Zlatna Iris
Veoma poznat
- Poruka
- 10.624
nista posebno poredjas meso, prelijes ga mesavinom drobljenog kikirikija i soja sosa i turis u rernu.
meni je lepsa ova sa kornfleksom.
meni je lepsa ova sa kornfleksom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E pa ja imam sličan način za spremanje svinjskog filea, uzmem jedan (što manji) ceo i premažem ga uljem i začinima, i onda skroz prekrijem slojem dobrog senfa, pa pržim na vrelom ulju taman dok ne dostigne temp. od 70.tak stepeni unutra, znači unutra tek promeni boju a spolja bude reš i dobije onu finu koricu... divota jedna.belo meso prmazes senfom pa uvaljas u mrvljeni kornfleks i turis u rernu. mljac![]()
jutro?![]()
mona podne je proslo![]()

sta ti je to nordijski hleb?
Broitro junače...
....što se menija tiče, ne mogu ja da ispratim tvoju hiper-zdravu ishranu, ja sam ti Srbin čovek koji voli i slasno i masno... elem, danas sam za ručak baš mislio nešto u fazonu
- podvarak sa suvim mesom + papričice na belom luku,
- pasulj sa suvim mesom + turšija salata
- sarmice sa pavlakom
i desert neka pita ili tart sa višnjama....
![]()
I sve ćeš to da pojedeš?!Broitro junače...
....što se menija tiče, ne mogu ja da ispratim tvoju hiper-zdravu ishranu, ja sam ti Srbin čovek koji voli i slasno i masno... elem, danas sam za ručak baš mislio nešto u fazonu
- podvarak sa suvim mesom + papričice na belom luku,
- sarmice sa pavlakom
i desert neka pita ili tart sa višnjama....
![]()

Hm, crni, težak k'o tuč, pun semenki.
Ima ga u Maxiju.

nordijski..a crni..svidza mi se ironija.....![]()
Šes' "belolučanih" paprika kod mene odu k'o jedna, a zna se - jedna k'o nijedna...I sve ćeš to da pojedeš?!![]()

Will do, thanks for the info... uvek je dobro znati najbolje kafane, gde god da se zatekne gladni putnik namernik...Odlično. Nego, ako budeš svraćao u Smederevo, obavezno poseti restorane "Imperijal" i "Bavaria".

sta ti je to nordijski hleb?
Hm, crni, težak k'o tuč, pun semenki.
Ima ga u Maxiju.
Evo sličice![]()

ja volem.
ne volis domaci hleb?
Ma to u redu, nego preko toga ćeš da udariš:Šes' "belolučanih" paprika kod mene odu k'o jedna, a zna se - jedna k'o nijedna...![]()

Samo da dodam u vezi sa "Ella" sirom:
za slanu varijantu u njega dodati kašićicu prepečenog susama i malo origana .. a može i drugačije: pomeša se sa malo ajvara, sitno seckanim belim lukom i peršunom.
Jesti uz nordijski hleb ili ražani dvopek.
.A neee... to su sve različite ideje, mada ja pečene paprike sa belim lukom jedem bez problema uz bilo šta.... nisam mislio SVE TO za ručak, nego nešto odabrati...Ma to u redu, nego preko toga ćeš da udariš:
"- podvarak sa suvim mesom + papričice na belom luku,
- sarmice sa pavlakom "
To kao kod Balaševića![]()

A... Ondak dobro. Mada, ja ću skoro sve to odjedared. Žuti pasulj sa kiselim kupusom i suvim mesom uz klot kuvan krompir.A neee... to su sve različite ideje, mada ja pečene paprike sa belim lukom jedem bez problema uz bilo šta.... nisam mislio SVE TO za ručak, nego nešto odabrati...![]()