ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PA leto je inace prilika da se svi malo opustimo, ja sam vec uzeo desetak knjiga koje nameravam da procitam za narednih mesec dana, sto nikako nisam mogao za vreme skole zbog brda obaveza. Ipak ne smemo previse da se opustimo. :think:

He, he Bernarde , Neptunijanka je mislila da se ljudi opustaju napolju na plazi i tako to, a ti da su gurnuli noseve u knjige. :D Kako ti mene odusevljavas.
Odmori se malkice covece, suncaj se predvece navucices reumu i osteosporozu tako vec u svojoj 35 god.
A i treba da procitas nesto sto nisi stigao preko skolske godine, samo ponesi tu knjigu negde na plazu. ;)

He, he Bernarde , Neptunijanka je mislila da se ljudi opustaju napolju na plazi i tako to, a ti da su gurnuli noseve u knjige. :D Kako ti mene odusevljavas.
Odmori se malkice covece, suncaj se predvece navucices reumu i osteosporozu tako vec u svojoj 35 god.
A i treba da procitas nesto sto nisi stigao preko skolske godine, samo ponesi tu knjigu negde na plazu. ;)

Hahahaha pa ja sam jedna veoma vitalna devica, za primer!!! Samo kazem da je leto na moru idealan primer za istrazivanje mora ili za malo ucenja knjigica onako da se malo prelista obnovi natenane onako.

Hahahaha pa ja sam jedna veoma vitalna devica, za primer!!! Samo kazem da je leto na moru idealan primer za istrazivanje mora ili za malo ucenja knjigica onako da se malo prelista obnovi natenane onako.

Ucenje skolskog gradiva na moru !!! :eek: :sad2: Jesi li ti no......nisi!
Onda neces doziveti letovanje na pravi nacin a istrazivanje podvodnog dna vec moze ....:whistling:

Pa onaj stari crnac koji svira rege sto je ovih dana bio na svakom kanalu. Doslo dosta ljudi iz beograa pobacali se po pasnjaku :D tamo po keju i kao super djuska kad je i drugarica da ustanemo a klupice da prosetamo malo i naravno cujem i vidim coveka uzivo kako peva. Kad ono svi igraju gledajuci prema bini , trudim se i ja da vidim bolje , ne vidim nista. Pitam ove dve pored mene vide li one nekoga na biti ? Rekose " jok " Skontam ja da smo od 200 - tinak ljudi nas tri jedine ostale ciste svesti. Krenemo okolo iza bine a crnja i jos neki iz benda djuskavu iza uz pivo, pustili snimak live muzike na razglas vrte se svetla na stejdju tu su i mikrofoni postavljeni kao da cekaju nekog.... Ccccc. Znaci nisam mogla da verujem a narod okupljen oko prazne bine skace uz mjuzik. E, ljudi moji dokle smo mi dogurali! :whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back