ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hvala...
takodje hvala i drugima, da sad ne citiram sve...

- - - - - - - - - -

jel se ja ovo ladno nisam izlogovala 5 dana, ili mi neka od radnica shvrlja po profilu? :zroll:

- - - - - - - - - -

u, shto ne volim ove smajlije s kapicama...z:((

skroz neozbiljno...z:p

Sistem te sam izloguje, nakon nekog vremena,to bi se brzo desilo, ako ne klikaš, već recimo ostaneš na nekoj strani dugo,ne postuješ, (a, ne 5 dana da si ulogovana), tako da je to nemoguće, možda imaš zaposednut profil :lol:
Znam, jer nekada dok radim budem ulogovana, a nisam na krsti, samo me izloguje. Dakle...

Važno je da nisu uočili :rotf:
pepeišem u retke petke, do tada ću zaboraviti na ovu strogo povreljivu informaciju, ne brini.

Sta ako to bude ovaj petak? :sad2:

Mozda ti ovo skrene misli :lol:

cake-caramel-peanut-butter-swirl.jpg

Sistem te sam izloguje, nakon nekog vremena,to bi se brzo desilo, ako ne klikaš, već recimo ostaneš na nekoj strani dugo,ne postuješ, (a, ne 5 dana da si ulogovana), tako da je to nemoguće, možda imaš zaposednut profil :lol:
Znam, jer nekada dok radim budem ulogovana, a nisam na krsti, samo me izloguje. Dakle...

hm, onda ce pre biti da sam tokom nekog od mojih ulazaka u barbut tog dana htela da proshvrljam krstom pa me sprechili, te ostala upaljena lampica, do kasnije kad sam se zaista ukljucila... radi se o tome da mi je na kompu u kaficu memorisana lozinka i da nije problem da bilo ko udje u profil, ali ne verujem da je neka od radnica, bice da sam ja...:p

- - - - - - - - - -

shto li je moj omiljeni smajli ovaj shto pripada strelcu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back