prestanu da bidu mrtvi drug Tito i tovaraš Čaušesku.

Il odozdo, kako ko voli :mrgreen:

elem, znam da ce sad bar nekoj da se ne svidi al evo ti jedan lepotan za dobro jutro

Johnny_Depp_33.jpg
dajte mi sat vremena sa njim nasamo da mu objasnim neke stvari pa mogu da mrem :zper:
Sad bi ti rekla baba Tijana "Di nađe ovog ofucanog i džgoljavog? Ko da si ga iz đubra izvadio :huh:"

cccc, pa jes treba mi neki nabudzeni sto jede tri kile mesa dnevno i preobukuje se osam puta dnevno, si ti lud na ovu krizu :tiganj:

a,dje je ono sto pretekne
Pa to što pretekne, to je "mašala". :)

Ja već pitala na Staroslovenskoj religiji, dokle bre, više sa dobre ženske, kamo lepo muško.
A reci ti meni nije li lepše da mi muškarci stavljamo lepe žemske, a vi muške...svako po ukusu... gde ja mogu da izaberem lepog muškarca, pošto kako god okreneš meni uvek najlepši oni momci koji su baby face, dakle koji liče na žene... :)

Zato, nemo te mrzi već sama nađi i stavi nekog lepog ateistu.

Drugi je problem što se vi žene mnogo više razlikujuete po ukusima nego muški. Evo na primer, ja sam više nego siguran da će ova riba odgovarati barem 99% muških posetilaca ovog bogougodnog foruma. Osim Servantu, razume se.

2a548d3f095446d7a1cba356dbbb95d9_d.jpg

A reci ti meni nije li lepše da mi muškarci stavljamo lepe žemske, a vi muške...svako po ukusu... gde ja mogu da izaberem lepog muškarca, pošto kako god okreneš meni uvek najlepši oni momci koji su baby face, dakle koji liče na žene... :)

Zato, nemo te mrzi već sama nađi i stavi nekog lepog ateistu.

Drugi je problem što se vi žene mnogo više razlikujuete po ukusima nego muški. Evo na primer, ja sam više nego siguran da će ova riba odgovarati barem 99% muških posetilaca ovog bogougodnog foruma. Osim Servantu, razume se.

Pogledajte prilog 255772

ne volim te 'feminizirane'. više volim grube crte lica, savršeno nikako.
ne znam ni šta bi bio lep muškarac... bitno da je pametan, moćan, veliki... i tako. :lol:

a ovu bi i ja. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back