ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Primetio sam da Saturn u Strelcu baš ne prija mojim prijateljima Jarićima. Petoro njih upalo u teška dugovanja i depresiju, a trojicu zaustavila saobraćajna i kaznila sa po tri meseca zabrane (Retro Merkur preko Sunca). Izašli tek da kupe grickalice pred Novu...

Svi su hteli ''više'' od onoga što imaju i to im se žestoko obilo o glavu. Samo jedan je uspešno otputovao i slavio rođendan u Rimu, a upravo on ima najteže aspekte od svih.

:rida:

Aj da naglasim, MUŠKIM jarićima. z:mrgreen: pogotovo onima koji su uveliko navršili 30-40 godina. Njima će da udari po džepu ali već je taj period prošao.

Ovaj jedan što se izvukao je u podznaku Strelac, šesta mu u Blizancima. Nažalost, skinuli ga golog na granici sa HR jer su mislili da ima drogu. Žalio se.

Ooo, čestitam z:mrgreen: To je neka osnova, a posle dolazi procena.

Samo odmah da kažem, nikako ne napraviti grešku tumačenja KRUGOVA već isključivo SPIRALI. Sve je u postojanju spirala.

russtbl-1.gif

I to je posebno evidentno u astrologiji.

spiral-of-life-logo1-1.jpg

Spirala počinje od osnovne tačke Kreacije i širi se, prouzrokujući više spirala. Zbog toga će određene planete imati jači uticaj na dete, a druge neće baš.

Kao i na nacrtu, postoje ključne tačke Preobražaja u životu, kada se započinje nova, a završava stara delatnost života i dešava se na svakih devet (9) godina (deseta je ponovo 1). Potrebno je razumeti date tačke i iskoristiti za napredak u životu.

palmistry.jpg

Treba se navoditi prema egzaltacijama jer i one predstavljaju Istinu.

821a9a164e3251fa_tencommandments_finger-1.gif

O zakone se ne treba oglušiti. Poštovati majku i oca igra veliku i presudnu ulogu u spirali, primera radi. Karmu isprljati ubistvom? Naravno da ne. Naneti emotivni bol drugoj osobi? Naneli smo bol sebi.

Srećno proučavanje astrologije z:poz:

Poslednja izmena:
bilo, prošlo i ne povratilo se.....z:kiss:

Ал` ме још једна модрица није прошла а и траума. z:cry:

Е да подијелим транзите тог дана са вама, баш су очигледни.

Иначе пала сам за бајса; одвалила поштено од бетон.

Владар моје треће Ме на наталном Со, транзитни Ма из Шко 90 то двоје тј Со и Ме, и имам натално Со 90 Ма па ми је и натални Ма квадрирао транзитни Ме.

Добро сам ја и прошла. :eek:

n3w, verovatno ce malo potrajati dok ugrabim vremena da krenem sa chitanjem i uopshte izuchavanjem astrologije, ali nema veze, bitno je da sam skupila veci deo knjiga koje su me zanimale, gde se posebno radujem ovoj tetrabiblos, za njom sam bash gorela...

hvala...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back