- Poruka
- 18.275
Naravno da jeste, mislim da si pogrešno shvatio jer niko nije rekao da astrologova analiza i reč ide ispred svega ostalog.ponavljam, svaki ozbiljan investitor, klijent ili onaj sto prodaje krompir na pijace ce se orijentisati prema stanju na trzisusta, potrazcnji i zahtevima. e, TO je nauka. (ona prava)![]()
Astrologe unajmljuju mnoge velike svetske kompanije, ne znam da li ću preterati ako kažem da je to maltene trend i to u savremenom svetu... Verovatno će za vas biti iznenađenje ili čak šok činjenica da kompanije tipa Microsoft i IBM (uz sijaset ostalih mega-giga nivoa) zaista imaju svoje astrologe.e sad...
koliko ja znam ti ljudi se zovu analiticari i ekonomisti i ne znam kako jos...prvi put da cujem da neko unajmljuje astrologa.
(da ne provlačim kroz priču i biznismene tipa Donalda Trumpa za kojeg se doduše ne sećam ničeg konkretnog o njegovim ličnim astrolozima ali je opšte poznato da svoje "dvorce" gradi uz pomoć feng-shui konsultanata)
Kod nas je to već svi znate na kom nivou (kao i sve, iza zapada) ali s "uvozom" Velikog Brata "uvezli" smo i astrologe u njihovom timu, pa sad ...
Naravno, bez ikakvog ličnog unošenja u priču, ovo su činjenice odgovaralo to meni ili nekome ili ne.