ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
voleo bih da vidim sta bi mi bilo da me ujede skorpija ..... i reakcija drugih...pa onda kao da zamalo izbegnem smrt ....

A zamisli jases kamilu, prema piramidama i samo cujes helikoptere i galop arapskih konja u daljini, onako rzu i prosto mozes da osetis njihovu snagu, a onda sve blize i blize i........ I zapitaas se sta bi to moglo biti, kad ono teroristi:)

A zamisli jases kamilu, prema piramidama i samo cujes helikoptere i galop arapskih konja u daljini, onako rzu i prosto mozes da osetis njihovu snagu, a onda sve blize i blize i........ I zapitaas se sta bi to moglo biti, kad ono teroristi:)

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

To bi mogao biti pravi triler, ili film o pocetku velike ofanzive tetroristickih trupa u svetu i samim tim pocetak III svetskog rata! Znas kada filmovima pocinje nesto strasno da se desava a na pocetku je sve u redu, lep suncan dan, dokolica.... kad odjednom pocne buka, a ono bombardovanje ili kometa, ili ogroman NLO nad gradom.
To bi mogao da bude odlican film za sirenje masovne histerije, sto amerikanci, gle cuda obozavaju da cine svojim filmovima. :D

Ali arapi ne jasu konje nego kamile, a to sa konjima bi bio pre tip komedije , te konje mogu da ostave za parodiju od istog filma.

Onda treniraj um, slobodnu volju, koncentraciju. :) Bices jaci od njih.

Ovako oni globalno vladaju... :(

Teroristi su uvek podmetnuti, ne verujem da bi neko svoj zivot bacao ni za sta. Oni su tako isprogramirani bez svoje volje.

Onda treniraj um, slobodnu volju, koncentraciju. :) Bices jaci od njih.

Ovako oni globalno vladaju... :(

Teroristi su uvek podmetnuti, ne verujem da bi neko svoj zivot bacao ni za sta. Oni su tako isprogramirani bez svoje volje.

Mislis neko im isprao mozak ili ugradio cip. Inace sinoc sam gledala nesto o bombama, neki dokumentarac, pa su pricali da je najaca bomba od antimaterije, tj. kad se sudare materija i antimaterija, jaca ne znam koliko puta od atomske. To je mozda ta rupa koja ce da nas proguta.

flpflp:
Mislis neko im isprao mozak ili ugradio cip. Inace sinoc sam gledala nesto o bombama, neki dokumentarac,
pa su pricali da je najaca bomba od antimaterije, tj. kad se sudare materija i antimaterija, jaca ne znam koliko puta
od atomske. To je mozda ta rupa koja ce da nas proguta.

Da, ispiranje mozga, i chipovi. Oni imaju tehnike i procedure za to, da od osobe nacine bezosecajnog teroristu.
Znaci, on nije svojom voljom terorista, nego ga kroz ptocedure isprogramiraju u skladu sa svojim planovima.
Te takvi ljudi onda imaju sasvim blokirane emocije za zaljenje, milost, humanost i slicno. Ne osecaju to,
a nesto ih tera, da se ponasaju u skladu sa usadjenim programom, kao unutrasnji glasovi, cujni ili necujni.

Chipovi su inace samo za nadzor, i neke sitne aktivacije.

Kamila ili konj svejedno, oni se vozaju na skupljim kolima. :)

........
Verujem da nas nece progutati nista, ali takvo nesto bi moglo. ... :)

Ee Elle , stigle su mi one knjige koje si mi rekla da narucim , doduse jednu sam narucio prvo , pa cu i drugu posle ;D ...
i evo listao sam danas tako i citao i jako je dobro i svidja mi se , bas sam uzbudjen ... ima puno stvari i nekih analiza i primera i sve je objasnjeno i veoma mi se dopada ...

8) :-o :o

Immph, samo da te pozdravim nije me odavno bilo na ovim stranama,ali ne zaboravljam ko mi je prvi pozeleo dobrodoslicu na ovom forumu.Nadam se da si ok i da se dobro provodis ovoga leta.Pozdrav od astroloske bliznakinje

Immph, samo da te pozdravim nije me odavno bilo na ovim stranama,ali ne zaboravljam ko mi je prvi pozeleo dobrodoslicu na ovom forumu.Nadam se da si ok i da se dobro provodis ovoga leta.Pozdrav od astroloske bliznakinje

Jao , pa lepo mi je , samo da mi prodje grlo ...
I ja se nadam da je i vama lepo , ovde nista bitno niste propustili ...
dobro nam dosli :D ...

Jao ta slika je bas odavno, skolska godina 2000-01 , mozda i godinu dana ranije :lol: ...
Jao ne secam se da sam izgled opisivao kroz natal svoj, secam se da sam na indigo deci svasta pricao :lol:, ali sem toga za visinu ne znam :S, ne verujem, pogotovu sto tada nisam imao pojma ...
Mada bi mogli opet da krenemo nesto na temi o fizickom izgledu koju imamo, mene je jako pocelo da zanima, mozda mi je i Venera vladar ASC-a, imam puno fizickih odlika takvih, posto je ovako na pocetku Skorpije, pa je moguce da je kasnije upisan ili nesto, naravno ne moramo na temi o meni, nego cisto ako ima zainteresovanih, nesto nam je zamrla diskusija svuda u zadnje vreme, to je od kad nam je BB otisao :lol: ...

E, da a gde je Bernard Black? Meni bas nedostaje jel ga je naljutio? To si bio ti. Vas dvojica ste se stalno nesto kacili. :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back