ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste dosadno pa od silne dosade kopate teme od pre 100 god. pa još duplirane i onda se svađate. :lol:

P.S. Psiho, sretan rođendan. :)

P.S.S. @Pufer, nick je nadimak a slika je avatar (mada pretpostavljam da je lapsus) ;)

Jeste dosadno pa od silne dosade kopate teme od pre 100 god. pa još duplirane i onda se svađate. :lol:

P.S. Psiho, sretan rođendan. :)

P.S.S. @Pufer, nick je nadimak a slika je avatar (mada pretpostavljam da je lapsus) ;)

Pa kad nam je dosadnooo. Sto nam ne date neku novu igracku ( temu ) da se igramo. Da ne vadimo one presnjave. :)

Sta je apsint, druze?

Pa vidi, te slike koje sam stavio su bile relativno male, jer pazim na velicinu. ;)

A, ako vama gusi ADSL, sta onda meni na ovoj jadnoj satelitskoj vezi?

Inace, meni su sve slike iskljucene, tako da ne trosim protok na to, a ukljucujem ih po potrebi.. :P
Necu kaciti, bez brige. :)

Aha, zestoko pice.. o neznam, ne pijem takva. :) Samo nesto lako.. al ko zna, u posebnoj situaciji.

Ak mene pitas za znak, vidis na temi se javljam za Jul, Rak dakle... cekam dugo vec svoj datum. :)
Ova godina je bila jako duga, zbog mnogo interneta... vrata i dimenzija vremena su nekako drugacije.

Dobro je, ok smo. I nije dosadno. :)

Aha, zestoko pice.. o neznam, ne pijem takva. :) Samo nesto lako.. al ko zna, u posebnoj situaciji.

Ak mene pitas za znak, vidis na temi se javljam za Jul, Rak dakle... cekam dugo vec svoj datum. :)
Ova godina je bila jako duga, zbog mnogo interneta... vrata i dimenzija vremena su nekako drugacije.

Dobro je, ok smo. I nije dosadno. :)

Sada je bila jedna fina emisija o raku na televiziji ultra, onako govore o raku od rodenja pa do starosti. Na ultra tv-u! ja jedva cekam da dodu do device i skorpije!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back