ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ionako cemo umreti na kraju tako da mu je svejdno pozeleo ja njemu da zivi on josh 100 godina on ce ionako umreti, to ne moze da izbegne. zato umesto da mu pokazujem dobre ali nerealne strane zivota, bolje je da mu pokazem one istine strane zivota, a to je da ce umreti za godinu dana pre nego prosle godine.

Procitao sam ja to, ali ne verujem...znam samo da smo mi jedna uzasna rasa, koja svakoga dana cini gadosti svakom i najvise od svega bi zeleoo da nas pobije neki virus i da ostavimo ovu sirotu i namucnenu planetu na miru!

Ova planeta je stvorena da na njoj razlicita bica, i ljudi naravno - evoluiraju i materijalno i duhovno.

Dal je stvorena od vise sile, ili su neka bica nekako dovela ovu planetu vamo u pocetku kao neki asteroid, manje je
bitno, od toga sto nam je svrha. Dakle razvoj, vise spiritualni, iako je potrebno i materijalno.

Ova planeta je savrsena za to. Druga je prica sto se to sporo dogadja, i sto se zagadjuje planeta.

Nemoj druze tako.. hehe, :D kakav virus. To nije resenje.. da iscrkavaju svi, nego da .... rastu. :)

Ma ne vredi, reinkarniracemo se po drugim planetama, i tamo cemo praviti nered.. tako je to..
Bolje nek je ovde, i postepeno nek raste svest globalno. :) Pa cemo i druge planete jos nenaseljne osvajati... razvijati.

Realnost ili ne ne govori se za rodjendan...
Pesimizam je jako los..

Šališ se za realnost ili?

Da za realnost, pa valjda postoji reinkarnacija, iskreno se nadam, jer me ne privlaci ideja o raju i paklu, vec iskljucivo ideja da s evratim na ovu planetu u bilo kom polu, ne biram- daj sta das:lol:.
Koliko god ziot ovde bio surov, ja ne znam ni za jedan drugi, a pri tome mislim da bih s e smorila u raju, a u paklu bih s eili mucila, ili vis ene bih postojala- ugasena svest skroz na skroz.

Pa lako je poverovati u bajke koje kazu reklame! I jeste li se raspitali o uslovima, misljenju itd.? Potreban je i dobra priprema!

Ja sam ribica u hororskopu,pa verujem u bajke..Ma idem sa deckom,on ide vec par godina unazad,a imam i prijatelje koji idu godinama unazad i svima se mnogo svidja(cim svake godine idu bas tamo),znaci sve je provereno.
A sto se tice dobre pripreme,pripremamo se mi(pakujemo) vec mesec dana..hehe..
U bre sto si ti neki skeptik,nemoj bre na zivot da gledas tako crno,takve ces okolnosti i da privlacis,opusti se malo.
Inace prosle godine sam isla u Tursku,pa reko ajde da vidim i tu Bugarsku,toliko je hvale,a prvi put idem,pa cu vam pricati utiske kad se vratim..

Poslednja izmena:
Pa ja sam samo realna osoba..znam da nikada ne bi isao u Bugarsku jer mi deluju prepredeno i samo bih se svadao sa njima, josh ki se manje svidaju sto su usli u EU sada ce samo da ih kontrolisu drugi...Ako ikada budem isao na letovanje to ce biti Egipat onda..mozda izdejstvujem i neki ujed skorpije, cisto zbog dramatike

Pa ja sam samo realna osoba..znam da nikada ne bi isao u Bugarsku jer mi deluju prepredeno i samo bih se svadao sa njima, josh ki se manje svidaju sto su usli u EU sada ce samo da ih kontrolisu drugi...Ako ikada budem isao na letovanje to ce biti Egipat onda..mozda izdejstvujem i neki ujed skorpije, cisto zbog dramatike[/QUOTE]

Ha,ha,ha :rotf: :rotf: :rotf:
E stvarno si crn da crnji ne mozes biti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back