Ateisticki kutak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kosmos se širi, zar ne?
Tacno, siri se. Ssta si time hteo da kazes?

pa ljudski je sumnjati a Bozanski prastati...
icon_wink.gif
Bilo kakva sumnja u Njegovo postojanje je veliki greh. Tako propovedaju "sveti oci". Gde pise da bog prasta?

Poslednja izmena:
Pa da, grešnici vole samo sebe, a dok ne počnu da vole i druge, pa i svoje neprijatelje, neće prestati da budu grešnici.
I plata kod Oca Nebeskog im je mala, sve dok imaju Ljubavi samo prema sebi i svojoj maloj sekti.
Iz dosadasnjeg sveobuhvatnog iskustva sa ovog PDF, hriscani pokazuju neogranicenu ljubav prema svima koji drugacije veruju ili uopste ne veruju. Ja sam presrecan sto sam sa vama, jer me obozavate, a vi ste nesrecni sto su bezboznici sa vama jer imaju ljubav samo za sebe.

Koje idiotizme ljudi odvaljuju, pa to je da se covek krsti i levom i desnom rukom i obema nogama.

Iz dosadasnjeg sveobuhvatnog iskustva sa ovog PDF, hricani popkazuju neogranicenu ljubav prema svima koji drugacije veruju ili uopste ne veruju. Ja sam presrecan sto sam sa vama, jer me obozavate, a vi ste nesrecni sto su bezboznici sa vama jer imaju ljubav samo za sebe.

Koje idiotizme ljudi odvaljuju, pa to je da se covek krsti i levom i desnom i obema nogama.

Samo još da objasniš, na osnovu čega Ti te ljude nazivaš Hrišćanima?

Tako se deklarisu, mole se bogu, odlaze u hriscanske hramove, mole oprostaj grehova, ubijali bi nevernike i druge jeretnike. Sve u ime Boga i Sina i Svetoga Duha. A M I N.

Hram možda i jeste Hrišćanski, kao što je neka jazbina u šumi medveđa, ali to ne znači da svako ko u tu jazbinu uđe je medved.
Ako neko nešto uradi u Tvoje ime, da li to znači da si to uradio Ti?

Hram možda i jeste Hrišćanski, kao što je neka jazbina u šumi medveđa, ali to ne znači da svako ko u tu jazbinu uđe je medved.
Ako neko nešto uradi u Tvoje ime, da li to znači da si to uradio Ti?
Ne, ne mora da znaci, al' moz' da bidne. Kad udjes u hram, tj. jazbinu, naicices na popa, odnosno medveda, ako te pop prihvaati da si hriscanin, a bez sumnje hoce, ti si spasen, ako te medved prihvati za medvedicu, takodje si spasen.

Ipak bi Ti mogao da razumeš da nije sve onako kako je deklarisano.
to se posebno odnosi na deklaracije o poreklu robe i njenim svojstvima. Bilo bi dobro kada bi se i na popove i pastvu moglo prilepljivati deklaracija overena od administracije Sedmog neba. Onda bismo znali ko je pravi hriscanin, a ko falsiran, tj. lazan.

Da si ga procitao znao bi da se u Novom zavetu (Novi se pise velikim slovom) nigde ne pominje bog Jahveh. Da si procitao to "sveto pismo" bar toliko bi znao. U Starom zavetu bog Jahveh kaze da je on ljubomora bog i da kaznjava smrcu za mnoge prestupe. Nikome ne prasta. Za grehe roditelja kaznjavaju se potomci do cetvrtog kolena.

Hriscanstvo je zasnovano na Novom ne na Starom Zavetu....stari je ispunio svrhu sa Hristovim dolaskom.....stari je priprema za novi i njegovo ispunjenje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back