ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:kafa:

pfff:
5ZVo0Or.gif

za one koji vole da prate tranzite ( N3W pre svega ) evo jednog, tako srpskog, događaja: http://www.blic.rs/vesti/hronika/de...-za-krupnu-divljac-ubio-troje-komsija/pb2plkp

Ima oružja svuda, Srbija je druga u svetu po broju oružja. Iza škole u nekoj šupi opušteno nađeš bombe, šta da ti kažem... :confused:

Loši su aspekti.

Čitao sam nešto o Filipinima, izuzetno strašno šta se tamo dešava trenutno.

http://www.nytimes.com/interactive/...drigo-duterte-philippines-drugs-killings.html

Sadržaj je uznemirujuć, tako da nije za svakog.

Stvarno?
e baš lepo:)
verovatno mu je to pomoglo da se isčupa iz kandži heroina

У августу 1995. Ган је наводно покушао самоубиство жилетом. По његовој каснијој изјави, то је био више „позив за помоћ“ него покушај самоубиства. У том периоду Ган је знао проводити и по 12 сати пред телевизором гледајући прогнозу времена и причајући са лутком, што га је натерало да оде на третман у психијатријску установу. Убрзо напушта третман, да би се 28. маја 1996. предозирао „спидболом“ (мешавином хероина и кокаина) у хотелској соби у Лос Анђелесу. Реанимиран је у хитној помоћи и поново послат на лечење. После два дана је ухапшен и судија га је послао на деветомесечну рехабилитацију. Тужбе за поседовање дроге су повучене септембра 1996. и од тада се Ган сматра излеченим.

а 1999 прешао у православље

У августу 1995. Ган је наводно покушао самоубиство жилетом. По његовој каснијој изјави, то је био више „позив за помоћ“ него покушај самоубиства. У том периоду Ган је знао проводити и по 12 сати пред телевизором гледајући прогнозу времена и причајући са лутком, што га је натерало да оде на третман у психијатријску установу. Убрзо напушта третман, да би се 28. маја 1996. предозирао „спидболом“ (мешавином хероина и кокаина) у хотелској соби у Лос Анђелесу. Реанимиран је у хитној помоћи и поново послат на лечење. После два дана је ухапшен и судија га је послао на деветомесечну рехабилитацију. Тужбе за поседовање дроге су повучене септембра 1996. и од тада се Ган сматра излеченим.

а 1999 прешао у православље
''Milosrdni anđeo'' njegovih sunarodnika ga je okrenuo
baš zanimljivo
a uvek mi je drago kad čujem da se neko izleči
nema ih puno

- - - - - - - - - -

Ovo je Serpentov i moj:heart: omiljeni band
lepi KARL je isto Jarac

моји омиљени
дипеш мод (није због гана него због специфичности музике)
енигма (значи 90% њихових песам ми се свиђа, духовно-етно поп)
дуран дуран (поп-рок бенд који такође имају све хитове)
дакле два бритиш и један џерман :D

Ima oružja svuda, Srbija je druga u svetu po broju oružja. Iza škole u nekoj šupi opušteno nađeš bombe, šta da ti kažem... :confused:

Loši su aspekti.

Čitao sam nešto o Filipinima, izuzetno strašno šta se tamo dešava trenutno.

http://www.nytimes.com/interactive/...drigo-duterte-philippines-drugs-killings.html

Sadržaj je uznemirujuć, tako da nije za svakog.

U Filipinima je to državna politika ludaka koji je trenutno na vlasti, kod nas je to nacionalna tradicija. Oduvek smo poznati po ubijanju zbog međe, parčeta zemlje isl...Srbinu zemlja valjda mnogo znači. Samo se ranije više koristila sekira, sad vatreno oružje.

U Filipinima je to državna politika ludaka koji je trenutno na vlasti, kod nas je to nacionalna tradicija. Oduvek smo poznati po ubijanju zbog međe, parčeta zemlje isl...Srbinu zemlja valjda mnogo znači. Samo se ranije više koristila sekira, sad vatreno oružje.
sekira je godinama bila najčešće oružje za ubistva kod nas
pa to je jedino oružje koje čak i ja imam:zcepanje:
ostala mi od babe i dede pre rata kad se kaljeva peć na drva ložila

Da, da, definitivno. Srbinu ne diraj u njivu (Bik) i očevinu (Jarac). Slični su i Irci (mada oni imaju više Bika).

Kao što mnogi astrolozi kažu, Saturn je srpsko prokletstvo. U ovoj zemlji najbolje prolaze oni koji se vode Pravoslavljem (Saturn kod nas). Naša crkvena scena to nije od kako je Patrijarh Pavle otišao. E, sad, koliko je čovek Suptilan (Merkur) i Skroman (Saturn) zavisi od čoveka do čoveka. Malo je takvih kod nas.

Kao što mnogi astrolozi kažu, Saturn je srpsko prokletstvo. U ovoj zemlji najbolje prolaze oni koji se vode Pravoslavljem (Saturn kod nas). Naša crkvena scena to nije od kako je Patrijarh Pavle otišao. E, sad, koliko je čovek Suptilan (Merkur) i Skroman (Saturn) zavisi od čoveka do čoveka. Malo je takvih kod nas.
Sad mi je jasno zašto kod nas popovi sve do vladika imaju najviše para :D

Pluton nam tranzitira 9 poljem Jarca. I to se odrazi na nas kao na ljude, naciju, duhovnost. Potopi manastira, potopi ruda, poplave, reke... Ljudi su, na neki način, opijeni, nesvesni, kao u snu. To se menja 2024. godine. Tada će biti malo onog ''Stani, bre!''.

--------

Inače, stigla mi je Payoneer kartica

%D8%A7%D9%84%D8%AA%D8%B3%D8%AC%D9%8A%D9%84-%D9%84%D8%B7%D9%84%D8%A8-%D8%A8%D8%B7%D8%A7%D9%82%D8%A9-%D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%83%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D9%8A%D9%88%D9%86%D9%8A%D8%B1%D9%85%D8%B3%D8%A8%D9%88%D9%82%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%81%D8%B91-847x390.jpg

Slično crna kao i Skrill-ova, s tim što ima više trouglića. Na svu sreću aktivirao sam je pred sam ulazak Venere u Vodoliju, ali nikako nakon toga (da dobije SPEED-BOOST). Nijedan loš aspekt venere. :mrgreen: Laknulo mi je jer je bilo bukvalnou 5 do 12. :kafa:

Kako ide tebi frilensing?

moj prvim a nalazi se u drugom
a njegov petim a nalazi se u desetom
to nam je jedini baš loš aspekt
al nam hebe kevu

mozda nemate iste ljubavne ideale ili zelje,
ako je njegov lose postavljen natalno moguce je da on
i inace ima poteskoce kad su u pitanju veze a tvoj SA
je dodatno plasljiv i panicar pa mozda nema konkretnih problema
vec je sve u glavi,povedeno nekim strahovima

Kako ide tebi frilensing?

Znači Vučko će da vlada do 2024. :(

Čestitam za karticu, da se koristi srećno i berićetno. :) Meni više leži nematerijalni paypal ( kombinacija Blizanci / Vaga sam, čist vazduh :) ).
A što se tiče frilensinga ide standardno. Posao me smara jer je dosadan administrativan ( radim s hiljadama podataka ), ali pare su pare...mada i nisu neke, jedva čekam povišicu ( ako je uopšte doživim ).

Zahvaljujem na preporuci za knjigu, iako čitanje iste neće skoro...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back