https://www.google.com/search?q=nae...0NTk1ajBqMTWoAgiwAgE&sourceid=chrome&ie=UTF-8Dobro. To je homonim. A šta je naelektrisanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://www.google.com/search?q=nae...0NTk1ajBqMTWoAgiwAgE&sourceid=chrome&ie=UTF-8Dobro. To je homonim. A šta je naelektrisanje?
Onda pet godina studija ne treba. Gugl srč i cepaj..
Osobina tog bica koga nazivas bogom je recimo svemoguc.Не, нисам имао такву намјеру, питање је сасвим јасно, зашто сматраш да се из наведеног логички извлачи доказ о непостојању Бога, а ти ми одговараш метафоричким питањем.
Kao i ateisti sto su im usadili u glavu dok su jos bili mali i nisu bili pri zdravom razumuateisti idu sa bukvicom šta im je usađeno od osnovne škole
'to je tako i nema druge'...kasnije dolazi BBC i CNN
https://www.google.com/search?q=bib...wyBggHEEUYPKgCALACAA&sourceid=chrome&ie=UTF-8Osobina tog bica koga nazivas bogom je recimo svemoguc.
I ja te pitam moze li on da napravi biciklu koju ne moze da vozi (ili bilo sta slicno).
Odgovor je nemoguce dati.
Pitam te isto to za Peru lozaca. Daces mi odgovor bez problema.
Kako to?
Prosto, ne postoji svemogucnost. A ako ne postoji svemogucnost onda nema ni tog bica kojeg zoves bog jer si to naznacio kao njegovu (glavnu) osobinu.

KOja moja teza?Зашто, па зар то није теза уваженог колеге атеисте 5?

Pa sledeći put kad te nešto pitaju, pošalji ih da studiraju teologiju ili imМени се све чини да атеисти забушавају на овој теми, нико није одговорио ни на једно питање, ни научним методама ни логиком, само се шегаче.
 Što se sa odgovaranjem na pitanja zamarati..
 Što se sa odgovaranjem na pitanja zamarati..I jasno ti je ?Onda pet godina studija ne treba. Gugl srč i cepaj..

Na sta nije odgovoreno?Мени се све чини да атеисти забушавају на овој теми, нико није одговорио ни на једно питање, ни научним методама ни логиком, само се шегаче.
Šta?I jasno ti je ?
https://sr.wikipedia.org/sr-el/Магнетnauka u principu i ne zna šta je naelektrisanje i magnetizam
daj mi definiciju magneta ....šta je magnet
Pa sledeći put kad te nešto pitaju, pošalji ih da studiraju teologiju ili im
daj link da Bibliju čitaju.Što se sa odgovaranjem na pitanja zamarati..
a možeš li ti biti pametan?Osobina tog bica koga nazivas bogom je recimo svemoguc.
I ja te pitam moze li on da napravi biciklu koju ne moze da vozi (ili bilo sta slicno).
Kako to?
Prosto, ne postoji svemogucnost. A ako ne postoji svemogucnost onda nema ni tog bica kojeg zoves bog jer si to naznacio kao njegovu (glavnu) osobinu.
dobro, ajde..gospođo, prepusti mi ateiste, živ ti sve

Sinko, odustani,.. nije sve za svakoga. (linije sila su zamišljene).i šta je ovde objašnjeno...Šta je magnet?
linije sila ?
onda objasni ono što nije zamišljeno...konkretno, naučnoSinko, odustani,.. nije sve za svakoga. (linije sila su zamišljene).
naravno da su zamišljeneSinko, odustani,.. nije sve za svakoga. (linije sila su zamišljene).
А шта ако може?Osobina tog bica koga nazivas bogom je recimo svemoguc.
Kako to?
Па ја сам конкретно поставио питање колеги на основу његове тврдње, још нисам добио одговор.Na sta nije odgovoreno?
onda objasni ono što nije zamišljeno...konkretno, naučno
Па ја сам конкретно поставио питање колеги на основу његове тврдње, још нисам добио одговор.
Ako mi slikaš svoja svedočanstva iz srednje škole,.. hoću, daću,.. možeš i iz osnovne,.. za svako slikano svedočanstvo - 10% popusta,..
U suprotnm, naplaćujem časove50 eura mi je čas.
...
Najbolje da manje pišeš a više da čitaš,... a i jeftinije ti dođe.