Fixa
Veoma poznat
- Poruka
- 12.766
Zaista, takođe se nasmejem, kada pročitam 100% voće.
još uvek si ubeđen da u meni postoji trčak vernika?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaista, takođe se nasmejem, kada pročitam 100% voće.

Pa recimo o tome kako oni koji veruju utiču na naš zajednički život na razne načine... kad ne bi bilo interakcije između vernika i nevernika, ne bi bilo ni potrebe za nekim posebnim razgovorom... međutim, kad država postavi popa za šefa radiodifuzne agencije, onda je u pitanju veliki problem koji zahteva razgovor. Naravno, nisu svi vernici problem, ali oni na visokim pozicijama u jednoj sekularnoj državi često jesu.
jer sto se deklarisu kao ateisti meni znaci samo da ne veruju u Boga ili bozanstvo
Ja sa Dž. Sorošem imam onoliko veze koliko ti imaš sa Elvisom Dž. Kurtovićem... ali dobro, ako je tebi lepo da izmišljaš, ti samo udri... mora neko i teorijama zavere da se bavi, bilo bi dosadno da su svi normalni.чисто из радозналости, како ти утичеш на живот државе као сорошверник?
još uvek si ubeđen da u meni postoji trčak vernika?![]()
Ubeđen sam da ćeš, kada malo ostariš, na svoj ateizam gledati kao baba u tange.

Pa recimo o tome kako oni koji veruju utiču na naš zajednički život na razne načine... kad ne bi bilo interakcije između vernika i nevernika, ne bi bilo ni potrebe za nekim posebnim razgovorom... međutim, kad država postavi popa za šefa radiodifuzne agencije, onda je u pitanju veliki problem koji zahteva razgovor. Naravno, nisu svi vernici problem, ali oni na visokim pozicijama u jednoj sekularnoj državi često jesu.[/QUOTE
To je vec odgovor thx
ljudi se menjaju, misim sve je moguće u životu, pa i to.
al' je nemoguća promena u vernika avramskih religija. nja nja nja!![]()
Da li je sve moguće ili nije, pitanje je sad?
Ja sa Dž. Sorošem imam onoliko veze koliko ti imaš sa Elvisom Dž. Kurtovićem... ali dobro, ako je tebi lepo da izmišljaš, ti samo udri... mora neko i teorijama zavere da se bavi, bilo bi dosadno da su svi normalni.
U svakom slučaju, sve što sam ikad dobio od njega, ili što dobijem - rado ću ustupiti tebi. Ima da se opariš neviđeno.![]()
pa to i znači.
i zato se deklarišu tako.
ili si hteo da pitaš zašto neko ne veruje
ili šta nešto treće...
Pa znam da to znaci
ne hteo sam da pitam da li ste vi svi ateisti ovde iste filozofije ili raspraavljate i vi medjusobno o necemu ?
Ili ste samo kao opozicija teistima ,nekoj religiji svim religijama ili cemu vec ujedinjeni protiv prisutnih teista
Naravno da i ateisti često raspravljaju o koječemu. Ono što ih povezuje je neverovanje u bogove, ali sve ostalo može biti predmet rasprave i neslaganja.ne hteo sam da pitam da li ste vi svi ateisti ovde iste filozofije ili raspraavljate i vi medjusobno o necemu ?
Gazdu imaju kučići, nisam ni rekao da iko od nas ima "gazdu". Tvoja dosadnost se ogleda u tome da stalno trubiš o Sorošu jer je on, kao bogat Jevrej, pogodan materijal za rasplitanje kojekakvih teorija zavere u kojima ti i mozgovi slični tebi - briljirate. Soroš, Obama, Merkelova, NASA i HAARP su glavni krivci što je vama život kobajagi čemeran. Oni svi "vladaju iz senke" sa namerom da vas upropaste, jer nemaju pametnija posla.пошто немам газду поређење ти је... у складу са знањем.
da, sve osim toga.

pa teisti ateiste dozivljavaju uvek kao opoziciju. a ateisti samoodgovaraju na takav stav istim takvim stavom. uglavnom to su ili-ili stranePa znam da to znaci
ne hteo sam da pitam da li ste vi svi ateisti ovde iste filozofije ili raspraavljate i vi medjusobno o necemu ?
Ili ste samo kao opozicija teistima ,nekoj religiji svim religijama ili cemu vec ujedinjeni protiv prisutnih teista
a u boga?Ono što ih povezuje je neverovanje u bogove, ali sve ostalo može biti predmet rasprave i neslaganja.
sta je sa onima izmedju? oni izmedju (koji boga ne dozivlajvaju kroz dogm) su nasuprot i jedinh i drugih ili?
pa teisti ateiste dozivljavaju uvek kao opoziciju. a ateisti samoodgovaraju na takav stav istim takvim stavom. uglavnom to su ili-ili stranePa znam da to znaci
a u boga?Ono što ih povezuje je neverovanje u bogove, ali sve ostalo može biti predmet rasprave i neslaganja.
sta je sa onima izmedju? oni izmedju (koji boga ne dozivlajvaju kroz dogm) su nasuprot i jedinh i drugih ili?

Dobro, to sam napisao u množini jer svaki vernik ima neku predstavu i ideju o tome šta je to "Bog". Nema "između"... svi vernici su negde između, jer konsenzus o tome šta je "Bog" ne postoji.a u boga?sta je sa onima izmedju? oni izmedju (koji boga ne dozivlajvaju kroz dogm) su nasuprot i jedinh i drugih ili?

Gde si Šakale, kućo stara, nema te sto godina!
Joj, da se nisam ugojio tri kile u poslednje dve nedelje, kako bih rado savladao jedan sa jabukama sad, posan ili mrsan....
hm, ja celih 6,66 kg pa jopet smazah onomad edno kilo kod tripkovica 

Znaju bre ljudi znanje... kaki je to burek ako nije mastan!ja ne znam šta ti trpkovići rade, kod njih curi mast i iz hleba, sve im je masno.

dr.Separator;22774960]Pa dobro, za to je potrebna samo jedna sitnica, opiši proces Božjeg stvaranja, kako je teklo stvaranje planeta i zvezda, kako je nabavio materijal i kako je napravio zakone fizike i problem rešen
U pravu si, sve se svodi na jedno: ti si ubedio sebe u neku priču o stvoritelju koji će da ti sudi a potpuno ignorišeš realnost. Kao na primer kad dođe daltonista i ubeđuje me da je zid sive boje iako svi ljudi odreda govore da je crven. I džaba, možete da se ubeđujete s njim koliko hoćete, za njega će taj zid uvek biti siv. Tu rasprave nema. Džabe ti ja govorim da sve o nauci i istraživanjima kad ti ne želiš da proveriš to, ti samo hoćeš da održiš svoj sistem verovanja. Ja tu ništa ne mogu.
Jašta... nauka ne funkcioniše...kakav bre pozitivistički metod... zato ljudi masovno umesto kompjutera radije koriste golubove pismonoše, umesto deterdžentom gaće peru kamenom na potoku, umesto da lete avionom, oni jašu na magarcu, a umesto lekara kad su bolesni, oni idu kod popova da im čate nad glavom i isteruju đavole. Isto tako, DNK - to ništa ne postoji, to je sve zavera. Geologe plaćaju direktno ovi iz CIA da lažu o starosti zemlje. Sve je to globalna zavera usmerena protiv tebe..... ти си убедио себе да неки *научник* зна шта прича кад те убеђује да си родом од мајмуна....