Ateisti odgovaraju na vasa pitanja!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako ti znas da je nemas pojma o religiji ? Ja sam na forumu vec decenijama otvorio sam vise tema o religiji, predhodno procitavsis knjiga i knjiga i vodeci razgovore sa mnogim svestenicima, plus sto sam bio na x tribina o religiji.
Знање о религији се мери дужином боравка на форуму и бројем отворених тема ? Теме које си ти отварао на религији су у стилу зе.зања верника, а и то што си отворио, просечно имаш три поруке по темама које отвориш.
За теме које си ти отворио не морају се читати књиге, довољно је користити претрагу преко интернета.
И сад ти отвараш тему не о религији него о атеизму ?
Што ниси отворио тему о религији ако кажеш да си причао са многим свештеницима ?
Не разумем поенту теме. Атеизам је прича о марксизму, осим ако немаш намеру да ти је ово тема против религије.

Ali logicki se postojanje boga lako opovrgava.
Recimo, svemoguc i sveznajuc bi znao da ce adam i eva pokleknuti, posto zna i buducnost.
Pravedan , znajuci to, ih ne bi izbacio iz raja, nego bi stvorio takve uslove da oni mogu dokazati svoje vrline na druge nacine.
Не разумијем, зашто мислиш да би ово требао бити логички доказ за било шта, а поготово да оповргава постојање Бога?

pročitao sam, još kada sam napisao da zaboravi i da je to glupost,..

Prijatelju diskutuješ sa Eksperetom za elektricitet i za terminologiju u elektrotehnici.
tako da je moj konačni odgovor da - odustajem.

To sam studirao pet i po godina ;)
E pa ti si dobar. Ima ih koji studiraju i deset, petnaest..

Al što ne reče kolegi da je rekao glupost, nego meni? :dontunderstand:

pročitao sam, još kada sam napisao da zaboravi i da je to glupost,..

Prijatelju diskutuješ sa Eksperetom za elektricitet i za terminologiju u elektrotehnici.
tako da je moj konačni odgovor da - odustajem.

To sam studirao pet i po godina ;)
Не разумијем шта је глупост, њена игра ријечи или оно што је рекао колега атеиста 5?

E pa ti si dobar. Ima ih koji studiraju i deset, petnaest..

Al što ne reče kolegi da je rekao glupost, nego meni? :dontunderstand:
Znaš šta je HOMONIM ?

Nije. Elektricitet se često kaže i za nosioce naelektrisanja,.. a i za pojave uzrokovane tim nosiocima.
elektricitet = naelektrisanje - naelektrisanje jeste i osobina
elektricitet = nosioci naelektrisanja (elektroni, protoni ili joni)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back