N3W
Iskusan
- Poruka
- 6.596
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo zamisli da ja sad puštam I feel you od Depeche mode
Evo zamisli da ja sad puštam I feel you od Depeche mode
za one koji vole da prate tranzite ( N3W pre svega ) evo jednog, tako srpskog, događaja: http://www.blic.rs/vesti/hronika/de...-za-krupnu-divljac-ubio-troje-komsija/pb2plkp
Stvarno?о брат православац

Stvarno?
e baš lepo
verovatno mu je to pomoglo da se isčupa iz kandži heroina
''Milosrdni anđeo'' njegovih sunarodnika ga je okrenuoУ августу 1995. Ган је наводно покушао самоубиство жилетом. По његовој каснијој изјави, то је био више „позив за помоћ“ него покушај самоубиства. У том периоду Ган је знао проводити и по 12 сати пред телевизором гледајући прогнозу времена и причајући са лутком, што га је натерало да оде на третман у психијатријску установу. Убрзо напушта третман, да би се 28. маја 1996. предозирао „спидболом“ (мешавином хероина и кокаина) у хотелској соби у Лос Анђелесу. Реанимиран је у хитној помоћи и поново послат на лечење. После два дана је ухапшен и судија га је послао на деветомесечну рехабилитацију. Тужбе за поседовање дроге су повучене септембра 1996. и од тада се Ган сматра излеченим.
а 1999 прешао у православље
omiljeni bandAnđelka srce moje
Kaži ti svojoj Agi šta misliš o kvadratu Saturn-Saturn u sinastriji?
Ubi me
- - - - - - - - - -
Ma ni ne moraš
Ovo je kafana
Da se druže ljudi
I opuste
Moj vladar u Ribamahocu ali reci mi ciji su vladari i u kom su znaku?
Ima oružja svuda, Srbija je druga u svetu po broju oružja. Iza škole u nekoj šupi opušteno nađeš bombe, šta da ti kažem...
Loši su aspekti.
Čitao sam nešto o Filipinima, izuzetno strašno šta se tamo dešava trenutno.
http://www.nytimes.com/interactive/...drigo-duterte-philippines-drugs-killings.html
Sadržaj je uznemirujuć, tako da nije za svakog.
sekira je godinama bila najčešće oružje za ubistva kod nasU Filipinima je to državna politika ludaka koji je trenutno na vlasti, kod nas je to nacionalna tradicija. Oduvek smo poznati po ubijanju zbog međe, parčeta zemlje isl...Srbinu zemlja valjda mnogo znači. Samo se ranije više koristila sekira, sad vatreno oružje.

U Filipinima je to državna politika ludaka koji je trenutno na vlasti, kod nas je to nacionalna tradicija. Oduvek smo poznati po ubijanju zbog međe, parčeta zemlje isl...Srbinu zemlja valjda mnogo znači. Samo se ranije više koristila sekira, sad vatreno oružje.
Moj vladar u Ribama
Njegov nije vladar a u Blizancima je
Sad mi je jasno zašto kod nas popovi sve do vladika imaju najviše paraKao što mnogi astrolozi kažu, Saturn je srpsko prokletstvo. U ovoj zemlji najbolje prolaze oni koji se vode Pravoslavljem (Saturn kod nas). Naša crkvena scena to nije od kako je Patrijarh Pavle otišao. E, sad, koliko je čovek Suptilan (Merkur) i Skroman (Saturn) zavisi od čoveka do čoveka. Malo je takvih kod nas.
Laknulo mi je jer je bilo bukvalnou 5 do 12. 
moj prvim a nalazi se u drugommislila sam kojim poljima vlada SA
moj prvim a nalazi se u drugom
a njegov petim a nalazi se u desetom
to nam je jedini baš loš aspekt
al nam hebe kevu
Kako ide tebi frilensing?

Meni više leži nematerijalni paypal ( kombinacija Blizanci / Vaga sam, čist vazduh
).
nadam se da si pročitala odgovor ako nisi - jeste, nažalost, kao i jaAnđelkanadam se da si pročitala odgovor ako nisi - jeste, nažalost, kao i ja
obrisala sam nam prepisku iz razumljivih razloga