Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
Nešto ste mi se ulenjili...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bio redovan,sad malo manje,mada nastavljam...

Pa kao leto je pa se svi super zabavljaju napolju![]()

PA leto je inace prilika da se svi malo opustimo, ja sam vec uzeo desetak knjiga koje nameravam da procitam za narednih mesec dana, sto nikako nisam mogao za vreme skole zbog brda obaveza. Ipak ne smemo previse da se opustimo.![]()
He, he Bernarde , Neptunijanka je mislila da se ljudi opustaju napolju na plazi i tako to, a ti da su gurnuli noseve u knjige.Kako ti mene odusevljavas.
Odmori se malkice covece, suncaj se predvece navucices reumu i osteosporozu tako vec u svojoj 35 god.
A i treba da procitas nesto sto nisi stigao preko skolske godine, samo ponesi tu knjigu negde na plazu.![]()
Hahahaha pa ja sam jedna veoma vitalna devica, za primer!!! Samo kazem da je leto na moru idealan primer za istrazivanje mora ili za malo ucenja knjigica onako da se malo prelista obnovi natenane onako.
Jesi li ti no......nisi!
Ucenje skolskog gradiva na moru !!!![]()
Jesi li ti no......nisi!
Onda neces doziveti letovanje na pravi nacin a istrazivanje podvodnog dna vec moze ....![]()
tkacio:
tkacio:
tkacio: STA je lose ako se malo gradiva ponovi, cisto da se bude u toku sa temama i da se bude fino pripremljen za sledecu godinu.

Mislim zaista!
tkacio: HEJ! Znas li ti sta znaci O.D.M.O.R.?
C ccccc.MA MORU ! ! !tkacio: HEJ! Znas li ti sta znaci O.D.M.O.R.?
Kako bih te tuklaC ccccc.

Dobices sve neopravdane..![]()
Pa kao leto je pa se svi super zabavljaju napolju![]()

Evo bilo preksinoc nesto na keju, ti si radila?

Evo ja cu da ti objasnim, ta slika se zove nick!
Udi na svoj korisnicki profil, idi u podesavanja i opcije, pritisni na izmeni avatar i onda ga ucitash sa svog kompjutera.

Uspelo hvalaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!![]()