Ateisti odgovaraju na vasa pitanja!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
voliš li da posle tvog života nema ničega ?
Кад би ми неко доказао то, било би тако лијепо положити карте и предати рунду. :(
ili pak da smatraš da nema ničega kada umreš ?
Не усуђујем се да посматрам ствари на тај начин, па будем изостављен из великог лова у вјечним ловиштима.:mrgreen:

ajd živi sa tim iz nekog svog kaprica...Bog ti je na pomoć !
Борба је то, како год окренеш.

Знање о религији се мери дужином боравка на форуму и бројем отворених тема ? Теме које си ти отварао на религији су у стилу зе.зања верника, а и то што си отворио, просечно имаш три поруке по темама које отвориш.
За теме које си ти отворио не морају се читати књиге, довољно је користити претрагу преко интернета.
И сад ти отвараш тему не о религији него о атеизму ?
Што ниси отворио тему о религији ако кажеш да си причао са многим свештеницима ?
Не разумем поенту теме. Атеизам је прича о марксизму, осим ако немаш намеру да ти је ово тема против религије.
:rotf: :rotf: :rotf:

Кад би ми неко доказао то, било би тако лијепо положити карте и предати рунду. :(

Не усуђујем се да посматрам ствари на тај начин, па будем изостављен из великог лова у вјечним ловиштима.:mrgreen:

Борба је то, како год окренеш.

ma šta više da dokazujemo ?

Kapiram. Ja sam sve faze prošla. Dok sam bila u ateističkoj fazi
doslovno sam patila od anksioznosti. :lol: Ništa nije bilo dovoljno
sigurno, bezbedno, provereno..
ateističku fazu svi prođemo, i onda kada se približi nerki momenat, onda počinjemo da verujemo
ne ma silu, nego dođe tako...svako želi da ima život posle života

nađi mi jednog da tako ne želi...puste priče

ateisti su su samo forumske prikaze da kontriraju...

Мени се чини да ти са свештеницима ниси причао (а пошто у цркву не идеш видео си их на слици) и да је циљ твоје поруке да себе представиш као начитаног, а реално, нити те религија интересује нити пишеш о њој. А реално и не познајеш хришћанство.
Па теби је свака друга порука на форуму историја или политика, шта си ти то сањао и у ком сну се ти представљаш као познавалац хришћанства то ваљда ти знаш.

Мени се чини да ти са свештеницима ниси причао (а пошто у цркву не идеш видео си их на слици) и да је циљ твоје поруке да себе представиш као начитаног, а реално нити те религија интересује нити пишеш о њој.
Па теби је свака друга порука на форуму Историја или Политика, шта си ти то сањао и у ком сну се ти представљаш као познавалац хришћанства то ваљда ти знаш.
Ne znas razliku izmedju ateizma i marksizma , a kao pravis se da znas sve, i naravno odmah menjas temu....

ateističku fazu svi prođemo, i onda kada se približi nerki momenat, onda počinjemo da verujemo
ne ma silu, nego dođe tako...svako želi da ima život posle života

nađi mi jednog da tako ne želi...puste priče

ateisti su su samo forumske prikaze da kontriraju...
Možeš da želiš, ali da ne veruješ da je moguće. Kao što recimo
želiš da imaš milion dolara na računu, ali ne veruješ da je moguće
i ne ideš ka tome.

Боље иди на оне теме о Титу, видиш да не можеш слагати људе да си читао књига и књига о хришћанству. У лажи су кратке ноге.
Ne znas razliku izmedju marksima i ateizma. Covece ateizam je postojao i pre marksizma, a ti si pobegao glavom bez obzira sa istorija, kada te je masa provalila

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back