ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
samo nedam nizašta Sunce u Vodoliji

PIJACA PLANETA

imate li koju planetu viška-manjka,ajde da se menjamo...

može polovne,a valjalo bi i nove,nekorišćne...
/moja Venera - ko nova! kome treba.../

Poslednja izmena:
Dajte sta date, ja dajem za dzabe ako treba nekom afliktovan Mars u drugoj kuci.. :D

Jedino sto ne kapiram kako uopste i sta radi taj Mars tamo.... nista, a u Lavu...

Kupio bih ja tu Veneru. :cool:

Ovde je cvece za NOVU GODINU 2009!

5yrhmx.jpg

Disciplinirani momci. :D ja se tome ponekad divim, kako neko ima osecaj za red i disciplinu... :)
Znaci kad je jedna tema za chat nema druge, au, svaka cast za objektivnost. :)

Uzivajte. :cool:

Ok, nisam te skontao sta si hteo reci :S ...
Pa ne, nego kada ova postoji, ne mora se otvarati jos drugih da bi se na njima radilo isto to sto se radi na ovoj koja vec postoji ... i to ne zahteva puno discipline, da ne kazem uopste :lol: bar ja mislim ...

Možda je to ipak zbog Venere...A da mi je vratiš a tebi evo Uran...

Evo ja tebi dam Veneru 0 Sunce u dvojnom znaku za Uran ... mada ... sta ako mi donese nervozu, kakv je taj Uran ? z;)

Uran je moja najdraza planeta,slobodno je uzmi,veruj mi sa mojim Uranom nikad ti nece biti dosadno ! :)

Ne donosi nervozu.
Bar neće tebi. -- mozda okolini:hahaha:

Poslednja izmena:
Meni je Uran draga planeta, i donosi mi otkrica i nove ideje kada razmisljam i povezujem znanja. :)

Immph, imam neke ideje o tvojoj karti, al neznam jesi li raspolozen da ti pisem, nekako si tuzan. :(
Informacije su malo zastrasujuce.. ;)

Neznam sta jos uvek mislis u vezi zavera i slicnome, ja bas kroz natalne karte o tome puno sada saznajem.
Jupiter mi usao u 8 kucu, rasturam. :D

Meni je Uran draga planeta, i donosi mi otkrica i nove ideje kada razmisljam i povezujem znanja. :)

Immph, imam neke ideje o tvojoj karti, al neznam jesi li raspolozen da ti pisem, nekako si tuzan. :(
Informacije su malo zastrasujuce.. ;)

Neznam sta jos uvek mislis u vezi zavera i slicnome, ja bas kroz natalne karte o tome puno sada saznajem.
Jupiter mi usao u 8 kucu, rasturam. :D

I meni je Uran draga planeta,z:).......valjda svakom Aquariusu jeste...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back