ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mozes ni da zamislis - kako je to! I bolje da ne znas.

Ja znam. :heart: Meni je ME u izgonu, ukljesten i neaspektovan. :lol: Imam problema sa koncentracijom, mucanja sam se jedva otarasila, razmisljam usporeno i ne umem da izrazim recima ono sto hocu, jedino kad pisem. Ovaj ME jedino valja za apstraktno, nikako za prakticno. Sreca pa je Deva vladar 3. Imam fotografsko pamcenje i pamtim datume.
P. S. Dosadila sam vise i sebi, stalno sam primer za nesto lose. :lol:

Poslednja izmena:
Ja znam. :heart: Meni je ME u izgonu, ukljesten i neaspektovan. :lol: Imam problema sa koncentracijom, mucanja sam se jedva otarasila, razmisljam usporeno i ne umem da izrazim recima ono sto hocu, jedino kad pisem. Ovaj ME jedino valja za apstraktno, nikako za prakticno. Sreca pa je Deva vladar 3. Imam fotografsko pamcenje i pamtim datume.
P. S. Dosadila sam vise i sebi, stalno sam primer za nesto lose. :lol:

E, pa vidis sve to imam i ja osim pamcenja kojekakvih brojeva, datuma ja to vise jednostavno vise ni ne pokusavam ! :lol:
A sto sam efikasna kada mi neko kaze " Podseti me molim te (za sat, danas, sutra ) to i to " Ja uvek odgovorim " Vazi, podseti me samo da te podsetim" :lol:

Nemoj tako zvako:)....prozivis ovaj kako znas...a i u sledecoj ce biti neki shit:cool:...a i nije sve crno belo;) moj drug sa treninga ima Me u strelcu..i prilicno je inteligentan....cak malo i lukav;)....a mislim da to uopstavanje planeta po znakovima nema veze....znaci da ako je Ve u biku jaka u skorpiji je slaba...malo morgen...kakve su zene sa Ve u sco i ovnu;).....ili Mars u biku...pa 50 cent ga ima u biku....a Zan klod van dam i Djokovic u raku...ipak ja mislim da to nije bas tako ''kruto'' odredjeno i striktno odredjeno:)

immph,pa ti postade moderator dok mene nije bilo..:worth:
Sta sam sve propustila,c,c,c..
Pa ne hvalis se,trebas da castis..
toothless.gif

:lol: nadjite nesto slobodno,ja sam iovako ceo dan naelektrisan:lol:...dobro malo sam se smirio,al uz neciju pomoc....:){:heart:}
Pa ja znam za blizance,ono vizljaste u prevodu pritke za paradaiz :D....i,onako,nisu niski,ali cini se da su visoki,jer su tanki,moju mamu ne racunam,ona ima na asc konj.Sunca i Marsa......

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back